PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Alcatraz 1x11 - Webb Porter

GTVSBot
20 Μαρτίου 2012, 03:00
Σειρά : Alcatraz
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 11
Τίτλος : Webb Porter

Κανάλι : FOX
Πρώτη Προβολή : 19/03/2012

Περίληψη :

H Ρεμπέκα, ο Ντοκ κι ο Χάουζερ ερευνούν για έναν άνγωστο 63άρι που επέστρεψε πιο βίαιος από ποτέ.

vaiol
21 Μαρτίου 2012, 03:51
Πολυ καλο επεισοδιο,σε αφηνει με την αγωνια στο τελος,ξετιλυγονται κ αλλο τα μυστηριωδη κονε του χαουζερ στην αρχη, γενικως δενει ωραια το σεναριο σε ολα αφηνοντας παντα ερωτηματα κ συμπληρωνοντας αυτα κ ουτω καθεξης!!!σε αφηνει στην πριζα στο τελος οχι τοσο πολυ για το επεισοδιο αλλα που στα στιγμιοτυπα για το επομενο πχ ο χαουζερ βρισκει την πορταα με τα περιφημα 2 κλειδια ο τομι συναντα τη μελισσα κ αλλα πολλα προσθετοντας οτι παμε για 2ωρο season finale!!απο την υπερενταση τα εγραψα:yahoo::yahoo::yahoo:

tzot
21 Μαρτίου 2012, 08:54
Κάτι μικρό, μάλλον ασήμαντο αλλά με χάλασε λίγο: χρησιμοποίησαν τον ηθοποιό που ήταν ο Snafu στο Pacific, ο οποίος δεν με πείθει πως έχει IQ 161. Ίσως είναι το βλέμμα του, ίσως είναι που έχει σχεδόν πάντα ανοικτό το στόμα.
Κατά τα άλλα, ελπίζω σχετικά σύντομα να δούμε ποια είναι η διαδικασία διατήρησης νεότητας (που ΔΕΝ είναι ο κολλοειδής άργυρος, αφού η Σενγκούπτα δεν τον είχε στο αίμα της).

great
21 Μαρτίου 2012, 11:37
Η σειρά εξελίσσεται σε τεράστια φόλα μέχρι στιγμής.
Δεν γίνετε τίποτα που να σε κρατάει.

jerry
21 Μαρτίου 2012, 11:47
Ευτυχώς ξύπνησε η Λούσι να προλάβει το κόψιμο της σειράς!

Κάτι παίζει πάντως με τη γιατρό (δεν ήταν καταγεγραμμένη στο προσωπικό κτλ). Η δε ατάκα της έχει αρχίζει να με ιντριγκάρει : "I can make that memory go away".

gio25
21 Μαρτίου 2012, 12:23
Αρχιζω και τσαντιζομαι.
Μετριοτατο το επεισοδιο,αυτη τη φορα ουτε τα flashback δεν μου αρεσαν.
Το μονο ενδιαφερον οτι ξυπνησε η ωραια κοιμωμενη,και Rebecca-Doc εμαθαν οτι επεστρεψε και αυτη.

kKKK
21 Μαρτίου 2012, 13:17
Μέτρια τα πράγματα. Μόνο οι τελευταίες δύο σκηνές άξιζαν (αν και ήταν πολύ αναμενόμενο τί θα συνέβαινε). Θα μπορούσε κάποιος να δεί μόνο αυτές και να γλιτώσει 40 λεπτά.
Άντε σε μια βδομάδα τελειώνει. Ελπίζω να πάρουμε κάποιες απαντήσεις (όπως μας υποσχέθηκαν ότι θα συμβεί στα δύο τελευταία επεισόδια).

smallville
21 Μαρτίου 2012, 17:35
Μέτριο επεισόδιο.

Vampironi
21 Μαρτίου 2012, 18:41
Ούτε μέτριο δεν το λες αυτό το επεισόδιο αφού και τα flashbacks ήταν αδιάφορα:yawn:

sofia24
21 Μαρτίου 2012, 19:52
Πολύ μέτριο ήταν να μη πω χάλια και βαρετό.
Βασικά άξιζε μόνο το τέλος και έτσι όπως άνοιξε τα μάτια της η μαυρούλα άσχετο αλλά μου θύμισε το τέλος της Χαραυγής.
Αν είναι έτσι και τα δύο τελευταία, την κόβω.

goggits
21 Μαρτίου 2012, 20:21
Πολύ μέτριο επεισόδιο και η ιστορία δεν είχε κάτι το ενδιαφέρον...
Ακόμα και τα flashback που στα προηγούμενα επεισόδια ήταν πολύ καλά σε αυτό το επεισόδιο δεν είχαν καθόλου ενδιαφέρον...
Αυτό που άξιζε στο επεισόδιο ήταν οι τελευταίες σκηνές.
Ελπίζω τουλάχιστον το τέλος να μας δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις μιας και για 2η σαιζόν μου φαίνονται δύσκολα τα πραγματα...

extra
21 Μαρτίου 2012, 21:34
Το εχουν χάσει εντελώς πλέον. Τους έχει φύγει. Και το περίμενα ως σειρά γαμώτο με αγωνία και το 1ο επ. μ αρεσε πολύ. Σιγά σιγά με απογοήτευσε. Και αυτό μέτριο ήταν. Κρίμα.

Chiras365
21 Μαρτίου 2012, 21:47
Με fast-forward και πολυ του ηταν...

vaiol
21 Μαρτίου 2012, 23:15
χτες μολις το ειδα εκανα ενα ποστ αλλα τελικα απο οτι βλεπω στα σχολια μονο εμενα μου αρεσε!!!!ασ ειναι,παμε για 2ωρο φιναλε κ απο οτι ειδα στα στιγμιοτυπα φαινεται καλο η λουση συμετεχει,εχουμε συναντηση τομι-ρεμπεκα ο χαουζερ βρισκει την περιβοητη πορτα με τα 2 κλειδια η ρεμπεκα πυροβολειται κτλ!!εχει θεμα σαν φιναλε παντως!

freedoom
22 Μαρτίου 2012, 00:06
Καλό επεισόδιο, τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ περίμενα περισσότερα πράγματα τώρα που πλησιάζουμε προς το φινάλε.
Το cliffhanger στο τέλος απόλυτα αναμενόμενο. Έτσι όπως μας έφεραν πάντως την πλοκή ή θα μας κερδίσει απόλυτα το τέλος της σαιζόν ή θα πάει άκλαφτο.

blackys88b
22 Μαρτίου 2012, 00:50
Καλο επεισοδιο μου φανηκε, μου αρεσε ο κακος τρελαρας...περισσοτερο μου αρεσε το φλασμπακ και η συμβολη της γιατρενας..οταν επαιζε μουσικη στο τελος του φλασμπακ και ηταν ολοι ηρεμοι...πολυ δυνατο!!! ωραιο το φιναλε...

tasoskratos
22 Μαρτίου 2012, 07:32
έτσι όπως άνοιξε τα μάτια της η μαυρούλα άσχετο αλλά μου θύμισε το τέλος της Χαραυγής.

Εχουμε κι άλλα παραδείγματα, αλλά ο σκηνοθέτης δεν θέλησε να κάνει ένα πιο κοντινό πλάνο:D
Στην αναμονή...περί αίματος και ότι άλλο ήθελε προκύψει!

xecubotos
22 Μαρτίου 2012, 10:25
Για τον θεατή δεν έδειξε τίποτα καινούργιο! Δεν μάθαμε απολύτως τίποτα νέο!

Φιλεράκι ανούσιο για μια σειρά που έχει πρόβλημα κι απλά θέλανε να γεμίσουνε την ημερομηνία!

Στην τελικη ας δείχνανε το πρωτελευταίο τώρα και ας είχανε ένα επεισόδιο την άλλη βδομάδα!

Και τα μάτια στο τέλος πολύ προβλεπόμενο στο σενάριο! Ακόμα κι εκεί βαρέθηκαν να μας εκπλήξουνε!

Δείξε τουλάχιστον τα μάτια κόκκινα, πράσινα, μπλε για το θεαθείνε! Ας ξυπνήσει με μια βαθειά ανάσα για να συζητάμε τι κάνει αυτό το φάρμακο!

ούτε αυτό δεν σεβάστηκαν και για αυτό το λόγο δεν τους σέβομαι κι εγω χαρίζοντας τους την χαρά της ακροαματικότας!

Αν το σώσουν την άλλη βδομάδα θα το συνεχίσω αλλιώς καλά να είμαστε αλλά έχω λίγο ελευθερο χρόνο για να τον χάνω σε βλακειες!:thumbdown

constadine
24 Μαρτίου 2012, 08:53
Μέτριο το επεισόδιο .
Αυτή την τελευταία σκηνή, είναι χιλιοπαιγμένη στα τελευταία δευτερόλεπτα επεισοδίου.

sheik
26 Μαρτίου 2012, 23:15
Εμενα παιζει να ειναι και το "αγαπημενο" μου μεχρι στιγμης(το βαζω σε εισαγωγικα για προφανεις λογους, η σειρα ειναι ψιλομαπα μεχρι στιγμης). Μου αρεσε ο τρελαρας, επαιζε πολυ ομορφα και πειστικα. Τουλαχιστον ξυπνησε η Σενγκουπτα.

Ρε παιδια, ειλικρινα, ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ? :p