PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : The Secret Circle 1x21 - "Prom"

GrigD
4 Μαΐου 2012, 01:29
14933

Η επίσημη περίληψη από το CW είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):

Τη νύχτα του χορού o Μπλάκγουελ καθοδηγεί την Κάσι πως να χρησιμοποιήσει την μαύρη μαγεία της για να βρει ένα κρύσταλλο που είναι κρύμμενος στο σχολείο και τον αποκάλυψε ο Άνταμ.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

GGirl
4 Μαΐου 2012, 14:17
Πολύ καλό το επεισόδιο, είχε αρκετή ένταση από το προηγούμενο και φαίνεται ότι πάνε για δυνατό φινάλε.! Μακάρι να συνεχιστεί η σειρά γιατί θα είναι κρίμα αν την κόψουν τώρα που πήρε τα πάνω της.!

Hrisa76
5 Μαΐου 2012, 18:41
Απο το προηγούμενο επεισόδιο εχω την υπονοια οτι το πανε για ζευγαρι Μελισσα με Ανταμ. Δεν ειναι κακό αλλά τον προτιμώ με την Κασι.

Πολλες αποκαλύψεις και ετσι οπως το βλέπω μαλλον δεν ανανεώνεται. δεν εχω διαβασει κατι απλώς η αισθηση μου ειναι αυτη λογω των πολλών και συνεχων αποκαλυψεων.

Naelyn
5 Μαΐου 2012, 19:12
Απο το προηγούμενο επεισόδιο εχω την υπονοια οτι το πανε για ζευγαρι Μελισσα με Ανταμ. Δεν ειναι κακό αλλά τον προτιμώ με την Κασι.

Παντως, δε ξερω αν παιζει κανα ρολο αλλα

στα βιβλια

SPOILER

η Cassie καταληγει με τον Adam , με τις ευλογιες μαλιστα τις Diana

gigi
5 Μαΐου 2012, 19:55
Η σειρά βελτιώθηκε κατά πολύ σε σχέση με τα πρώτα επεισόδια. Όχι ότι πρόκειται για κάποιο αριστούργημα, αλλά είναι του στυλ vampire diaries και θα μπορούσε να κυνηγήσει και να κερδίσει το κοινό αυτό.

Δεν ξέρω αν θα ανανεωθεί, δεν θα πω ψέματα θα ήθελα και μία δεύτερη σεζόν.

Ο Άνταμ για μένα τελείως ξενέραστος, δεν ξέρω αν φταίει ο ηθοποιός ή είναι ο ρόλος έτσι.
Μού λύθηκε κι η απορία γιατί όλοι στον κύκλο έχουν την ίδια ηλικία, νόμιζα ότι ήταν κενό στο σενάριο τελικά έκανα λάθος γιατί υπήρχε σχέδιο του Blackwell.

Μία ερώτηση για όποιον έχει διαβάσει τα βιβλία, η σειρά τα ακολουθεί, ή έχουν ξεφύγει προς άλλες κατευθύνσεις οι σεναριογράφοι όπως έχουν κάνει στο vampire diaries;

Naelyn
5 Μαΐου 2012, 20:04
Μία ερώτηση για όποιον έχει διαβάσει τα βιβλία, η σειρά τα ακολουθεί, ή έχουν ξεφύγει προς άλλες κατευθύνσεις οι σεναριογράφοι όπως έχουν κάνει στο vampire diaries;

Οχι, δεν εχει καμια σχεση η σειρα με τα βιβλια.Μπορω να σου δωσω 1-2 παραδειγματα αν θες αλλα φοβαμαι μη σποιλεριασω για τη συνεχεια.

alexandra16
5 Μαΐου 2012, 20:45
εχω μια απορια....οι γονεις τους ποσο χρονων ηταν οταν εγιναν ολα αυτα??
Ηταν ακομα μαθητες σε σχολειο και ειχαν κανει και παιδια??περιεργο μου φαινεται

Κι εγω τον προτιμω με τη Μελισσα αν και ακομα μου ειναι αδιαφορος χαρακτηρας.

Επισης,χαιρομαι που ο Τζεικ ξεκολλησε απο τη Κασι και ηρθε πιο κοντα με την Φει.

Θα ηθελα κι εγω εναν 2ο κυκλο,γιατι τα τελευταια επεισοδια ηταν οντως πολυ καλα και εχει προοπτικες να δειξει κι αλλα.Θα ειναι κριμα να κοπει...εδω ανανεωνουν αλλα κι αλλα,αυτο τους πειραξε.

Με τον Νικ τι ειχε γινει??πως ξαναζωντανεψε?Ο δαιμονας μεσα του τον διατηρησε ζωντανο?

spiross27
6 Μαΐου 2012, 01:28
na dosoun ena aksioprepes telos stin proti sezon k h seira na perasei stin tileoptikh istoria anepistrepti . merika kala epeisodia den sozoun to metrio pros kako deigma pou afise h seira gia mena sto perasma tis.... oso gia ton adam pistevo oti kathara ftaiei o ksenerotos ithopoios pou exoun valei.

blackys88b
6 Μαΐου 2012, 06:26
Πολυ καλο επεισοδιο ξανα..μια χαρα ηταν η σειρα στο δευτερο μισο...εβγαλε αρκετα δυνατα επεισοδια...τα περισσοτερα ηταν καλυτερα απο τα αντιστοιχα του VD...

στο επεισοδιο...δεν μου αρεσε η αντιδραση της Diana και εχω απορια πως θα γινει το φιναλε...ελπιζω να ανανεωθει γιατι θα ηταν ωραια μια δευτερη σεζον..!!

Jane1
6 Μαΐου 2012, 18:30
Πολύ καλό το επεισόδιο, ήταν χαλαρό στην αρχή αλλά στη συνέχεια είχε εξελίξεις και αποκαλύψεις. Πολύ ωραία η σκηνή που η Νταϊάνα και η Κάσι βλέπουν τις μητέρες τους και μαθαίνουν τον λόγο ύπαρξή τους (σχέδιο του Μπλάκγουελ να μείνουν όλες έγκυες για να χρησιμοποιήσει τον νέο Κύκλο αργότερα :shock: ). Πολύ καλό και το τέλος που ο Τζον ισχυρίζεται ότι ο Έμπεν πήρε την Φαίη και φτιάχνοντας το κρυστάλλινο κρανίο θα μπορέσουν να την σώσουν (λέει αλήθεια άραγε ή την έχει ο ίδιος και το κάνει για να τους αναγκάσει να φτιάξουν το κρανίο; )
Η απορία μου για τον Νικ πάντως δεν λύθηκε, αφού είχαν το σώμα του, λογικά το έθαψαν στην κηδεία. Τι συνέβη; Ξεθάφτηκε μόνος του; Τον ξέθαψε ο Έμπεν; Πάντως πίστευα ότι θα έμενε περισσότερο ο Νικ, γρήγορα τελείωσαν μαζί του, και τον σκότωσε και η ερωτευμένη Μελίσα :shock: (ενώ ο Τζέικ που ήταν αποφασισμένος ότι δεν είναι ο αδερφός του πιά, δίστασε).
Για Άνταμ και Μελίσα θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται απλά για μια φιλία που γίνεται πιό δυνατή με όλα αυτά που τους συμβαίνουν. Τον φίλο της Νταϊάνας δεν τον εμπιστεύομαι, κρατάω μια επιφύλαξη για το αν είναι αυτός που λέει ή θα προκύψει στη συνέχεια ότι γνωρίζει ποιά και τι είναι, και την πλησίασε σκόπιμα έχοντας κάποιο σχέδιο και αυτός. :P
Τελικά η Αμέλια γνώριζε ποιός ήταν στην πραγματικότητα ο Τζον Μπλάκγουελ και τα άφησε όλα αυτά να συμβούν. :whip: Ανυπομονώ για το φινάλε, και ελπίζω να ανανεωθεί η σειρά και για 2η σεζόν.

akrivi_4
6 Μαΐου 2012, 19:22
Πολυ καλο!!
Επιτελους, ο Τσαρλς επαθε ο, τι του αξιζε.. Μεταξυ μας και λιγα ειναι, θελω να μαθει και η Κασι οτι αυτος σκοτωσε τη μανα της. Σειρα της Ντον τωρα, αλλωστε αυτη ειναι ο αυτουργος, ο αλλος ενα πιονι ειναι!!
Τελικα, ο Μπλακγουελ ειναι οντως evil(?). Δεν μ' επεισε παντως που ειπε, οτι ο Εμπεν πηρε τη Φαιη, κατι αλλο πρεπει να παιζει.
Γρηγορα, το εληξαν το θεμα με το Νικ, ηθελα να το κρατησουν λιγο παραπανω!

Hrisa76
6 Μαΐου 2012, 20:10
. Τον φίλο της Νταϊάνας δεν τον εμπιστεύομαι, κρατάω μια επιφύλαξη για το αν είναι αυτός που λέει ή θα προκύψει στη συνέχεια ότι γνωρίζει ποιά και τι είναι, και την πλησίασε σκόπιμα έχοντας κάποιο σχέδιο και αυτός. :P

Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω και ξεχασα να το γραψω. :thumbsup1

sofia24
7 Μαΐου 2012, 02:36
Γρηγορα, το εληξαν το θεμα με το Νικ, ηθελα να το κρατησουν λιγο παραπανω!

Κι εγώ το ίδιο! Ελπίζω στο τελευταίο να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έγινε με τον Νικ.
Το επεισόδιο ήταν πολύ καλό.

goggits
7 Μαΐου 2012, 13:45
Πολύ καλό επεισόδιο!!! Η σειρά στα τελευταία έχει ανέβει πολύ και θα ναι κρίμα να μην πάει και μια 2η σαιζόν...
Μου άρεσε που είδαμε και τι έγινε στο παρελθόν και το πως και ο νέος κύκλος δεν εμπιστεύεται πλέον τον Μπλακγουελ.
Τέλος ο φίλος την Νταιάνα δεν μου κάθεται καλά και πιστεύω κάτι θα κρύβει και αυτός. :P

smile88
15 Μαΐου 2012, 03:18
Πολυ καλο επεισοδιο, αν και νιωθω οτι υπαρχουν ακομα καποιες τρυπες...
Κατ' αρχας, δεν καταλαβα πολυ καλα τι ακριβως εγινε με τον Νικ... Πως βγηκε απο τον ταφο; Ειχε εξοντωθει ο δαιμονας κι ηθελε κι αλλον να τον κανει τι; :???:
Επιτελους η Κασι συνειδητοποιησε τι μερος του λογου ειναι ο Τζον... Φοβερη η αναδρομη στο παρελθον, αν κι ηταν λιγο too much να τους βλεπεις ολους να ειναι παντρεμενοι με παιδια κιολας και να πηγαινουν ακομα στο Λυκειο! :P
Η Νταϊανα πολυ drama queen μας εγινε, ας νευριασει και τα κανει ολα πανω κατω! :P Κι εγω πιστευω οτι το "αμορε" της κατι της κρυβει...
Και στανταρ θα γινει καποια στιγμη και το Ανταμ-Μελισσα, μυριζει απο χιλιομετρα! :P
Αν κι αξιζε ο,τι εκανε ο Τζον στον Τσαρλς, τον λυπηθηκα λιγο...
Αουτς που πηρε τελικα ο Τζον τον τελευταιο κρυσταλλο και παω στοιχημα οτι αυτος απαγηγε και καλα την Φαιη, οχι ο Εμπεν...

spiross27
15 Μαΐου 2012, 13:11
Πολυ καλο επεισοδιο, αν και νιωθω οτι υπαρχουν ακομα καποιες τρυπες...
Κατ' αρχας, δεν καταλαβα πολυ καλα τι ακριβως εγινε με τον Νικ... Πως βγηκε απο τον ταφο; Ειχε εξοντωθει ο δαιμονας κι ηθελε κι αλλον να τον κανει τι; :???:
Επιτελους η Κασι συνειδητοποιησε τι μερος του λογου ειναι ο Τζον... Φοβερη η αναδρομη στο παρελθον, αν κι ηταν λιγο too much να τους βλεπεις ολους να ειναι παντρεμενοι με παιδια κιολας και να πηγαινουν ακομα στο Λυκειο! :P
Η Νταϊανα πολυ drama queen μας εγινε, ας νευριασει και τα κανει ολα πανω κατω! :P Κι εγω πιστευω οτι το "αμορε" της κατι της κρυβει...
Και στανταρ θα γινει καποια στιγμη και το Ανταμ-Μελισσα, μυριζει απο χιλιομετρα! :P
Αν κι αξιζε ο,τι εκανε ο Τζον στον Τσαρλς, τον λυπηθηκα λιγο...
Αουτς που πηρε τελικα ο Τζον τον τελευταιο κρυσταλλο και παω στοιχημα οτι αυτος απαγηγε και καλα την Φαιη, οχι ο Εμπεν...

min psaxneis k perimeneis k polles apadiseis!!!oi tripes ipirxan apo tin arxi tis seiras k den tha kleisoun k pote ...oi tripes k h metriotita tis seiras odigise sto kopsimo tis ...den tha iparksei telos k 2 sezon opote den xriazete k na asxoloumaste k idietera ego outos h alos den tha arxiza tin 2 sezon kan an ipirxe