PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x15 - "Return"

ScottAndJean
17 Φεβρουαρίου 2012, 00:15
14658

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Η Cassie σοκάρεται όταν μια σκοτεινή φιγούρα του παρελθόντος της φτάνει στο σπίτι της. Η αρχική της έκπληξη, όμως, γρήγορα μετατρέπεται σε υποψία όταν της ζητάει να του επιστρέψει το μενταγιόν.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

blackys88b
18 Φεβρουαρίου 2012, 04:37
Ωραιο το επεισοδιο, ειδαμε και το dady Blackwell, βρηκαμε και καινουριο κακο, λογικα τωρα ο Jake μπαινει στο γκρουπ, αποκτησε ενδιαφερον και το στορι της Μελισσας και της Φαιη

tanoulitsa
18 Φεβρουαρίου 2012, 13:50
Λίγο πρόχειρα κακογραμμένη η επιστροφή του Μπλακγουελ.. μέτριο αρκετά το επεισόδιο!

Jane1
20 Φεβρουαρίου 2012, 14:23
Πολύ καλό το επεισόδιο, μου άρεσε αρκετά.
Τελικά αυτός με το σημάδι από το μενταγιόν στο χέρι, στην αποβάθρα (δηλαδή ο μπαμπάς της Κάσι) δεν ήταν ο Ισαάκ, απλά έχουν την ίδια μορφή με τον Τζον Μπλάκγουελ. Πολύ απλά έγινε η συνάντηση Κάσις-Τζον περίμενα μια αποκάλυψη πιό δυνατή.
Ενδιαφέρον έχει ο Έμπεν ως κακός και το τι πραγματικά είναι, πολύ περίεργος ο τρόπος που εξαφανίστηκε. :???:
Μου άρεσε πολύ η σκηνή που η Κάσι μαγεμένη και μην έχοντας τον έλεγχο αλλά έχοντας τη συνείδηση, πάει να σκοτώσει τον πατέρα της. :thumbsup1
Επιτέλους η υπόθεση του Λι με την Φαίη απέκτησε ενδιαφέρον, γιατί πραγματικά τους είχα βαρεθεί. :yawn: Τελικά ήθελε να πάρει τις δυνάμεις της προκειμένου να συνέλθει η κοπέλα του, η οποία αναρωτιέμαι αν είναι και αυτή μάγισσα.

Υ.Γ. Γιατί χρειάστηκαν δυο άντρες για να σηκώσουν την Κάσι; Αφού μια σταλιά άνθρωπος είναι. :P

goggits
21 Φεβρουαρίου 2012, 01:41
Πολύ καλό το επεισόδιο!!! Γνωρίσαμε και τον πατέρα της Κασι και σίγουρα τώρα η επιστροφή του θα φέρει αλλαγές!
Πολύ ωραία σκηνη και εκεί στο δάσος που η Κάσι είχε συνείδηση αλλά δεν μπορούσε να ελέγξει τις κινήσεις της...
Τέλος έχει αρχίσει και μου αρέσει και η ιστορία της Φει!!

Vampironi
21 Φεβρουαρίου 2012, 01:42
Πολύ καλό κι αυτό.
Κάπως απότομα έκανε την εμφάνισή του ο Blackwell.
To story με τον Lee αρχίζει να ξεκαθαρίζει.
Μου άρεσε ιδιαίτερα η σκήνη που η Cassie πήγε άθελά της να σκοτώσει τον πατέρα της.

smile88
24 Φεβρουαρίου 2012, 01:46
Καλο επεισοδιο.
Δε μου αρεσε η επιστροφη του Τζον, πολυ meh ηταν, ασε που δεν εχει δυναμεις, αρα σιγα τον κακο χαρακτηρα... Κι αν ηξερε που εχασε το μενταγιον, γιατι δε γυρισε πισω και περιμενε 16 χρονια; Και τωρα τι θα τον κανουμε δηλαδη, θα γινει και καλα μεντορας της Κασι;
Το μονο που αξιζε ηταν, κλασσικα, η σκηνη στο δασος οπου η Κασι πηγαινε να σκοτωσει τον πατερα της! WTF με την εξαφανιση του Εμπεν απο το δεντρο! Κι ο Τζεικ τι σκατα ατομικες δυναμεις εχει, αν δεν μπορουσε να κανει μαγικα την ωρα που τον ειχαν αλυσοδεμενο, αφου δεν υπαρχε πουθενα η εν λογω σκονη που σε εμποδιζει να κανεις μαγικα; :???:
Καταλαβε επιτελους η Φαιη τι μερος του λογου ειναι ο Λη, αλλα δε βλεπω να τελειωνουμε συντομα με αυτη την ιστορια, την βαριεμαι!

ScottAndJean
24 Φεβρουαρίου 2012, 02:26
Κι ο Τζεικ τι σκατα ατομικες δυναμεις εχει, αν δεν μπορουσε να κανει μαγικα την ωρα που τον ειχαν αλυσοδεμενο, αφου δεν υπαρχε πουθενα η εν λογω σκονη που σε εμποδιζει να κανεις μαγικα; :???:

Αφού το είπαν το γιατί :???:

"The iron will keep your power in check". Οι σιδερένιες χειροπέδες που του έβαλαν τον εμπόδισαν από το να κάνει μαγικά.

Craft
1 Μαρτίου 2012, 18:17
Ψήφισα χάλια και όχι απογοήτευση γιατί οι μοναδικές ιστορίες που μου κρατούν το ενδιαφέρον είναι αυτές με Faye-Lee και Melissa-Callum. Όλα τα υπόλοιπα με τα οποία ασχολήθηκε το επεισόδιο αυτό εντελώς:yawn:αδιάφορα.

steda
28 Ιουλίου 2012, 05:02
Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στην πορεία αλλα μέχρι στιγμής δεν με ενθουσίασε η επιλογή του ηθοποιού που παίζει τον Blackwell...

smile88
2 Αυγούστου 2012, 20:28
^ Μια χαρα επιλογη ηταν, δεν μπορεις καν να προσδιορισεις απο τη φατσα του αν το παιζει καλος ή κακος, σε συνδυασμο με τις ενεργειες που κανει!;)

eugenia10
30 Μαΐου 2013, 23:40
Καλά από τις πιο πατάτες σειρές που έχω παρακολουθήσει ever (και αν έχω παρακολουθήσει...!) Ρε παιδιά τι ήταν τούτο? Καταρχήν το story δραματικά γελοίο και δεύτερον οι πρωταγωνιστές δεν είχαν καθόλου χημεία μεταξύ τους (και δεν εννοώ μόνο το κεντρικό ζευγάρι!)