PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x20 - "Traitor"

GrigD
27 Απριλίου 2012, 01:22
14903

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Όταν κάποιος από του κρυστάλλους εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το εγκαταλημένο σπίτι...

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

blackys88b
28 Απριλίου 2012, 06:22
Παρα πολυ καλο επεισοδιο, γενικα η σειρα εχει ανεβασει αρκετα το επιπεδο της...η ανατροπη με τον Nick ηταν αναμενομενη...μας αφησε προωρα και επρεπε να επιστρεψει...

Να δουμε τι θα γινει τωρα με τους εξι κρυσταλλους..!!

Hrisa76
28 Απριλίου 2012, 12:43
wow. τεραστια ανατροπή. ανυπομονώ για την συνέχεια.

Naelyn
28 Απριλίου 2012, 14:52
Μια χαρα ηταν το επεισοδιο, εχει ανεβει αρκετα η σειρα. Και το επομενο φαινεται πολυ καλο.

Ερωτηση παιδια, μπας και ξερει κανεις. Εχουμε κανα νεοτερο αν θα ανανεωθει η σειρα η οχι?

Jane1
29 Απριλίου 2012, 02:04
Πολύ καλό το επεισόδιο, είχαμε συγκλονιστικές εξελίξεις, ο Έμπεν σκότωσε τον Ισαάκ, και ο Νικ είναι ζωντανός. :shock: Πάρα πολλές οι απορίες που δημιουργούνται, λογικά στο επόμενο θα μάθουμε τι έχει συμβεί. Ανυπομονώ.

sofia24
29 Απριλίου 2012, 02:22
Κάτι μου έλεγε ότι θα ξαναβλέπαμε τον Νικ, ώσπου εμφανίστηκε! Φοβερή ανατροπή σε ένα πολύ καλό επεισόδιο!
Πρώτη φορά που έχω αγωνία για το επόμενο...

Vampironi
29 Απριλίου 2012, 15:37
Πολύ καλό επεισόδιο με φοβερή ανατροπή στο τέλος. Ελπίζω απαντήσαουν σε όλα στα επόμενα δύο.

akrivi_4
1 Μαΐου 2012, 21:12
Ωραιο επεισοδιο, αλλα πολλες τρυπες βε παιδι μου.. Αντε και το φαγαν αυτο για την καταρα και δε λεω πολυ σωστα το εφαγαν γιατι πολυ ωραια σερβιριστηκε. Τωρα, ομως που αποκαλυφθηκε οτι η Νταιανα ειναι και αυτη παιδι του Μπλκγουελ, κανεις απο τους φωστηρες δεν αναρωτηθηκε γιατι η καταρα δεν επιασε οταν ο Ανταμ και η Νταιανα ηταν μαζι?? Epic fail:thumbdown

Και επισης, (γι' αυτο δεν ειμαι και πολυ σιγουρη γτ δεν προσεχακαι πολυ τη συγκεκριμενη σκηνη), ο Μπλακγουελ ειπε στον Ανταμ να βρει τον τελευταιο κρυσταλλο και πηγε με τη Μελισσα και εψαχναν, οι αλλοι 4 ποιον κρυσταλλο ακριβως εψαχναν στο λουνα παρκ?? :???:

Αυτο για το Νικ ειναι η αληθεια δεν το περιμενα, μονο προς το τελος που δεν μας εδειχνε ποιος ειναι υποψιαστηκα οτι μπορει να ειναι καποιος γνωστος αλλα οχι, ο Νικ!!

Jane1
1 Μαΐου 2012, 23:17
Ωραιο επεισοδιο, αλλα πολλες τρυπες βε παιδι μου.. Αντε και το φαγαν αυτο για την καταρα και δε λεω πολυ σωστα το εφαγαν γιατι πολυ ωραια σερβιριστηκε. Τωρα, ομως που αποκαλυφθηκε οτι η Νταιανα ειναι και αυτη παιδι του Μπλκγουελ, κανεις απο τους φωστηρες δεν αναρωτηθηκε γιατι η καταρα δεν επιασε οταν ο Ανταμ και η Νταιανα ηταν μαζι?? Epic fail:thumbdown

Η κατάρα υπάρχει για την οικογένεια της μητέρας της Κάσι, με την Νταϊάνα έχουν μόνο τον ίδιο πατέρα, οπότε δεν ισχύει η κατάρα γι' αυτήν.

Και επισης, (γι' αυτο δεν ειμαι και πολυ σιγουρη γτ δεν προσεχακαι πολυ τη συγκεκριμενη σκηνη), ο Μπλακγουελ ειπε στον Ανταμ να βρει τον τελευταιο κρυσταλλο και πηγε με τη Μελισσα και εψαχναν, οι αλλοι 4 ποιον κρυσταλλο ακριβως εψαχναν στο λουνα παρκ?? :???:

Ο Άνταμ και η Μελίσσα έψαχναν τον κρύσταλλο της οικογένειας του Άνταμ, ενώ οι υπόλοιποι στο Λούνα Πάρκ έψαχναν τον κρύσταλλο της οικογένειας της Φαίης που έκλεψε ο προδότης μάγος που συνεργάζεται με τους Κυνηγούς (η σκηνή που ο κρύσταλλος εξαφανίστηκε βουλιάζοντας στο τραπέζι).

smile88
10 Μαΐου 2012, 02:27
Πολυ καλο επεισοδιο!
Επιτελους λυθηκε η απορια του γιατι ο Κυκλος ειναι ακομα δεμενος, επρεπε να το ειχα περιμενει, το υποψιαστηκα στα τελευταια δευτερολεπτα του τελους! (αν και δεν εξηγειται η παρουσια του 7ου ατομου, του Τζεικ δηλαδη) Αγνωριστος ο Νικ ομως... Και μπερδευτηκα τελικα, τι στο καλο κανει; :shock: Θελω πολυ να δω τι εγινε, ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν μπορω να περιμενω για να δω το νεο επεισοδιο!
Και καπου μπερδευτηκα με τους κρυσταλλους... Οι Τζεικ και Κασι ειχαν ηδη τους κρυσταλλους τους, η Μελισσα βρηκε τον κρυσταλλο στο προηγουμενο επεισοδιο, σε αυτο το επεισοδιο βρηκαν τους κρυσταλλους τους οι Φαιη κι Ανταμ, ο κρυσταλλος της Νταϊανα απο που ξεφυτρωσε; Δε θυμαμαι να ειχε αναφερθει τιποτα... :???:
Κριμα μωρε για την Τζειν, πεθανε τελικα...
Η Νταϊανα δε μου αρεσε καθολου σε αυτο το επεισοδιο, ενω την πηγαινα μεχρι τωρα, δεν ξερω γιατι, μου την εδωσε πολυ... Ισως εφταιγε κι η ηθοποιια της ηθοποιου, δεν ηταν κι η καλυτερη... Κι η σκηνοθεσια ηταν καπως στην αρχη του επεισοδιου, με ζαλιζε!
Ιδεα μου ειναι ή ξυπνησαν τα αισθηματα του Ανταμ με αυτο το φιλι;