PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Alcatraz 1x07 - Johnny McKee

GTVSBot
21 Φεβρουαρίου 2012, 03:00
Σειρά : Alcatraz
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 7
Τίτλος : Johnny McKee

Κανάλι : FOX
Πρώτη Προβολή : 20/02/2012

Περίληψη :

Η Madsen & ο Hauser κυνηγούν τον Johnny McKee, έναν άγριο δολοφόνο και πρώην φυλακισμένο του Αlcatraz με έφεση στην χημεία που προσπαθεί και πάλι να δηλητηριάσει αθώους ανθρώπους. Στο μεταξύ, έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες για τον παππού της Madsen.

kKKK
21 Φεβρουαρίου 2012, 23:02
Αδιάφορο το σημερινό επεισόδιο. Το στόρυ δεν έλεγε πολλά. Κι επίσης οι τελευταίοι από τους '63 δεν έχουν κάποιο στόχο στον προγραμματισμό τους.
Κατα τα άλλα μας ξαναείπαν για το αίμα του παππού και την τρύπα κάτω απο το Αλκατράζ. Κατά το τέλος της σεζόν μπορεί ο παππούς να γίνει και μαύρος καπνός.

Πάντως έφυγε η μισή σεζόν και η σειρά δεν έγινε ενδιαφέρουσα. Αν μέχρι και το τέλος της σεζόν δεν γίνει κάτι το τρομερό, γίνει δε γίνει 2η σεζόν, θα την κόψω.

jerry
22 Φεβρουαρίου 2012, 00:45
Τα νούμερα της σειράς πάντως συνεχίζουν να πέφτουν.

Πάντως οφείλουμε να πούμε πως στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο "κακός" προβληματίστηκε με την τηλεόραση/κινητό/ίντερνετ. Για 2 δευτερόλεπτα βέβαια...

Γενικά φαίνεται πως δεν το έχουν δουλέψει πολύ καλά το σενάριο και δεν ξέρουν που πάνε. Ανοίγουν πράγματα/θέματα με σκοπό να τα πιάσουν αν και εφόσον προχωρήσει.

π.χ. στο προηγούμενο ο doc (Χιούγκο τον λέω ακόμα γιατί δεν έχω μάθει τ όνομά του) πέταξε σε κάποια φάση πως δεν υπήρχαν γυναίκες γιατροί στο Άλκατραζ αλλά μετά δεν το ψαξε λίγο παραπάνω να τη βρουν τη Λούση...

xecubotos
22 Φεβρουαρίου 2012, 08:23
π.χ. στο προηγούμενο ο doc (Χιούγκο τον λέω ακόμα γιατί δεν έχω μάθει τ όνομά του) πέταξε σε κάποια φάση πως δεν υπήρχαν γυναίκες γιατροί στο Άλκατραζ αλλά μετά δεν το ψαξε λίγο παραπάνω να τη βρουν τη Λούση...

Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει........ εντάξει του είπανε μια πληροφορία στο πόδι την οποία ήταν βέβαιος! Δεν του είπε κάποιος ψάξε να δεις γιατί δεν υπάρχει αφού όλοι μιλάνε για αυτή!

Και στην πρώτη σκηνή μόνο εγώ σκέφτηκα για τις μεθόδους της? Ο ιατρός γύρισε και είπε ότι έκανα τα πάντα που ξέρω από αυτή........ ηλεκτροσοκ κτλ κτλ!
Δηλαδή το 63 η ψυχολόγος του έμαθε για το ηλεκτροσοκ! Μήπως τότε η Ιατρίνα δεν υπάρχει στα αρχεία του Αλκατραζ γιατί ήταν από το μέλλον? και ζει τώρα στην εποχή της?

Επίσης μέσα στο επεισόδιο τόνισε αρκετές φορές τα όνειρα, 1 στην αρχή, 1 στο Αλκατραζ με την φωτογραφία, 1 στη πλοκή και τελείωσε με αναφορά στο όνειρο!
Με λίγα λόγια σαν να σου λέει........ heloooooooo τι άλλο θέλετε να σας πω ότι μιλάω για όνειρα?!!
και τρώει κόλλημα ο xecubo και διέγραψε με την μία το πείραμα της Φιλαδέλφεια που σας έπρηξε τόσο καιρό και σε συνδιασμό με την πατάτα του Lost πήγε το μυαλό του στην απόλυτη ταινία των ονείρων το inception και τώρα του κόλλησε αυτό!

Με λίγα λόγια αυτό που βλέπουμε μάλλον είναι ένα πείραμα ονείρου που να δούμε πως θα το παρουσιάσουν οι παραγωγοί για να μην πετάμε πάλι ντομάτες!:twisted:

john77
22 Φεβρουαρίου 2012, 08:27
Οντως λιγο απογοητευτικο αλλα ποτε δεν ξερεις, πιστευω θα βελτιωθε

tasoskratos
22 Φεβρουαρίου 2012, 08:29
και την τρύπα κάτω απο το Αλκατράζ.

Μια τρύπα που είναι κάτω από την τρύπα
Πάντως εγώ δεν θυμάμαι να είχα ξανακούσει για τρύπα, αλλά και να μου διέφυγε, εδώ έχουμε να κάνουμε με 2 τρύπες, η μία κάτω από την άλλη.:)
Το μόνο που εχω να πω ότι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι, στην αρχή, ο διάλογος με τον ΄΄παλιο΄΄γιατρό και την θεραπεία της γιατρέσσας.

Κοιτάξτε τώρα τι συμβαίνει (λέω εγώ),
όπως εμείς είμαστε υποψιασμένοι, ε οι παραγωγοί της σειράς να δείτε πόσο μας καταλαβαίνουν!
Ετσι, ανά πάσα στιγμή, μπορούν κάτι να ΄΄πετάξουν΄΄, να θυμηθούμε τίποτα από το ΄΄δικό μας παρελθόν΄΄;) και να αρχίσουμε...
Πολύ δεν θέλουμε, μια σπιθίτσα και...:)

T.GhosT
22 Φεβρουαρίου 2012, 12:43
Εγω πιστευω οτι η γιατρίνα στις φυλακες ειχε σκοπο να πειραματιστει μεσα στον εγκεφαλο των φυλακισμενων με σκοπο να τους "αλλαξει τα μυαλα"! Δλδ προσπαθουσε να μαθει τι ειναι αυτο που ενεργοποιησε την συμπεριφορα των φυλακισμενων ωστε να οδηγηθουν στα εγκληματα που ειχαν κανει, και με καποια επεμβαση να σβησει την αναμνηση αυτη ωστε να διωξει το "evil"!
Tωρα τι στο καλο εχει να κανει αυτο με το γεγονος οτι αυτοι γυρισαν 50 χρονια μετα.. no idea/theory yet!
Παντως ο Tζακ Συλβειν ειπε οτι αλλαξε, και επαψε να ονειρευεται το παρελθον!! :???:
Μηπως τα πειραματα της γιατρινας αρχιζουν να αποδιδουν καρπους σιγα σιγα?!:???:

BTW Μαρεσει και η θεωρια οτι η γιατρινα μπορει να ηταν τοτε απο το μελλον!

tasoskratos
22 Φεβρουαρίου 2012, 14:48
και τρώει κόλλημα ο xecubo και διέγραψε με την μία το πείραμα της Φιλαδέλφεια που σας έπρηξε τόσο καιρό

Ε καλά, μην κάνεις έτσι, δεν είναι η πρώτη φορά.
Εμένα άλλο με έχει βάλει σε σκέψεις.
Τρύπα - Αιθιοπία
2 λέξεις...
Για όσους τυχόν να ενδιαφέρονται, η Αιθιοπία δεν συνορεύει με την Τυνησία!:D

Vampironi
22 Φεβρουαρίου 2012, 14:52
Πολύ βαρετό επεισόδιο. Καμια σοβαρή εξέλιξη..

xecubotos
22 Φεβρουαρίου 2012, 15:08
2 λέξεις...
Για όσους τυχόν να ενδιαφέρονται, η Αιθιοπία δεν συνορεύει με την Τυνησία!:D

Για κάντο 50νταράκια που λέει και ο φίλτατος Γεωργίου!:P

tasoskratos
22 Φεβρουαρίου 2012, 15:42
Για κάντο 50νταράκια που λέει και ο φίλτατος Γεωργίου!

Ρε συ μάγκα, όλα στο πιάτο τα θέλεις. Ήμαρτον, εδώ δεν έχει πενηνταράκια.
Πέφτεις στην τρύπα, βγαίνεις Αιθιοπία. Μαζεύεις κίτρινα λουλουδάκια, ξαναμπαίνεις στη τρύπα εκεί, τσακ βγαίνεις στο Αλκατραζ, φυτεύεις τα λουλουδάκια και τα υπόποιπα είναι γνωστά.
Εάν χώσω μέσα και ολίγον από τον Γερμανό του Fringe, πριν μπεις στην τρύπα, πασαλείψου με λάδι για τον ήλιο και πιες 2 δραμαμίνες. Είδες πως ξερνούσε ένας παλιόφιλος, σε μια έρημο, μια φορά κι ένα καιρό...
20αρακακια στα έκανα!8) :grin:

Πάντως να βρίσκεται το νησί του Αλκατραζ σε ley line

ορίστε, ο ΄΄γιατρός΄΄ μπήκε αμέσως στο νόημα:lol:

xecubotos
22 Φεβρουαρίου 2012, 16:15

χαχαχαχα
:worthy::worthy::worthy::respect:

καλά ντε μην βαράς!χαχα

berlo
22 Φεβρουαρίου 2012, 17:57
Εκεί που λέει ο κρατούμενος το όνομα του γιατρού Μπορεγκαρντ στην ξανθιά, λέω τώρα θα πάει αυτή να το πει στον Χιούγκο και αυτός θα ήξερε ποιος ήταν, αλλά τίποτα...

Δε λέω ενδιαφέρουσα η γενική ιστορία, αλλά αν έχεις σκοπό να πετάς ένα ψιχουλάκι σε κάθε επεισόδιο πρέπει να κάνεις την αυτοτελή ιστορία του επεισοδίου λιγότερο βαρετή για να σε κρατήσει.Ως τώρα οι αυτοτελείς ιστορίες δε μου λένε τίποτα. Πχ στην 1η σεζόν του Fringe κάθε επεισόδιο θα μπορούσε να σταθεί standalone και ως ταινία, ενώ εδώ απλώς ψιλοκουράζομαι.
Πάντως να βρίσκεται το νησί του Αλκατραζ σε ley line δε νομίζω, οπότε απο θεωρίες τείνω κι εγώ προς κάτι τεχνολογο-ιατρικό.

Πέφτεις στην τρύπα, βγαίνεις Αιθιοπία. Μαζεύεις κίτρινα λουλουδάκια, ξαναμπαίνεις στη τρύπα εκεί, τσακ βγαίνεις στο Αλκατραζ, φυτεύεις τα λουλουδάκια και τα υπόποιπα είναι γνωστά.
Εάν χώσω μέσα και ολίγον από τον Γερμανό του Fringe, πριν μπεις στην τρύπα, πασαλείψου με λάδι για τον ήλιο και πιες 2 δραμαμίνες. Είδες πως ξερνούσε ένας παλιόφιλος, σε μια έρημο, μια φορά κι ένα καιρό...
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

smallville
22 Φεβρουαρίου 2012, 18:20
Μέτριο επεισόδιο. Ψιλοβαρέθηκα.

great
23 Φεβρουαρίου 2012, 10:11
Βλέπουμε μια σκηνή από την φυλακή, βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να κάνουν κάτι άσχετο, χτυπάει το τηλέφωνο έχουμε φόνο, κυνηγάμε τον κατάδικο, τελειώνει το επεισόδιο.

Αυτό είναι μέχρι στιγμής το Alcatraz, βαρετό πολύ, καμία νύξη για μυθολογία κάτι για να σε κρατάει σε εγρήγορση. Του δίνω ακόμα πιθανότητες γιατί και το fringe φάγαμε μιση season μέχρι να πάρει μπρός με απίστευτα βαρετά επεισόδια ακριβώς το ίδιο στυλ με το alcatraz.

gio25
23 Φεβρουαρίου 2012, 12:12
Αλλο ειναι το highlight του επεισοδιου και δεν το εχει προσεξει κανεις:
Ο Χιουγκο να παιζει Starcraft 2!:lol::lol::lol:

Σοβαρα τωρα.
Μετριο το επεισοδιο και στο procedural κομματι η σειρα δεν εχει βελτιωθει καθολου.Ασε που,οπως το βλεπω,μεχρι το τελος της σεζον θα εξαντληθει και η ποικιλια των φυλακισμενων.Τι αλλους μενει να δουμε?Αντε κανενας βιαστης,κανενας μαφιοζος και τετοια.
Ελπιζω να παρει τα πανω του στα υπολοιπα 6,αλλα τα περιθωρια εχουν στενεψει.

tasoskratos
23 Φεβρουαρίου 2012, 14:53
καμία νύξη για μυθολογία κάτι για να σε κρατάει σε εγρήγορση.

2-3 στοιχεία όλα κι όλα αλλά, ακόμη δεν μπορούσε να καταλάβουμε με πιο θέμα, από τα αγαπημένα του JJ, θα ασχοληθεί η σειρά.
Να υποθέσω ότι θα έχουμε κάτι που δεν ειδαμε στο παρελθόν, μμμμμ χλωμό το κόβω.
Υπομονή:)

xecubotos
23 Φεβρουαρίου 2012, 19:03
Του δίνω ακόμα πιθανότητες γιατί και το fringe φάγαμε μιση season μέχρι να πάρει μπρός με απίστευτα βαρετά επεισόδια ακριβώς το ίδιο στυλ με το alcatraz.

Η διαφορά είναι ότι είχε διαπιστευτήρια 68 επεισοδίων και 3 χρόνια κολλήματος όπου σε κέντριζε το μικρόβια στο που το πάει ο ποιητής!

Εδώ βλέπουμε τρελή υστεροφημία πλέον γιατί δεν δίνουν καθόλου σημασία στο θεατή.........

π.χ βλέπε Ελληνα Βουλευτή!:lol: :lol: :offtopic:

hakinen
1 Μαρτίου 2012, 16:31
Άλλη μια (από τις πολλές) πατάτες του JJ. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Ούστ!!