PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x19 - "Crystal"

GrigD
20 Απριλίου 2012, 17:04
14869

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Για να προστατευθούν από τους κυνηγούς μαγισσών...

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

GGirl
20 Απριλίου 2012, 18:23
Πολύ καλό επεισόδιο, με φοβερή ανατροπή στο τέλος που σε αφήνει άφωνο:shock: .! Νομίζω από εδώ και πέρα θα ξεκινήσουν τα ωραία.! Η Κάσι μου αρέσει πιο πολύ με τον Τζέικ, ο Άνταμ είναι πολύ βαρετός και κλαψιάρης σαν χαρακτήρας, ωστόσο πήδηξε και τις δύο αδερφές..!:lol: :lol: Ο πατέρας της Κάσι κρύβει πολύ περισσότερα από όσα λέει και πιστεύω ότι πράγματι είναι ο κακός και δεν θέλει να τους βοηθήσει.!

Hrisa76
21 Απριλίου 2012, 05:53
ψιλοβαρεθηκα. το ολο θεμα με το ποια ειναι αδερφή της Κασι ηταν αναμενόμενο.

blackys88b
22 Απριλίου 2012, 03:55
Πολυ καλο, παπαδες κανει ο Blackwell, εχω απορια ποιο ειναι το σχεδιο του...γενικα ωραιο επεισοδιο με αρκετη δραση...θα ηθελα να εχει περισσοτερη μαγεια...εγω παλι δεν το περιμενα να ειναι η Diana η αδελφη της...το επομενο περιμενω εγω...

pansp32
22 Απριλίου 2012, 17:39
Μια χαρά επεισόδιο ήταν.

edora
22 Απριλίου 2012, 18:35
Αν και δεν ξέρω γιατί βλέπω ακόμα τη σειρά, κάτι δεν μου κολλάει με το όλο story.
Δεν είχαν πει ότι για να δημιουργηθεί ένα circle πρέπει να υπάρχει ένας "αντιπρόσωπος" από την κάθε οικογένεια; Αν λοιπόν η Diana είναι αδερφή της Cassie, δεν μας λείπει ένα bloodline; Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά;

blackys88b
22 Απριλίου 2012, 19:11
^Η bloodline απο την πλευρα της μητερας της Dianas υποθετω..??

Jane1
24 Απριλίου 2012, 00:49
Άριστο για μένα, καιρό είχε να μου αρέσει επεισόδιο τόσο πολύ. Από την αρχή μέχρι το τέλος μου κράτησε το ενδιαφέρον.
Η σκηνή με το ημερολόγιο της μαμάς της Φαίη θύμισε έντονα την ταινία Mamma Mia. :P Δεν το περίμενα ότι τελικά η Νταϊάνα θα είναι το άλλο παιδί του Μπλάκγουελ. :shock: Αλλά φαίνεται ότι η κόντρα τους με την Κάσι μετά τον Άνταμ θα συνεχιστεί, και ειδικά όταν γίνουν dark και οι δύο θα γίνει χαμός.
Ενδιαφέρον είχαν τα λόγια του παππού του Τζέικ, αν και αυτά που περιέγραφε για τον Τζον Μπλάκγουελ μου θύμισαν περισσότερο τις πράξεις των Τσάρλυ και Ντόουν (ήθελαν να δεθεί ο Κύκλος των παιδιών κλπ.). Πάντως για τον Τζον από την αρχή πίστευα ότι κάτι κρύβει και δεν είναι τυχαία η επιστροφή του. Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τα 3 τελευταία επεισόδια.

edora
24 Απριλίου 2012, 10:25
@blackys88b
Ίσως, αλλά και πάλι κάτι δεν μου κολλάει. Όταν δεν ξεκαθαρίζουν την μυθολογία εξ αρχής και δίνουν την εντύπωση ότι την "φτιάχνουν στο πόδι" με εκνευρίζει αφάνταστα.

goggits
24 Απριλίου 2012, 17:09
Πολύ καλό επεισόδιο!!!
Ο Τζον σίγουρα κρύβει ακόμα πολλά πράγματα και μου αρέσει που σε κάθε επεισόδιο μαθαίνουμε κάτι για αυτόν...
Να δούμε τώρα πως θα αντιδράσει η Ντιάνα που έμαθε ότι η Κάσι είναι αδερφή της, άτομο που ήταν το τελευταίο που περίμενα να είναι το παιδί του Τζον.
Αναμένω τα 3 τελευταία επεισόδια...

Υ.Γ Ξερουμε αν θα πάει και για του χρόνου η σειρά??

akrivi_4
26 Απριλίου 2012, 00:00
Ολοι μαριονετες στα χερια του Μπλακγουελ.. Το πιθανοτερο ειναι να θελει να συγκεντρωσει ολους τους κρυσταλους για να αποκτησει την απολυτη δυναμη!! Δεν ειναι κακο σαν σχεδιο!!! Και οι καλες του μαριονετες θα τους φερουν στα χερια του, αυτα ειναι:twisted:
Δεν ηθελα να πεθανει η γιαγια μωρε!!
Το ευχαριστηθηκα λιγο με τον Τσαρλς, αυτος και η Ντον μου τη δινουν τρελα, αλλη μια μαριονετα για το σοου του Μπλαγουελ!!
Και τελος το wtf:shock: δεν το περιμενα με τιποτα!! Την Φει υποψιαζομουν, αλλα για κανενα λογο τη Νταιανα!! Το μονο που με ξενερωνει ειναι το δραμα που θα δουμε!

pananotis
29 Απριλίου 2012, 22:52
egw auto pou proseksa einai oti edeikse 3 kuklous enwmenous....o kathe kuklos exei apo 6 atoma....ara katalabainete to sumperasma...allh mia seira tis NWO...

smile88
1 Μαΐου 2012, 02:45
Δυστυχως ειχα φαει spoiler για το ποιος ειναι το αλλο παιδι του Τζον (την ωρα που προβαλλονταν το επεισοδιο απο το Twitter, το πεταξαν δυο απο το cast της σειρας, φυσικα τους εκανα unfollow, αν ειναι δυνατον, δε γινονται τετοια πραγματα! :mad:) και δεν το χαρηκα και τοσο το επεισοδιο, κι ας ηταν ωραια η αποκαλυψη! :shock::shock::shock::shock: Αν και δυσκολευομαι να φανταστω την Νταιαν ως κακια! :lol:
Γενικα, απλα καλο το επεισοδιο...
Παει κι η Τζειν! :*(
Πολυ σκοτεινο τελικα το σχεδιο του Τζον, με ανατριχιασε! Κι επαιζε πολυ καλα τον "καλο", δεν ειχα φανταστει οτι ειναι τοσο κακος τελικα!
Οντως τα εχουν κανει μανταρα με τους κυκλους, αν πηγαν μονο 6 οικογενειες απο τις 18 στο Τσαρλς Χαρμπορ και δημιουργησαν τον Κυκλο που αποτελειται οπως και δηποτε απο 6 ατομα (λεμε τωρα, εχουν να δικαιολογησουν κι αυτο με τον Νικ και τον Τζεικ), αυτο σημαινει οτι εκαναν παιδια μεταξυ τους ή κατι τετοιο; :???: Γιατι ολο ελεγαν στην αρχη οτι ειναι 100% μαγοι ολοι τους...

steda
1 Αυγούστου 2012, 04:36
Ευτυχώς τελικά που δεν ήταν η Fay το άλλο παιδί του Blackwell γιατί ήδη έχει ένα εκνευριστικό στυλάκι πόσο μάλλον αν είχε και σκοτεινή μαγία...
Ο ηθοποιός που έκανε τον παππού του Jake είναι η δεύτερη φορά που παίζει τον Γηραιό.Η πρώτη ήταν στις Charmed.