PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x17 - "Curse"

mefisto26
22 Μαρτίου 2012, 20:39
14736

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

H Κάσι επισκέπτεται τη γιαγιά της και μαθαίνει μερικά ανησυχητικά νέα...

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

Hrisa76
24 Μαρτίου 2012, 02:42
Καταρχήν, μολις συνειδητοποιησα οτι ο John Blackwell ειναι ο Joe Lando και χαρηκα πολύ μιας και τον λατρεω απο μικρή. :oops:

Ωραιο επεισόδιο. Κριμα για τους Adam-Cassie (αν και νομίζω οτι δεν εχει τελειωσει ακομα αυτο) και ακομα πιο κρίμα για τον Lee.

Tελικά αυτη τη σειρά την υποτιμησα.

fotinit17
24 Μαρτίου 2012, 16:25
Μου αρέσει το ολο μυστήριο γύρω απο τον Blackwell είναι ωραίο και σε κρατάει σε αγωνία. Τελικά έχει ή δεν έχει δυνάμεις??? Τουλάχιστον καταλάβαμε οτι είναι με το μέρος του κύκλου.

Ο Ανταμ-πιο-βαρετος-πεθαινεις έχει αρχίσει να με κουράζει. Τουλάχιστον τώρα που δεν είναι ερωτευμένος με την Κάσι να είναι πιο υποφερτός. Μα απο ολους τους ηθοποιους στην Αμερικη αυτον βρηκαν για να του δωσουν τον ρόλο?

Ελπίζω να τελείωσε και η ιστορία με την τρελή πρώην του Λι. Κρίμα για τον Λι πάντως.

στο επόμενο φαίνεται οτι θα γίνει ο κακός χαμός απο το προμο

blackys88b
25 Μαρτίου 2012, 04:50
Πολυ καλο το επεισοδιο...ωραιος ο Blackwell που παιζει το δικο του παιχνιδι...τουλαχιστον ειναι για τη προστασια του κυκλου...το τελος της σχεσης Κασι-Ανταμ λογικα θα φερει εξελιξεις..!!

loty
25 Μαρτίου 2012, 15:18
Καταρχήν, μολις συνειδητοποιησα οτι ο John Blackwell ειναι ο Joe Lando και χαρηκα πολύ μιας και τον λατρεω απο μικρή. :oops:

Ωραιο επεισόδιο. Κριμα για τους Adam-Cassie (αν και νομίζω οτι δεν εχει τελειωσει ακομα αυτο) και ακομα πιο κρίμα για τον Lee.

Tελικά αυτη τη σειρά την υποτιμησα.

Καλα τωρα θυμηθηκα τον Joe Lando, ειχε παιξει στην σειρα Dr. Quinn, Medicine Woman !!!!!

Κριμα για την Κασι που τα θυμαται ολα και τον αγαπαει ακομη:cry:

Παντως εγω δεν συμπαθω τον Ανταμ, προτιμω τον Τζεικ :oops: :P :P :P

Παντως δεν περιμενα να πει τετοιο πραγμα ο πατερας της Κασι στην Ντον οτι τα κανει ολα για την Κασι και οτι εχει δυναμες τελικα ...:shock: :shock:
ειμαι περιεργη τι θα γινει στα επομενα επεισοδια....

Jane1
26 Μαρτίου 2012, 00:10
Απλά καλό το επεισόδιο.
Είχα ενθουσιαστεί για την κατάρα στο προηγούμενο επεισόδιο, φοβερή και η πρώτη σκηνή σε αυτό με τα νεκρά πουλιά (έτσι εξηγούνται και τα πουλιά στο σήμα αρχής) αλλά στη συνέχεια δεν με ενθουσίασε το ότι η κατάρα των δυο οικογενειών επηρρέαζε τον Κύκλο (ένας από τον Κύκλο θα πεθάνει γιατί κάποιοι ερωτευμένοι είναι καταραμένοι :???: ). Η τελευταία σκηνή όμως με Μπλάκγουελ και Ντόουν ήταν πολύ καλή, με την αποκάλυψη ότι όλο αυτό ήταν σχέδιο του Μπλάκγουελ και ότι τελικά κρύβει πολλά μυστικά ακόμα ο ίδιος. :thumbsup1
Το θέμα με την πρώην του Λι δεν μου άρεσε, τη μια ήθελε να σκοτώσει και φαινόταν κακιά, την άλλη ήταν απλώς ένα θύμα με μαγικές δυνάμεις που δεν ήξερε να χειριστεί. :thumbdown
Η σκηνή με Μπλάκγουελ και Μελίσα να συζητούν για την μητέρα της με κάνει να πιστεύω ότι οι υποψίες μου ότι η Μελίσα είναι το άλλο παιδί του Μπλάκγουελ στον Κύκλο είναι σωστές.

goggits
26 Μαρτίου 2012, 01:16
Πολύ καλό επεισόδιο και μου άρεσε η ανατροπή στο τέλος ότι όλα ήταν σχέδια του Μπλακγουελ για να "προστατέψει" την Κάσι... Μέχρι τότε πίστευα ότι όντως υπάρχει η κατάρα...:P
Πάντως έχω μπερδευτεί με το ποιο είναι το άλλο παιδί του Τζον μιας και μετά από αυτό το επεισόδιο πιστεύω μπορεί να είναι και η Μελίσσα...:???:

Vampironi
26 Μαρτίου 2012, 01:59
Ωραίο επεισόδιο ειδικά με την εξέλιξη στο σχέδιο του Blackwell.
H ''ηθοποιός'' που κάνει την κοπέλα του Λι πόσο χάλια παίζει.. Ούτε σαν χαρακτήρας λέει κατί.

MCAK
26 Μαρτίου 2012, 03:29
Δεν μου καλο-κάθισε το πώς δουλεύει το ελιξίριο. Από την στιγμή που θυμάται όλα όσα έκαναν τον Adam ν'αγαπήσει την Cassie, δεν θα πρέπει να δημιουργηθούν πάλι τα ίδια συναισθήματα;

Κρίμα που ήταν σχέδιο του Blackwell το όλο θέμα με την κατάρα & δεν ίσχυε. Πάνω που χάρηκα ότι θα γλυτώναμε μ'αυτό το ζευγάρι & δεν θα ξανάκουγα το "είναι γραμμένο στ' αστέρια". :P

smile88
26 Μαρτίου 2012, 21:35
^ Ουτε και μενα μου εκατσε καλα το ελιξιριο, ενταξει, περιμενα να μη δουλευε στην Κασι, αλλα οπως ειπαν κι οι ιδιοι, δε θα θυμουνται γιατι αγαπιουνται τοσο, οχι οτι θα εμποδισει να εχει ο ενας αισθηματα για τον αλλον... Μαλλον το "δε θα θυμουνται" πηγαινει στο πεπρωμενο και καλα που εχουν αυτοι οι δυο, αν και πιστευω οτι στην πορεια ο Ανταμ θα ξαναδημιουργησει αισθηματα για την Κασι...

Καλο επεισοδιο, με εχουν εκνευρισει πολλα πραγματα (αυτα που εχω αναφερει κατα καιρους) και δε μου αρεσει που δεν αναρωτιουνται καν...
Δεν μπορω να συμπονεσω την Κασι που εχει ακομα αισθηματα για τον Ανταμ, γιατι τον Ανταμ δεν μπορεις να τον πεις και... ξερετε τι, ειδικα με αυτο το μονιμο eyeliner που εχει ο ηθοποιος, δεν μπορω να τον παρω στα σοβαρα! :lol:
Καλα, το οτι η Ιβα ειχε δυναμεις κι η Φαιη δεν μπορει να κανει κανενα μαγικο χωρις να εχει διπλα καποιο αλλο μελος του Κυκλου μου τη δινει! Ασε που ηταν λιγο fail, μας την παρουσιασαν και καλα κακια, και στο τελος μονο αρνι δεν ηταν! :thumbdownΚριμα παντως για τον Λη...
Καμια εκπληξη για το οτι εχει ο Τζον τις δυναμεις του, το ψιλοπεριμενα, αλλα μου φανηκε too much ολο το στησιμο της καταρας, μονο και μονο για να μη διαλυθει ο Κυκλος, και βασιζεται σε κατι που εγινε πριν απο ποσα χρονια, με αλλα ατομα... Κι εχω σκασει να μαθω ποιο ειναι το αλλο παιδι του Τζον στον Κυκλο...
Ωραιος ο Τσαρλς σε αυτο το επεισοδιο, καιρο ειχαμε να τον δουμε, κουρευτηκε και μοιαζει πιο πολυ badass! Για να δουμε τι εκανε και με την Τζειν στο τελος...

Craft
3 Απριλίου 2012, 16:51
Μέτριο προς το κακό:yawn: ήταν το επεισόδιο με μοναδικό ενδιαφέρον την διαμάχη Faye-Eve:???:. Ελπίζω να την συνεχίσουν την συγκεκριμένη ιστορία με κάποιον τρόπο και να μην την σταματήσουν με τον τρόπο που την σταμάτησαν.