Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Alcatraz 1x10 - "Sonny Burnett"
greekie
5 Μαρτίου 2012, 23:01
14703
Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):
Ο Sonny Burnett, ένας άνδρας με μια σκοτεινή πλευρά, που έγινε πολύ βίαιος όσο βρισκόταν στο Alcatraz κάνει την επανεμφάνισή του.
Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
3. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
4. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
5. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
6. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
7. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
8. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
kKKK
7 Μαρτίου 2012, 04:22
Μετριο το επεισόδιο. Η κεντρική ιστορία ήταν συμπαθητική αλλά αδιάφορη στο γνώριμο αδιάφορο ύφος της σειράς (κρίμα γιατί το προηγούμενο ήταν καλό). Η εξέλιξη της πλοκής είχε αρκετές ευκολίες. Το ότι (στο φλασμπάκ) τον τύπο τον μαχαίρωσαν και μέσα στις επόμενες μέρες στην απομόνωση έκανε γυμναστική και δεν είχε καμία πληγή (ή ουλή) το θεωρώ χοντρό φάουλ.
Στα της μυθολογίας τώρα. Δεν είχαμε πολλές εξελίξεις. Μάθαμε για τη γκρί ουσία την οποία τους έβαζαν στο αίμα. Επίσης μάθαμε ότι ο Χάουζερ γνώριζε ότι ο γιατρός μαζί με το διευθυντή έκαν πειράματα.
Απο αυτά που ξέρουμε ως τώρα πάντως, πιστεύω ότι τα πειράματα στο αίμα και το χρονοταξίδεμα δεν συνδέονται άμεσα. Αλλιώς όσοι χρονοταξίδεψαν θα έπρεπε να έχουν την γκρί ουσία στο αίμα τους. Χωρίς αυτό βεβαια να σημαίνει ότι όποιος κρύβεται απο πίσω απο το χρονοταξίδεμα δεν εκμεταλλεύεται τις "δυνάμεις" που δίνει η γκρί ουσία στους κρατούμενους.
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν τελικά βάλουν το υγρό στη γιατρίνα, τί παρενέργειες θα έχει.
Θα δείξει. Έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω και πολλά πολλά πρίν το φινάλε.
Btw την άλλη βδομάδα θα προβληθεί στην Αμερική το 8ο επεισόδιο. Οπότε για εμάς που το είδαμε, νέο επεισόδιο θα βγεί σε δυό βδομάδες.
tasoskratos
7 Μαρτίου 2012, 07:33
Τζάμπα το ξενύχτι!
Τελείωσε το Αρσεναλ - Μίλαν και έκατσα να δω μαζεμένα και τα 2 επεισόδια.
Εκτός από το ότι, τελικά πίσω από την πόρτα είχε χρυσό και τον διάλογο του Χάουζερ με τον θείο της ξανθούλας, δεν είχε κάτι άλλο.
Υπάρχει βέβαι και το θέμα με την ουσία στο αίμα, αλλά αυτό το μυστήριο πιθανόν να μας το λύσει ο παππούς της μικρής!
Σαφώς και κάτι ξέρει ο Χάουζερ αλλά το ξέρει μισό.
Edit: Εχω μία ερώτηση και διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
Στα πρώτα επεισόδια είδαμε τον διευθυντή να χρησιμοποιεί τα 3 κλειδιά, να ανοίγει αυτή την περιβόητη πόρτα και να προτρέπει έναν από τους ΄΄κακούς΄΄ να μπει μέσα, λέγοντας του μάλιστα κάτι του στυλ <<μπες, μην ντρέπεσαι>>. Μάλιστα τότε το ειχαμε σχολιάσει, γιατί εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε να ειδα ένα λευκό φως (μην πάει το μυαλό σας αλλού), κάτι ρε παιδί μου σαν να υπήρχε, με απλά λόγια, φως που προερχόταν από λάμπες φθορίου. καταλάβετε...
Χθες είδαμε τι υπάρχει από πίσω. Εγώ πάντως δεν μπορώ να συνδοιάσω τα 2 γεγονότα.
Vampironi
8 Μαρτίου 2012, 00:00
Μετά το πολύ καλό προηγούμενο επεισόδιο ήρθε αυτό που ήταν αδιάφορο σε όλα τα επίπεδα.
xecubotos
8 Μαρτίου 2012, 12:40
Edit: Εχω μία ερώτηση και διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
Στα πρώτα επεισόδια είδαμε τον διευθυντή να χρησιμοποιεί τα 3 κλειδιά, να ανοίγει αυτή την περιβόητη πόρτα και να προτρέπει έναν από τους ΄΄κακούς΄΄ να μπει μέσα, λέγοντας του μάλιστα κάτι του στυλ <<μπες, μην ντρέπεσαι>>. Μάλιστα τότε το ειχαμε σχολιάσει, γιατί εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε να ειδα ένα λευκό φως (μην πάει το μυαλό σας αλλού), κάτι ρε παιδί μου σαν να υπήρχε, με απλά λόγια, φως που προερχόταν από λάμπες φθορίου. καταλάβετε...
Χθες είδαμε τι υπάρχει από πίσω. Εγώ πάντως δεν μπορώ να συνδοιάσω τα 2 γεγονότα.
Θα σε μαλώσω......:twisted: :whip: χαχαχα δεν ήταν η ίδια πόρτα! Πιστεύω είναι και εύκολο να το βρεις αφού ήταν στο τέλος του πρώτου ή δευτερου επεισοδίου και στο 9ο το έχεις πρόσφατο.
Αυτή η πόρτα είχε κανονικά λουκέτα που δένανε 2 μπάρες κι όχι τις κλειδαριές για τα "περίεργα" κλειδιά!
Και όταν τους έπιασε ο Διευθυντής τους το είπε ότι δεν είναι οι κλειδαριές που πιστεύανε!
Τώρα αν κάνω λάθος θα πρέπει να είναι η λάμψη του χρυσού και το λύσαμε το μυστήριο για το τι ήταν το φως!:grin: :grin:
Στα του 10ου επεισοδίου πιστεύω ότι για άλλη μια φορά μας έδωσε απαντήσεις αν κι από ότι βλέπω από το σχολιασμό πάλι το επεισόδιο δεν έπεισε!
Μάλλον ήταν και λάθος των παραγωγών να δείξουν 2 επεισόδια μαζί! Δεν είδα να κερδίσανε τίποτα ούτε σε τηλεθέαση αλλά ούτε και σε σχολιασμό εδω μέσα!:cry:
1ον το αίμα δεν έχει καμία σχέση με τα χρονοτάξιδα! Αρα προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν λέγοντας συνέχεια για το αίμα? είδωμεν!
2ον πιστεύω ότι τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα είναι πολύ "περίεργα" μας δείχνει το Τομι να κάθεται στην καρέκλα και να κοιτάζει την ανηψία του! και μετά γκριζάρει το χρώμα και μας δείχνει το όνειρο της μικρής!
Το ότι καθόταν στην καρέκλα δεν συνεπάγεται ότι ήταν στην φαντασία της μικρής! Για μένα ήταν real time και όντως καθόταν στην καρέκλα κοιτάζοντας της επηρεάζοντας το μυαλό της αν κρίνω από το βλέμμα του! Ειδικά η χαζοκίνηση του κεφαλιού προς τα δεξιά μου θύμισε πολύ observer!....... με μαλιά!χαχαχα
Ξύπνησε η μικρή και εξαφανίστηκε ο Τόμι (ικανότητα? ψευδαίσθηση?άλλη διάσταση?μεταφορά στο χρόνο?βλακεία θεωρεία του ξεκούμποτου για να έχει με κάτι να ασχολήται?):P
........ άρα μήπως ο Τόμι είναι ο πιο σημαντικός γιατί μπορεί και ελέγχει το μυαλό των άλλων?! ........ το έχω δει και σε άλλο σηριαλ αυτό η μου φαίνεται?χαχαχα.... βλέπε κορτεξιφαν, περίεργη ουσία στο αίμα.... οκ δεν μιλάω άλλο :lipsseale :closed-to
και 3ον που πιστεύω ότι είναι και το ρεζουμέ αυτού του επεισοδίου σε 3 σκηνές μια με τον χαουζερ, μια με τον Χιουγκο και μια με την μανα της κοπέλας ανεφερθήκανε ότι οι πράξεις τους δεν διαγράφονται κι έχουνε συνέπειες ακόμα κι αν έχουν γίνει 50 χρόνια πριν!
Για το τελευταίο θα πρέπει να τελειώσει η σειρά αν θα δικαιωθώ στο αν ήθελαν να μας πούνε κάτι ή ήταν για γέμισμα σεναρίου!
smallville
8 Μαρτίου 2012, 15:14
Καλό επεισόδιο, αλλά εκτός της αναφοράς για το τι έχει το αίμα μερικών 63ριδων, δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο.
tasoskratos
8 Μαρτίου 2012, 21:46
Θα σε μαλώσω......
και διορθώστε με εάν κάνω λάθος
:p Συγχωρεμένος είμαι. Που να θυμάμαι τις πόρτες ο φουκαριάρης. Φτου και ξανά επανάληψη...
Από ότι βλέπω πέταξες όλους τους ΄΄μπαλαντέρ΄΄ στο τραπέζι των θεωρειών.
Το αίμα! Τα χρονοταξίδια (που μπορεί και να μην είναι χρονοταξίδια με την ΄΄γνωστή΄΄ εννοια)! πως συνδέονται ε?
Πάντως αυτό που γράφω μέσα στην παρένθεση κράτα το. Θα το αναπτύξουμε...
gio25
9 Μαρτίου 2012, 12:32
Μετριοτατο θα το χαρακτηριζα.Περιμενα οτι θα δουμε καποια στιγμη εναν φυλακισμενο-απαγωγεα,αλλα η εξελιξη του επεισοδιου ηταν πολυ προβλεψιμη,μαντευα την καθε κινηση του 63ρη πολυ πριν την πραγματοποιησει.
Τουλαχιστον κατι μαθαμε για την ουσια στο αιμα,αλλα και παλι λιγα πραγματα.
Κατι που μου εκανε εντυπωση παντως ειναι η κοντρα που ειδαμε στα flashback του διευθυντη με τον αρχιδεσμοφυλακα.Δεν μου κανει για τυχαιο,φανταζομαι οτι θα το ξαναδουμε σε επομενα.Παιζει τοτε να του χαλασε τα σχεδια του διευθυντη ή να ηξερε πολλα και να εβαλε ο warden τον πρωτο φυλακισμενο που ειδαμε στον πιλοτο να τον καθαρισει.
tasoskratos
9 Μαρτίου 2012, 16:18
Μία ταπεινή σκέψη θα καταθέσω:)
Είδαμε back To back, Lost, Flash Forward, Fringe, Terra Nova...ασχέτως εάν τα 2 στα 4 κοπηκαν άρον αρον. Δεν βάζω μέσα ότι είχε να κάνει με εξωγήινους, χώρια βέβαια από κάποια άλλα που ΄΄τρεχουν΄΄.
Λέω λοιπόν ότι θα ήταν λαλακία να μας παρουσιάσουν μία σειρά που ασχολείται με κάτι που ήδη έχουμε δει, αφήστε που δεν θέλω να σκέφτομαι ότι το Αλκατραζ κάτι γνωστό.
Όποιος πει, <<και τι δεν έχουμε δει>> δεν θα ξέρω να του απαντήσω:)
Ανέφερα ΄΄φρέσκιες σειρές΄΄ για να μην πάω ακόμη πιο πίσω.
Πιστεύω λοιπόν ότι, ασχέτως εάν κάποια στοιχεία όλο και κάτι θα θυμίζουν, στο Άλκατραζ θα έχουμε κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό, αλλά τουλάχιστον κάτι φρέσκο, ελπίζω, να απολαυσουμε.
Ευσεβείς πόθοι???
xecubotos
9 Μαρτίου 2012, 16:39
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό, αλλά τουλάχιστον κάτι φρέσκο, ελπίζω, να απολαυσουμε.
Ευσεβείς πόθοι???
Κοίτα σε κάθε σειρά λογικό είναι να θέλουν να κάνουν την διαφορά! Επειδή ομως στα sci-fi είναι λίγο περιορισμένα τα πράγματα πιστεύω ότι δεν έχει σημασία τόσο τι θα σου δείξουν αλλά ο τρόπος!
Δηλαδή θέλοντας και μη στο Αλκατραζ δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει "φρέσκια" ιδέα αφού μιλάμε για χρονοτάξιδο! Το έχουμε δει σε άπειρες σειρές...... το θέμα είναι πως θα σου παρουσιάσουν αυτό το χρονοτάξιδο!
Π.χ στο Terra Nova ήταν πύλη, στο fringe επιστήμονες, στο Φιλαδέλφια ήταν πείραμα, κτλ κτλ αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο δηλαδή χρονοτάξιδο! Ισως να μην έπιασα κι εγώ το νόημα με το τι εννοείς ότι περιμένεις κάτι "φρέσκο"
Παιζει τοτε να του χαλασε τα σχεδια του διευθυντη ή να ηξερε πολλα και να εβαλε ο warden τον πρωτο φυλακισμενο που ειδαμε στον πιλοτο να τον καθαρισει.
:thumbsup1 thnks για την επισημανση........ έχεις δίκιο ότι ήταν αυτός και μπορεί να μην ήταν τόσο "αθώα" η συμμετοχή του σε αυτό το επεισόδιο δείχνοντας την αντιπαράθεση με τον διευθυντη!
freedoom
9 Μαρτίου 2012, 21:29
Καλό επεισόδιο, τον πάω αυτόν τον Σαμ Νηλ, το έχω βέβαια ξαναπεί, αλλά μόνο σε τέτοιους ρόλους μ' αρέσει.
Είδαμε λίγα πραγματάκια ακόμα, νέο subplot αυτό του αίματος, μαζί μ' αυτό με το χρυσό, ξεπροβάλλει. Κρατάω την τελευταία σκηνή και τη σκηνή του Χάουζερ με τον παππού.
Κι αυτός ο Hugo, είναι πολύ κλασικός και καλούλης. Πιστεύω στο Big Bang θα ήταν άξια προσθήκη! :P
Το ότι (στο φλασμπάκ) τον τύπο τον μαχαίρωσαν και μέσα στις επόμενες μέρες στην απομόνωση έκανε γυμναστική και δεν είχε καμία πληγή (ή ουλή) το θεωρώ χοντρό φάουλ.
Τέτοια φάουλ, η σειρά έχει δυστυχώς πάρα πολλά! Σε αυτό που λες πρόσθεσε:
1. Το ότι η γυναίκα, σοκάρεται που βλέπει τον Σάνι, χωρίς να έχει γεράσει ούτε μέρα και αρκείται μετά από τέτοιο σκάλωμα, σε μια απλή ερώτηση προς τους μπάτσους και το FBI, στην οποία προφανώς απάντηση δεν παίρνει και ακαριαία την ξεχνά και τους αραδιάζει ό,τι θέλουν να ακούσουν!
2. Οι αστυνομικοί στο τέλος, μετά το θάνατο των 2 συναδέλφων τους, το παίζουν δύσκολοι στο να παραδώσουν τον Σάνι στον Χάουζερ, επεμβαίνει η ντεντέκτιβ, λέγοντας ότι είναι μια κοπέλα θαμμένη ζωντανή και καιγόμαστε και μετά τη λήξη του συμβάντος, ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ο Σάνι έτοιμος για τα κάγκελα... του Χάουζερ.
blackys88b
10 Μαρτίου 2012, 17:21
Ωραιο επεισοδιο, αλλα πιο κατω απο το 9, δεν ειχε την αγωνια του 9 ουτε και την δραση του..!! σαν να προσπαθει να ετοιμασει τη 2η σεζον μου φανηκε γενικα ολη η πρωτη σεζον..!!!
vagelis66
13 Μαρτίου 2012, 06:24
Μάθαμε τουλάχιστον και κάτι ότι τους έβαζαν κάτι στο αίμα για να γίνονται πιο δυνατοί.
Κάτι γίνεται σιγά σιγά.Εγώ μια απορία έχω ο Χάουζερ είχε μια κουβέντα με το γιατρό για το αίμα των φυλακισμένων και πως για να το βάλει στην ψυχίατρο πρέπει να έχει φυσικά
ίδια ομάδα αίματος.Πώς γίνεται στα καπάκια να βρήκε τον τύπο αυτό που του έκανε?Απλή σύμπτωση ;Ή μήπως ο Χάουζερ έχει κάτι να κάνει με τον τρόπο που εμφανίζονται οι 63άρηδες ; Τι να πω θα δούμε.
R3b3L
20 Μαρτίου 2012, 14:36
Καλησπέρα και από εμένα. Η σειρά είναι κάτω του μετρίου. Γενικά είναι σαν να βλέπουμε το CSI ή κάτι τέτοιο. Κρίμα και είχα προσδοκίες για κάτι πολύ ανώτερο. Προφανώς η σειρά θα κοπεί γιατί τα νούμερα που κάνει είναι πολύ χειρότερα και από του Terra Nova. Περιμένω την Season Finale μπας και δούμε τίποτα αξιόλογο.
xecubotos
21 Μαρτίου 2012, 08:33
τα νούμερα που κάνει είναι πολύ χειρότερα και από του Terra Nova.
Fox: Alcatraz 5.07 million
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο άσχημα όταν η Ναυαρχίδα του καναλιού (house) κάνει τα ίδια νούμερα!