PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x18 - "Sacrifice"

GrigD
30 Μαρτίου 2012, 00:39
14790

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Ο Τζέικ δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον Σάμιουελ για να του παραδώσει ένα μήνυμα...

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

GGirl
30 Μαρτίου 2012, 18:56
Πολύ καλό επεισόδιο, σιγά σιγά ξετυλίγεται το παρελθόν..!

κατέ
31 Μαρτίου 2012, 17:59
Έχω ενθουσιαστεί με το πόσο καλή έχει γίνει αυτή η σειρά.

Vampironi
1 Απριλίου 2012, 14:56
Γενικά δεν τρελάθηκα.Είχε κάποια καλά στοιχεία προς το τέλος.

Jane1
2 Απριλίου 2012, 01:34
Απλά καλό το επεισόδιο, δεν με ενθουσιάζει το θέμα με τους δαίμονες (ούτε τα προηγούμενα επεισόδια με τους δαίμονες δεν μου άρεσαν). Αφού οι Κυνηγοί μαγισσών υποτίθεται ότι κυνηγάνε τους μάγους γιατί τους θεωρούν κακούς, τότε αυτοί γιατί θέλουν να γίνουν ισχυροί χρησιμοποιώντας δαίμονες; :???: Δηλαδή μιλάμε για διεφθαρμένους Κυνηγούς; Και αφού σε προηγούμενο επεισόδιο μάθαμε ότι ο Ίθαν, ο πατέρας του Άνταμ, συνεργάζεται με τον Έμπεν, τώρα γιατί τέθηκε πάλι το ερώτημα ποιός μάγος συνεργάζεται με τους Κυνηγούς; :???:
Ελπίζω το θέμα με τον φίλο της Νταϊάνας να μην το έβαλαν απλά για να γεμίζουν τα επεισόδια :yawn: όπως αποδείχτηκε τελικά και το θέμα με την Φαίη και τον Λι. :thumbdown
Το μόνο που μου άρεσε στο επεισόδιο ήταν η αναφορά στους 6 κρυστάλλους. :thumbsup1

blackys88b
3 Απριλίου 2012, 03:16
To απολαυσα περισσοτερο απο το VD, γενικα η μαγεια παντα μου αρεσει περισσοτερο απο ολα τα αλλα..!!! και στα επομενα επεισοδια θα εχουμε μεγαλη μαχη..!!!

Craft
3 Απριλίου 2012, 16:58
Αδιάφορο εντελώς το επεισόδιο. Αναγκαστικά πιο ενδιαφέρον είχαν οι σκηνές με Diana-Grand παρά η υποτιθέμενη βασική υπόθεση του επεισοδίου και ο τρόπος με τον οποίον προχώρησε. Είμαι ο μόνος που έτσι όπως το έδωσαν το θέμα με τον μυστικό συνεργάτη ή μάλλον συνεργάτιδα του Ebben κατευθείαν πήγε το μυαλό μου ότι θα έχουμε νεκρανάσταση Amelia's;

smile88
6 Απριλίου 2012, 02:05
Επιεικως πολυ καλο επεισοδιο, θα μπορουσε να ηταν καλυτερο, αλλα πλεον εχω μπει για τα καλα στο κλιμα της σειρας και δεν εχω και τρελες απαιτησεις κιολας...
Ακομα βρισκω το σκηνικο με τους δαιμονες που παρουσιαζονται με τετοιο τροπο λιγο lame, αλλα τελως παντων...
Αναφερθηκαν ξανα οι περιβοητοι κρυσταλλοι, θα μας ζαλισουν με αυτους! :lol:
Οντως ηταν λιγο off η ιστορια της Νταϊανα με τον δηθεν καπετενιο, ασε που δεν τον παω κιολας...
Ελιωσα στο γελιο με τους Μελισσα και Φαιη να χρησιμοποιουν μαγικα για να ριξουν τον τυπα, καλα του τα ειπε ο Ανταμ στο τελος, οταν εμφανιστηκε η γκομενα του! :lol:
Ο σκελετος που ξεθαψε ο Τζον στο τελος ποιανου ηταν;;; :lipsseale

Αφού οι Κυνηγοί μαγισσών υποτίθεται ότι κυνηγάνε τους μάγους γιατί τους θεωρούν κακούς, τότε αυτοί γιατί θέλουν να γίνουν ισχυροί χρησιμοποιώντας δαίμονες; :???: Δηλαδή μιλάμε για διεφθαρμένους Κυνηγούς;

Νομιζω οτι μονο ο Εμπεν εχει το θεματακι, δεν πρεπει να ειναι ολοι διεφθαρμενοι...

Και αφού σε προηγούμενο επεισόδιο μάθαμε ότι ο Ίθαν, ο πατέρας του Άνταμ, συνεργάζεται με τον Έμπεν, τώρα γιατί τέθηκε πάλι το ερώτημα ποιός μάγος συνεργάζεται με τους Κυνηγούς; :???:

Ελα μου; Ποτε το ειπαν αυτο; Εννοεις για το περιστατικο με τη φωτια, που ο Ηθαν τους προδωσε; Νομιζω οτι δε μας εχουν πει ξεκαθαρα οτι ο Ηθαν οντως συνεργαζεται με τον Εμπεν... Εν τω μεταξυ, αυτος ο μαγος που αναφερθηκε, εχει και δυναμεις, ο Ηθαν, απ' οσα ξερουμε δηλαδη, δεν εχει...

Jane1
6 Απριλίου 2012, 02:18
Ο σκελετος που ξεθαψε ο Τζον στο τελος ποιανου ηταν;;; :lipsseale

Ήταν εκείνου που είχε θυσιάσει τότε ο Τζον για να φέρει τους δαίμονες, όπως θυσίασε τώρα ο Έμπεν τον φίλο του Τζέικ.

Ελα μου; Ποτε το ειπαν αυτο; Εννοεις για το περιστατικο με τη φωτια, που ο Ηθαν τους προδωσε; Νομιζω οτι δε μας εχουν πει ξεκαθαρα οτι ο Ηθαν οντως συνεργαζεται με τον Εμπεν... Εν τω μεταξυ, αυτος ο μαγος που αναφερθηκε, εχει και δυναμεις, ο Ηθαν, απ' οσα ξερουμε δηλαδη, δεν εχει...

Ναι, σε αυτό αναφέρομαι. Απ' ότι θυμάμαι πρέπει να το είπε ξεκάθαρα ο Ίθαν στον Τζον. Πάντως και να συνεργαζόταν τότε ο Ίθαν, μάλλον τώρα άλλος μάγος θα συνεργάζεται
φαντάζομαι γι' αυτό το ξαναθίξανε το θέμα, και εξάλλου έχεις δίκιο στο ότι δεν έχει δυνάμεις τώρα ο Ίθαν.