Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Alcatraz 1x09 - Sonny Burnett
GTVSBot
6 Μαρτίου 2012, 03:00
Σειρά : Alcatraz
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 9
Τίτλος : Sonny Burnett
Κανάλι : FOX
Πρώτη Προβολή : 05/03/2012
Περίληψη :
Οι Herman & Pinky Ames, που παραλίγο να αποδράσουν το 1963, επιστρέφουν στο Alcatraz και αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.
xecubotos
6 Μαρτίου 2012, 21:41
Πολύ καλό το επεισόδιο ελπίζω να "κάλυψε" και τους απαιτητικούς! Εντάξει θα δεχτώ το ραμπο attack ότι δεν προβλέπεται για την εσσό της κοπελίτσας αλλά πιστεύω μας κάλυψε με το στόρυ!
Εγώ πάντως κουφάθηκα που ο Χαουαρντ δεν γνωρίζει τίποτα! Ευτυχώς που έχει και 10ο στο καπάκι!
kKKK
6 Μαρτίου 2012, 22:02
Καλό το επεισόδιο. Είχε δράση, μια ενδιαφέρουσα ιστορία και για πρώτη φορά είδα επεισόδιο της σειράς χωρίς να κοιτάξω ούτε μια φορά το ρολόι μου για να δώ σε πόση ώρα τελειωνει.
Σε επίπεδο μυθολογίας δυστυχώς δεν μάθαμε τίποτα καινούριο (απλά μας συνόψισαν τα υπάρχοντα ερωτήματα). Το μόνο που μου φάνηκε ενδιαφέρον είναι το ότι αν όντως κρύβεται πίσω απ' όλα ο Διευθυντής, τότε ξέρουμε πώς χρηματοδότησε την επιχείρηση.
Vampironi
7 Μαρτίου 2012, 02:34
Δεν μάθαμε κάτι καινούργιο αλλά δεν με πείραξε καθόλου γιατί ήταν ενδιάφερουσα η ιστορία.Ακόμη και οι εξελίξεις στο 2012 είχαν αγωνία αυτή τη φορά και όχι μόνο τα flashbacks όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.
Θέλω να πάρουμε απαντήσεις στα επόμενα γιατί έτσι όπως πάει δεν θα πάρει 2η σεζόν.
goggits
7 Μαρτίου 2012, 12:41
Πολύ καλό το επεισόδιο!!! Η ιστορία στο παρόν είχε πολύ ενδιαφέρον και αγωνία όπως και τα flashbacks ήταν πολύ καλά!!!
Σε επίπεδο απαντήσεων δεν μας έδωσε κάτι σημαντικό παρά μόνο ότι πίσω από την πόρτα υπήρχε χρυσός και πιθανών πίσω απ όλα αυτά να βρίσκεται ο διευθυντής...
freedoom
7 Μαρτίου 2012, 19:36
Πολύ καλό επεισόδιο!
Με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι διαδραματίστηκε εξολοκλήρου στη φυλακή.
Μακάρι ν' ανέβει κι άλλο η σειρά, τώρα που τελειώνει σε λίγο η 1η σαιζόν.
gio25
8 Μαρτίου 2012, 19:44
Αρκετα καλο.
Μου αρεσε που διαδραματιστηκε στο Αλκατραζ,εσπασε καπως την μονοτονια των υποθεσεων.
Τα κουλα του τα ειχε παλι,οπως τη Ρεμπεκα να σκοτωνει τον καραφλο ως θηλυκος Hulk,και τον 63ρη δεσμοφυλακα που επρεπε να γινει αλοιφη απο την εκρηξη(καλα,δεν του ειπε κανεις οτι βαζουμε βραδυκαυστο φυτιλι σε δυναμιτη?:thumbdown).
Απο αποψη μυθολογιας λιγα πραγματα,κραταω το οτι επιβεβαιωθηκε οτι ειχε εξαφανιστει και ο διευθυντης τοτε.
Στο φιναλε με επιασαν παραισθησεις οταν σηκωσε ο warden την μπαρα,νομιζα οτι ειχε ιερογλυφικα πανω(ναι,ειμαι τρελος για δεσιμο:lol:),αλλα εκανα pause και ευτυχως επεσα εξω.
NoRmita
9 Μαρτίου 2012, 09:00
To καλύτερο επισόδειο της σειράς. Είχε ατμόσφαιρα που πραγματικά με έκανε να φοβηθώ, έπαιξε και αυτός ο ηθοποιός, ο ψηλός, με το βλέμμα του σχιζοφρενή...!
Ο θάνατος του ήταν πολύ creepy:/
Πολύ γλειώδης τελικά ο διευθυντής.
Καμιά σοβαρή απάντηση για κεντρικό θέμα δεν μας έδωσαν αλλά οκ πέρασε ευχάριστα η ώρα!
sheik
9 Μαρτίου 2012, 23:44
Θυμηστε μου κατι ρε παιδια, με τα κλειδια αυτα ο Χαουζερ δεν ειχε ανοιξει το μυστικο δωματιο με τους τρελοεπιστημονες μεσα ή κανω λαθος?
kKKK
10 Μαρτίου 2012, 00:00
Νομίζω ότι απλά τα πήγε στο δωμάτιο με τους επιστήμονες και τους τα έδωσε για να τα εξετάσουν.
blackys88b
10 Μαρτίου 2012, 02:45
Πολυ καλο επεισοδιο, και μενα μου αρεσε που ηταν στη φυλακη ενω ηταν πολυ καλο το στορυ με το χρυσο...