PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Αγαπημένος χαρακτήρας

pinelopi_1991
18 Φεβρουαρίου 2013, 03:29
Ποιος από όλους είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας;

tanoulitsa
18 Φεβρουαρίου 2013, 21:16
Με ΔΙΑΦΟΡΑ Ράμπλ. Τόσο καιρό προσπαθούσε η Μπελ, να τον κάνει καλό και αυτός εκεί, πιστός κακός και έβιλ και όλα!

stavros4815162342
18 Φεβρουαρίου 2013, 21:32
Φυσικά ο Ράμπελ... βέβαια αυτό οφείλεται και στην φανταστική ερμηνεία του Robert Carlyle που δίνει άλλο τόνο στο ρόλο του!!! Η Χιονάτη από την άλλη μου φαίνεται από τους πιο σπαστικούς χαρακτήρες σε σειρά!!!!

Υ.Γ. Πλέον και ο Anton (ο Γίγαντας) ή αλλιώς Tiny μπαίνει στους αγαπημένους χαρακτήρες :P

MCAK
18 Φεβρουαρίου 2013, 23:47
Regina Mills/The Evil Queen

http://media.tumblr.com/tumblr_mbjz1kffq91r6y67yo1_250.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_mb8h4oHjiw1qz5xhzo1_500.gif

vasp
18 Φεβρουαρίου 2013, 23:52
Μιας και ήταν πολλαπλής επιλογής...
Evil Queen
Rumple
Και άλλος όπου εκεί κάθεται ο πατέρας του πιτσιρικά...

alexandra16
19 Φεβρουαρίου 2013, 03:40
Regina δαγκωτό.Είτε ως Evil Queen,είτε ως δήμαρχος,είτε η καλή και αφελής κόρη της Cora,απολαμβάνω να τη βλέπω.
Πολλά :respect: και στη Lana Parilla που χωρίς αυτή θα ήταν πολύ διαφορετικά τα αποτελέσματα

http://24.media.tumblr.com/d98ad06ca5696deb5fee7b374a849f66/tumblr_mhjasiKUm91r90bsso5_500.gif

bravelover
19 Φεβρουαρίου 2013, 23:11
Ραμπλ με διάφορα

thanasislost
8 Απριλίου 2013, 19:21
Ρετζίνα...Ειδικά στον 1ο κύκλο αλλά και στον δεύτερο όσο επεισόδια ήταν αφιερωμένα στην Κακιά Βασίλισσα ήταν άξια λόγου...Στην 2η θεσή Rumpelstiltskin και μετά το χάος....

smile88
11 Απριλίου 2013, 21:40
Περισυ θα ελεγα η Εμμα... Φετος, ετσι οπως τα εχουν κανει, μαλλον κανενας; Αντε, λιγο η Εμμα κι η Ρετζινα, αλλα δεν μπορω να παω καποιον 100% πλεον...

MCAK
11 Απριλίου 2013, 21:57
Περισυ θα ελεγα η Εμμα... Φετος, ετσι οπως τα εχουν κανει, μαλλον κανενας; Αντε, λιγο η Εμμα κι η Ρετζινα, αλλα δεν μπορω να παω καποιον 100% πλεον...

http://static.tumblr.com/c193c954ed216bd62a4d41d55d27c528/yftrkd0/7aWmgz1lu/tumblr_static_tumblr_inline_mgz0p4nhyu1r1a7ai.gif

:twisted: :twisted:

cameron88
13 Ιανουαρίου 2014, 15:14
Εμμα!!!!!!

Mister 94
11 Νοεμβρίου 2014, 20:19
Ο Γουιλ Σκαρλετ... αληθεια τι απεγινε η Anastasia; λετε να μας εξηγησουν καποια στιγμη;

smile88
24 Μαρτίου 2015, 04:03
http://static.tumblr.com/c193c954ed216bd62a4d41d55d27c528/yftrkd0/7aWmgz1lu/tumblr_static_tumblr_inline_mgz0p4nhyu1r1a7ai.gif

:twisted: :twisted:

Αντε, τελικα εριξα την ψηφο μου στις Εμμα και Ρετζινα και δε μετανιωνω!! :p

MCAK
24 Μαρτίου 2015, 18:53
Αντε, τελικα εριξα την ψηφο μου στις Εμμα και Ρετζινα και δε μετανιωνω!! :p
Να μπορούσα να προβλέψω κ τα νούμερα του Joker... :p
Τώρα ψήφισες; Δεν είχες ψηφίσει;

[Δεν ξέρω αν είναι spoiler free το thread, οπότε ας πω ότι ακολουθούν spoilers για s3, 4 up to 4x14]

Αυτό που'χες πει ότι δεν πας 100% κανέναν, ισχύει για 'μένα πλέον, διότι πάω με χίλια την adulterer-free Regina, αλλά όταν είναι μαζί του είναι βλαμμένη από την τόση απόγνωση να έχει happy ending που δεν της περνάει καν από το μυαλό ότι δεν είναι ερωτευμένη με τον Adulterer, αλλά με την ιδέα του να έχει κάποιον. Ή ότι το παίζει "I make my destiny" όταν πάει με αυτόν που της υπέδειξαν μόνο & μόνο επειδή της τον υπέδειξαν. #Facepalm Ας μη σχολιάσω τον ~πόνο~ της που έχασε την poor excuse of a "hero" μετά από 2 ολόκληρες μέρες που τον "ήξερε" -σε εισαγωγικά διότι δεν το λες & ότι μίλησαν & γνωρίστηκαν, πέρασαν πράγματα μαζί, μόνο φιλιόντουσαν. Κουβέντα για το ότι σκότωσε την γυναίκα του/ορφάνεψε τον γιο του, but hey that "was not evil, it was ~audacious~"- Συναγωνισμό με την άλλη κάνει ως προς το ποια είναι πιο stupid όσον αφορά "ρομάντζα" της κακιάς ώρας με lame B characters that offer nothing except degradation -to the characters, the show-.)

Μας άφησε -επιτέλους, έστω κ προσωρινά- ο ατάλαντος & έλαμψε πάλι η Regina. ♥

smile88
25 Μαρτίου 2015, 01:19
^ Οχι, δεν ειχα ψηφισει, τωρα ψηφισα. Ακομα δεν παω καποιον χαρακτηρα 100%, αλλα εδω που φτασαμε, τι να λεμε... :p

alexandra16
25 Μαρτίου 2015, 18:45
Εγώ όταν είχα ψηφίσει ήμουν ανάμεσα σε Ραμπλ και Ρετζίνα θυμάμαι.Ευτυχώς έπραξα σοφά και το έδωσα εκεί που έπρεπε (ελπίζω δηλαδή,δε θυμάμαι 100% ποιον ψήφισα.Αλλά δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό να ψηφίζω κάποιον άλλον και όχι τι Regina:p)
Ακόμα όμως σας αρέσει η Έμμα?? Εντύπωση μου κάνει

MCAK
25 Μαρτίου 2015, 19:46
Άμα κοιτάξεις το poll, έχεις την επιλογή σου με πλαγιαστή γραφή. ;)
Και παρακαλώ, ενικός, όχι πληθυντικός. Άκου εκεί "ΣΑΣ αρέσει η Emma"...Πφτ. :P Εδώ δεν ήμουν φαν τότε, που ήταν normal, τώρα θα είμαι που είναι άθλια;;

smile88
27 Μαρτίου 2015, 00:08
Μια χαρα ειναι η Εμμα, οταν δεν της τρεχουν τα ανυπαρκτα σαλια για τον Χουκ! :p

alexandra16
27 Μαρτίου 2015, 01:15
H 'Εμμα βασικά, έχει σοβαρό πρόβλημα σαν χαρακτήρας. Είναι η βασική πρωταγωνίστρια σε μία σειρά και δεν ξέρουν τι να την κάνουν. Ο λόγος ύπαρξης της σταμάτησε με το φινάλε της 1ης σαιζόν. Από κει και μετά νιώθω ότι περιπλανιέται από δω κι από κει άσκοπα, εμφανίζεται σε κάθε σκηνή και δε κάνει τίποτα. Από τη 2η σαιζόν και μετά η σειρά βασίστηκε πάνω σε Regina και Rumple,οι οποίοι ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον χαρακτήρες από την Έμμα,κι εκεί χάσανε τη μπάλα.
Δε βοηθάει ιδιαίτερα και η Jennifer Morrison,που είναι κάθε σαιζόν και χειρότερη υποκριτικά.
Εδώ κατάφερε να με πείσει ότι ο χαρακτήρας της στο himym γούσταρε τον Ted Mosby, δε μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει εδώ. Βαριέται κι αυτή μου φαίνεται

smile88
27 Μαρτίου 2015, 02:59
^ Οχι, φταιει το σεναριο. Το ιδιο εχουν παθει κι οι Τσαρμινγκ.

alexandra16
27 Μαρτίου 2015, 03:38
^ Oι Τσαρμινγκ όμως δεν είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς. Η βασική πρωταγωνίστρια είναι η Έμμα. Όλοι οι άλλοι είναι supporting characters (και καλά).
Αυτοί τουλάχιστον έχουν ιστορία με κάποιους από το Enchanted Forest.Λίγο με τη ρετζίνα, λίγο τώρα με τη Μαλέφισεντ κάτι γίνεται. Η Έμμα δεν έχει καν αυτό το πλεονέκτημα

MCAK
27 Μαρτίου 2015, 19:02
Ναι, στάνταρ, πάντα πρωταρχικός παράγοντας είναι το σενάριο, αλλά συμφωνώ & για την μετριότητα της Morrison. Σιγά την ηθοποιία.

Το σενάριο πάνω-κάτω τους κατέστρεψε όλους (το OUAT βασικά "τρέχει" πάνω στην ήδη κερδισμένη φανατική αγάπη του κοινού & το γεγονός ότι υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή χαρακτήρων/ιστοριών που μπορεί να φέρει & σε ξεγελά κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος & ανοίγει ένας άλλος, ότι κάτι ίσως κάνει σεναριακά & ότι ίσως this one won't suck), απλά στον καθένα φαίνεται διαφορετικά. Π.χ. "κατέστρεψε" τον Rumpel, διότι έχω την αίσθηση ότι διαρκώς τα ίδια κάνει, όλο τον ίδιο κύκλο, σαν χαρακτήρας (I love Belle/oh no, I'm the Dark one) , αλλά επειδή είναι καλός ηθοποιός, δεν σου χτυπάει τόσο στο μάτι αυτή η επανάληψη.
Οι "Charmings" είναι ανύπαρκτοι σαν οντότητες, τι να τους κρίνεις αυτούς σεναριακά; :D Όχι πάντως ότι όταν έπαιζαν περισσότερο ήταν κ τα τέρατα της ηθοποιίας. [Καλά, η Goodwin από τότε που έμεινε έγκυος/γέννησε, απορώ τι την σηκώνουν την δόλια από την καρέκλα, δεν φαίνεται να της πολύ-αρέσει. :P Και τι να κάνουν κι έναν χαρακτήρα που σκόπευαν να τον ξεφορτωθούν από τον πιλότο κιόλας; (Charming)]

Πιστεύω μπορούσαν να βρουν κάτι να την κάνουν την Emma & νομίζω είχαν (έστω και λίγο) υλικό, απλά είτε το κουτσουρέψανε ή το ξεχνούσαν & το ξαναθυμόντουσαν (ή ίσως κάποιος πει ότι απλά το τραβούσαν όσο μπορούσαν διότι είχαν βρει μόνο λίγο υλικό)...Θα μπορούσαν να δείξουν καλύτερα στην s2 την Emma να προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα των παραμυθιών, την Emma που χτίζει σχέσεις με τους γονείς της (κ όχι "mom, dad" στο 2x22 σαν μια ~δυνατή στιγμή αποδοχής της οικογένειας~ & μετά από 2 επεισόδια "το big twist μας είναι ότι η Emma είναι σαν lost girl". ΣΩΠΑ, τι μας λες; Brand new information! Για να μην πω για το πισω-γύρισμα. Να το έκαναν αυτό το concept πριν τους αποδεχτεί ως γονείς & δεθεί με την μαμά της στο EF), να αποδεχτεί την μαγεία της (και όχι "Regina, be my teacher, I want to work on this part of myself" & μετά "αχ, τι είναι αυτή η δύναμη μέσα μου, πάρτε την πίσω"). Και ναι μεν ίσως να φταίει το σενάριο που δεν δουλεύτηκε τόσο καλά όσο σε άλλους, αλλά το γεγονός ότι και η JMo δεν μπορούσε να σ'τα πουλήσει, να σε κάνει να ενδιαφερθείς, δεν βοήθησε (το Regina/Henry γιατί πούλησε τόσο; Δεν είναι να πεις ότι το θέμα repairing parent/child relationship δεν ενδιέφερε τον κόσμο). Και τον ρόλο της Regina να είχε, δεν πιστεύω ότι θα τον απογείωνε όπως η Parrilla. Και την Regina έχουν ξεχε-- υποβαθμίσει με το πανάθλιο "ρομάντζο" που της έδωσαν, αλλά παρόλα αυτά δεν λέει κανείς τίποτα για τις υποκριτικές της ικανότητες.

Εντάξει, περιττό να πω ότι από τότε που ο obsessive stalker αποφάσισε να κάνει την Emma την νέα του εμμονή, έγινε απλά άθλια & εκεί που λες ότι έπιασε πάτο, τσουπ, όχι, μπορούσε να γίνει ακόμα αθλιότερη & ότι μακριά του είναι καλύτερη.

Εδώ και καιρό κανέναν τους δεν ξέρουν τι να τον κάνουν, η μόνη τους έννοια είναι να ζευγαρώσουν τις 2 πρωταγωνίστριες, προσπαθώντας παράλληλα να cash in ό,τι επιτυχία κάνει η Disney.

alexandra16
27 Μαρτίου 2015, 22:08
Εγώ πιστεύω πως την εγκαταλείψανε την Έμμα για ένα διάστημα. Μόνο από τα centric επεισόδια το καταλαβαίνεις.Σε 4 σαιζόν πόσα είχε? 2 ?? Και το ένα ήταν με τον Νιλ....δικό της σέντρικ,περιμέναμε 4 σαιζόν (απαράδεκτο για πρωταγωνιστή σειράς) ,κι αυτό το κάνανε ως parallel με τη Regina. Το 4Α υποτίθεται ότι βασίστηκε στην Έμμα πάνω,αλλά πέρασε και τι καταλάβαμε?

Και σαφώς είναι πρόβλημα σεναρίου.Είναι εμφανές ότι δεν έχουν και τους καλύτερους writers,αλλά μια χαρά τα πάνε με τη Ρετζίνα.Για κάποιο λίγο, προσπαθούν παραπάνω από τους υπόλοιπους. Σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει η επιλογή του ρομάντζου,αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει καταστρέψει τον χαρακτήρα. Το θέμα είναι ότι έχουν 8 βασικούς χαρακτήρες και προσπαθούν μόνο με έναν.Άμα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν με τόσο μεγάλο καστ,ας το μειώσουν.

MCAK
28 Μαρτίου 2015, 03:16
Ε όχι & δεν μου καταστρέφεις τον χαρακτήρα όταν τον βάζεις να λέει αρλούμπες. Μόνο ότι χάρη στον RH είχε μπει σε redemption path δεν έχει πει να πούμε ώστε να πουλήσουν την ανοησία τους ως κάτι ~σημαντικό/επικό~ (και οι υπόλοιποι ν'αρχίσουμε τα facepalms).

"I make my destiny" -- "Αχ, η σκόνη είπε ότι αυτός κ μόνο αυτός στον κόσμο είναι & κανένας άλλος, όχι ότι έψαξα κιόλας, αλλά το πιστεύω ακράδαντα & κλαίω με μαύρο δάκρυ που έχασα τον άντρα τον "σωστό" & "ηθικό", βγαίναμε 2 ολόκληρες μέρες, πώς να μην πω στον γιο μου, my everything, να μείνει μακριά μου διότι τόσο πενθώ την απώλεια του πώς-τον-είπαμε, δεν πολυ-γνωριστήκαμε κιόλας, μόνο φιλιόμασταν. Και φυσικά εννοείται ότι τα τελευταία 30 χρόνια και σε τόσα realms δεν ενηλικιώθηκε/γεννήθηκε άλλος που θα μπορούσε να είναι "ο ένας", που τι "ένας" προφανώς ο καθένας έχει όσους θέλει η σειρά, απλά σ'τους σκοτώνουμε μέχρι να είσαι με αυτόν που "θέλει η μοίρα", διότι προφανώς η Μοίρα είναι ένα bitchy fangirl που shipάρει κουτουρού. Εγώ φτιάχνω την μοίρα μου, αλλά για άλλη μια φορά, ας κάνω αυτό που μου υποδεικνύουν/"αναγκάζουν" να κάνω! Μα τι δυνατός χαρακτήρας με συνοχή είμαι εγώ!" -_-

Και δεν σχολιάζω καν ανοησίες του τύπου "μόνο εσύ & ο Henry πιστεύετε σε 'μένα". Ναι, όχι, η Emma; Ποτέ! Η Snow; Καθόλου! Θεέ μου, μέχρι & η Tinker Bell, τώρα που την θυμήθηκα! Πλάκα-πλάκα ποιος άλλος χαρακτήρας έχει τόσους supporters/believers; :???: Η Regina των προηγούμενων seasons, σε άλλη σειρά έπαιζε; Χωρίς όλους αυτούς, θα βλέπαμε αν θα υπήρχε Regina γενικά & redeemed Regina ειδικά, για να τρέχουν τα σάλια του adulterer. Που κ βασικά στο τι να πιστέψει; Στο ότι είναι BAMF; Το είδε πολλάκις, δεν χρειάζεται πίστη. Πού ήταν όταν η Regina πάλευε να φτάσει στην Regina που είναι τώρα; Πού ήταν στις Evil Queen moments της; Αυτός απλά ήρθε να αδράξει τους καρπούς. Αλλά σ'αυτόν εννοείται δεν την βάζουν να πει "you never had my back" (όπως είπε στην Emma, που #TeamRegina είμαι, αλλά από το 2x01 ακόμα, που μόλις είχε πρωτο-μάθει κιόλας ότι είναι η EQ & όλα ήταν νωπά, την σώζει & την προστατεύει η Emma). Χαζή είναι, δεν τα βλέπει/συνειδητοποιεί όλα αυτά; Υποτίθεται ότι είναι sassy & witty.
Αν όλα αυτά δεν είναι καταστροφή του χαρακτήρα, τι άλλο να κάνουν; Να πυροβολήσουν την Lana; :p

Καλά, αυτό με τα centric επεισόδια το 'χα επισημάνει κι εγώ πριν καιρό. Μέχρι το 3x20, νομίζω, όπου είχα κάνει την παρατήρηση, είχε παίξει σε 64 επεισόδια με 1 μόνο centric & o Ηοοk, που'χε εμφανιστεί σε 38 επεισόδια, είχε 2 centric ones. Βγάλε συμπέρασμα απ' αυτό.

alexandra16
28 Μαρτίου 2015, 05:10
Αυτό με τη σκόνη καταλαβαίνω από τη μία γιατί σε κάποιους μπορεί να ξίνισε κάπως,αλλά είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτείτε τη πιθανότητα ότι της αρέσει όντως ο Ρόμπιν?? Είχε τη σπάνια δυνατότητα να αναγνωρίσει το soulmate της και αποφάσισε να κάνει σχέση μαζί του να δει που θα πάει. Δεν ήταν ότι ήταν και τελείως αδιάφορη πριν δει το τατουάζ του. Αν ερχόταν σε μένα κάποιος και μου έλεγε το ίδιο, και μόνο από περιέργεια θα το δοκίμαζα. Και έτυχε όντως να νιώσει παραπάνω πράγματα γι αυτόν στη συνέχεια. Δεν ήταν εγγύηση η σκόνη...δε της είπε, αγάπα τον και τέλος. Δική της επιλογή ήταν

Εγώ φτιάχνω την μοίρα μου, αλλά για άλλη μια φορά, ας κάνω αυτό που μου υποδεικνύουν/"αναγκάζουν" να κάνω! Μα τι δυνατός χαρακτήρας με συνοχή είμαι εγώ!" -_-

Το ότι δε μπορείς να δεχτείς εσύ κάτι όμως ,δε σημαίνει ότι είναι αδυναμία του χαρακτήρα.Είναι λίγο υποτιμητικό να τη θεωρείς ¨αδύναμη¨ επειδή επέλεξε να είναι με τον Ρόμπιν .Δεν την ανάγκασε κανείς για τίποτα,ότι έκανε το έκανε επειδή το ήθελε. Δεν είναι ότι είχε και πολλές επιλογές και η απόφαση επηρεάστηκε λόγο της σκόνης

Και δεν σχολιάζω καν ανοησίες του τύπου "μόνο εσύ & ο Henry πιστεύετε σε 'μένα". Ναι, όχι, η Emma; Ποτέ! Η Snow; Καθόλου! Θεέ μου, μέχρι & η Tinker Bell, τώρα που την θυμήθηκα! Πλάκα-πλάκα ποιος άλλος χαρακτήρας έχει τόσους supporters/believers;

Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν το είπε αυτό για να αναιρέσει όλους τους υπόλοιπους. Απλά δεν το ξέρει...δεν μπορεί να το δει.Όχι όπως το βλέπουμε εμείς ως θεατές. Προσωπικά εμένα μου προκάλεσε ενδιαφέρον αυτή η φράση. Είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα.Η Ρετζίνα είναι τόσο ανασφαλής,που δε μπορεί να καταλάβει πως άτομα,στα οποία προξένησε τόσο κακό,μπορεί να ενδιαφέρονται τόσο γι αυτήν . Μη ξεχνάμε επίσης ότι τα ίδια αυτά άτομα, ήταν όταν την κατηγόρησαν άδικα για το φόνο του Άρτσι και θέλανε να πάρουν το γιο της και να φύγουν χωρίς να της το πουν. Είναι και θέμα εμπιστοσύνης...που σιγά σιγά αναπτύσσεται. Τώρα για παράδειγμα,δε πιστεύω ότι θα το έλεγε.

. Πού ήταν όταν η Regina πάλευε να φτάσει στην Regina που είναι τώρα; Πού ήταν στις Evil Queen moments της; Αυτός απλά ήρθε να αδράξει τους καρπούς

Ε τώρα δεν είναι επιχείρημα αυτό. Επειδή δεν ήταν από την αρχή στη σειρά δεν της αξίζει??? Τότε ποιον να βάλουμε στη θέση του? Τον Άρτσι μήπως? ή την Έμμα. Που ναι μεν ήταν με το μέρος της κάποιες φορές, αλλά υπήρξαν και στιγμές που δεν ήταν.Δεν ήταν πάντα άτομο εμπιστοσύνης η Έμμα,μη τα ωραιοποιούμε τα πράγματα. Θα συμφωνήσω ότι ήταν άδικο αυτό που της είπε στο 4χ05 ,αλλά ήταν γενικά ηλίθιο επεισόδιο,οπότε δεν το λαμβάνω υπόψη

gigi
28 Μαρτίου 2015, 06:56
Μ΄αρέσει που θυμάστε τα σενάρια των περασμένων σεζόν.
Εγώ με το ζόρι ίσα που θυμάμαι, για λίγο ακόμη, τι γινόταν με frozen...

Μην σπαταλάτε φαιά ουσία και εγκεφαλικά κύτταρα σε βλακείες. Το επεισόδιο να περνά το 40λεπτο που βαριόμαστε να κάνουμε κάτι άλλο και με το delete από τον σκληρό διαγραφή και από το μυαλό.

Τέτοιες σειρές ανάλυση δεν χρειάζονται.

alexandra16
28 Μαρτίου 2015, 16:44
^ Δε διαφωνώ. Η Ρετζίνα όμως είναι προσωπική αδυναμία, οπότε εξαιρείται:p

MCAK
28 Μαρτίου 2015, 18:26
Αυτό με τη σκόνη καταλαβαίνω από τη μία γιατί σε κάποιους μπορεί να ξίνισε κάπως,αλλά είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτείτε τη πιθανότητα ότι της αρέσει όντως ο Ρόμπιν?? Είχε τη σπάνια δυνατότητα να αναγνωρίσει το soulmate της και αποφάσισε να κάνει σχέση μαζί του να δει που θα πάει. Δεν ήταν ότι ήταν και τελείως αδιάφορη πριν δει το τατουάζ του. Αν ερχόταν σε μένα κάποιος και μου έλεγε το ίδιο, και μόνο από περιέργεια θα το δοκίμαζα. Και έτυχε όντως να νιώσει παραπάνω πράγματα γι αυτόν στη συνέχεια. Δεν ήταν εγγύηση η σκόνη...δε της είπε, αγάπα τον και τέλος. Δική της επιλογή ήταν
Ναι, επειδή δεν παρουσιάστηκε έτσι. Ειδάλλως γιατί έχουμε αντιρρήσεις; :???: Είχαμε υπογράψει συμβόλαιο εκ των προτέρων ότι δεν θα μας αρέσει ό,τι & να μας δείξετε; Προσωπικά από s1 ανυπομονούσα να βρει η Regina κάποιον & να είναι ευτυχισμένη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα καταπιώ αμάσητο ό,τι μου σερβίρουν.

Δεν της αρέσει ο Robin από μόνη της. Σχεδόν 1 χρόνο στο EF, ούτε να τον φτύσει. Sorry, αλλά όταν μου μιλάς για soulmates, υποτιθεται ότι αυτά τα connections γίνονται αμέσως. Ή έστω γίνονται, αν όχι αμέσως (btw, τώρα που ανέφερα περιμένω retcon να το αναιρέσουν αυτό, διότι δεν περίμεναν ο κόσμος να έχει θέμα με το adultery, οπότε περιμένω να προσπαθήσουν laughably να "διορθώσουν" ό,τι μπορούν). Στον δικό μας κόσμο, με 2ο τρόπο μας δείχνουν ότι κ πάλι καμία σύνδεση από μόνη της: βλέπει το tattoo με την μία (το οποίο αστείο γεγονός από μόνο του, τόσο καιρό στο EF δεν το'χε δει, εδώ αμέσως, αλλά hey, ποιος έχει χρόνο για σωστή ανάπτυξη), κάτι που θα μπορούσαν ά ν ε τ α να το τραβήξουν & να τους έχουν να γνωρίζονται εκ νέου (μιας κ δεν είχαν αναμνήσεις), να "δένονται" & μετά "α, να και το tattoo, α, έτσι εξηγούνται όλα/το κερασάκι στη τούρτα". Δεν το έδειξαν έτσι. Ή που είναι ανόητοι οι writers ή που υπήρχε λόγος σεναριακός. Το δεν ήταν τελείως αδιάφορη από πού το συμπεραίνεις; Από το 1' που είδε τον πισινό της ο ας-μην-τον-χαρακτηρίσω κ είπε ότι "απ' αυτήν την γωνία δεν είσαι Evil, απλά audacious" & χαμογέλασε που μετά από καιρό την πρόσεξε άντρας (& ίσως επειδή & η ίδια το θεώρησε ανόητο πέσιμο); Που με το συμπάθειο, αλλά πιο απίστευτα ηλίθια ατάκα δεν έχω ματακούσει. Με ποια λογική ο οποιοσδήποτε αποδέχεται αυτήν την ατάκα & δεν κάνει τον σταυρό του μ'αυτά που ακούει όταν λέει κάτι τέτοιο ένας που την ξέρει μόνο ως Evil Queen & μάλιστα δολοφόνησε την γυναίκα του που τόσο τον συγκλόνισε & ορφάνεψε τον γιο του που κ καλά τόσο αγαπάει.
Βλέπει το tattoo και πίεζει τον εαυτό της να πάει σε αυτόν. Πάει τον παρακολουθεί & μετα του ορμάει να τον φιλήσει. Δεν είναι να πεις ότι άφησε το θέμα να εξελιχθεί, να δει πώς θα πάει & αυτή απλά θα ήταν δεκτική. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να το εξηγήσω στον οποιοδήποτε θεατή όταν θεωρώ ότι το έδειξε καθαρά η ίδια η σειρά & το αρνούνται. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω. :)
Όσο για το "ένιωσε πράγματα γι'αυτόν", έχω τις αντιρρήσεις μου και εδώ, διότι συμφωνώ αλλά όχι εξ ολοκλήρου: ένιωσε πράγματα ναι, αλλά όχι γι' αυτόν. Εγώ την βλέπω ερωτευμένη με την ιδέα του να είναι ερωτευμένη, να έχει κάποιον δικό της, που να έχει αυτήν ως #1 και να έχει ευτυχισμένο τέλος. Αν ερχόταν τώρα η Tinker Bell & της έλεγε "α, ο Αλαντίν είναι ο soulmate σου", τσουπ, θα άλλαζε με την μία & θα πήγαινε σ'αυτόν & θα ένιωθε τα ίδια ακριβώς πράγματα γι' "αυτόν". Και από την άλλη λογική πλευρά να το πάρουμε, δεν τον ξέρει τον RH, ούτε γνωρίστηκαν ιδιαίτερα, ούτε ~πέρασαν πράγματα μαζί~, ~ωρίμασαν μαζί~ & όλα αυτά.
Και διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά τώρα που έχασε το κελεπούρι, δεν παλεύει να βρει το happy ending της; Αν αυτός ήταν, τότε τι παλεύει; Τι ψάχνει; Κ αυτό που ψάχνει, δεν είναι το happy ending της; Όχι να αλλάξει κάτι κ να έχει τον RH συγκεκριμένα.
Επίσης σκέφτομαι, να σχολιάσω την απουσία ~True Love~ kisses να μην την σχολιάσω...χμμ...Δεν το σχολιάζω, βαριέμαι, ας μην ανοιχτεί & αυτό το θέμα/αυτή η μαύρη τρύπα. :p

Το ότι δε μπορείς να δεχτείς εσύ κάτι όμως ,δε σημαίνει ότι είναι αδυναμία του χαρακτήρα.Είναι λίγο υποτιμητικό να τη θεωρείς ¨αδύναμη¨ επειδή επέλεξε να είναι με τον Ρόμπιν .Δεν την ανάγκασε κανείς για τίποτα,ότι έκανε το έκανε επειδή το ήθελε. Δεν είναι ότι είχε και πολλές επιλογές και η απόφαση επηρεάστηκε λόγο της σκόνης
Μα δεν είναι ότι δεν μ'αρέσει η φάτσα του RH & ότι είναι ο πιο ατάλαντος ηθοποιός που έχω δει. Νομίζω φαίνεται ότι όλα μου τα επιχειρήματα είναι στηριγμένα στο σενάριο & τις αδυναμίες του να μου περάσει πράγματα με λογική & συνοχή. Πότε ακριβώς είπα ότι "είναι αδύναμη επειδή διάλεξε να είναι με τον RH", διότι νομίζω βάζεις λόγια στο στόμα μου. :???: Την έκαναν αδύναμο χαρακτήρα όταν της δίνουν δυνατές στιγμές όπου δηλώνει ότι επιτέλους παίρνει την μοίρα στα χέρια της & μετά την δείχνουν για άλλη μια φορά ότι τα πράγματα στην ζωή της τα καθορίζουν άλλοι. Δεν νομίζω ότι τα όσα είχα πει άφηναν περιθώριο για παρανόηση, αλλά το δηλώνω γι' άλλη μια φορά για να είμαστε ok. :)

Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν το είπε αυτό για να αναιρέσει όλους τους υπόλοιπους. Απλά δεν το ξέρει...δεν μπορεί να το δει.Όχι όπως το βλέπουμε εμείς ως θεατές. Προσωπικά εμένα μου προκάλεσε ενδιαφέρον αυτή η φράση. Είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα.Η Ρετζίνα είναι τόσο ανασφαλής,που δε μπορεί να καταλάβει πως άτομα,στα οποία προξένησε τόσο κακό,μπορεί να ενδιαφέρονται τόσο γι αυτήν . Μη ξεχνάμε επίσης ότι τα ίδια αυτά άτομα, ήταν όταν την κατηγόρησαν άδικα για το φόνο του Άρτσι και θέλανε να πάρουν το γιο της και να φύγουν χωρίς να της το πουν. Είναι και θέμα εμπιστοσύνης...που σιγά σιγά αναπτύσσεται. Τώρα για παράδειγμα,δε πιστεύω ότι θα το έλεγε.
Ω, ναι, δεν παρασύρομαι από το γεγονός ότι είμαι θεατής & άρα εγώ τα βλέπω όλα. Π.χ. δεν περιμένω να ξέρει η Regina ότι η Emma είπε "I know her. I believe her", αλλά περιμένω και απαιτώ να ξέρει όλα όσα στα οποία ήταν παρούσα η ίδια. Αν κ ένας νοήμων άνθρωπος , όπως θεωρώ ότι είναι η Regina, εξάγει πολύ εύκολα το συμπέρασμα ότι την πίστεψαν όταν, δεν ξέρω, την αφήνουν ελεύθερη! Αλλά στις όσες ευκαιρίες της έδωσε η Snow, στα πάντα όλα με την TB ήταν παρούσα.
Όσο για το τελευταίο που λες, "you never had my back & you never will". (4x05) :wink: Σε ποιον ρε φίλε, στην Emma! Mάλλον ήταν ξενυχτισμένη κ είχε κοιμηθεί όρθια στην κολώνα του σπιτιού της όταν η άλλη έτρεχε αλαφιασμένη μέσα στο πλήθος ν'αρπάξει το χέρι του Whale, ώστε να μην την αγγίζει καν, και δήλωνε ότι δεν θα άφηνε να συμβεί τίποτα απ' αυτά που το πλήθος σκόπευε να κάνει.

http://31.media.tumblr.com/aacd55c74467966e4672e8a0d0cb5ef4/tumblr_n3q5c3z11X1qlxhh7o2_250.gifhttp://38.media.tumblr.com/92a4cd00a8469fadb63712e062f7a998/tumblr_n3q5c3z11X1qlxhh7o8_r1_250.gif

http://31.media.tumblr.com/ecacd5b0fd1a7da2fd744ec3c9b2f4bc/tumblr_n4yeu65UQY1sbzbsno7_250.gifhttp://38.media.tumblr.com/ba93f4a7bfc26be75e17bd13cdccf6c4/tumblr_nldtasxAeQ1s2timfo7_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/69b2c3385251a0d46e2d4b3ac07e0978/tumblr_nldtasxAeQ1s2timfo3_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/429163549c5dcc5e0db65d58a210e726/tumblr_nldtasxAeQ1s2timfo5_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/27d8390a1329e330ee83368b83c42505/tumblr_ne5yzkBYmR1ryyix5o8_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/56443bb2b9ff48a2617fa5ef3ee17499/tumblr_n4yeu65UQY1sbzbsno2_250.gif

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ:

http://38.media.tumblr.com/013de4ce7974c6f94946fe36fc419924/tumblr_n3bdkbDUOQ1qjvjduo8_r2_250.gif

Ε τώρα δεν είναι επιχείρημα αυτό. Επειδή δεν ήταν από την αρχή στη σειρά δεν της αξίζει??? Τότε ποιον να βάλουμε στη θέση του? Τον Άρτσι μήπως? ή την Έμμα. Που ναι μεν ήταν με το μέρος της κάποιες φορές, αλλά υπήρξαν και στιγμές που δεν ήταν.Δεν ήταν πάντα άτομο εμπιστοσύνης η Έμμα,μη τα ωραιοποιούμε τα πράγματα.
Όχι, νομίζω παρανοείς τα λόγια μου πάλι & βγάζεις λανθασμένο συμπέρασμα, αλλά γι'αυτό είμαστε εδώ να συζητάμε & να τα ξεκαθαρίζουμε. Είπα ότι τι εννοεί όταν λέει "πιστεύω σε 'σένα"; Είναι σαν να λες έναν μαθητή του 20 "πιστεύω ότι μπορείς να γράψεις καλά". Σώπα. Η πίστη είναι πίστη όταν λες στον άλλον ότι μπορεί να κάνει κάτι που δεν ήταν το m.o. του, που δεν έχει ξανακάνει. Να πεις σε κάποιος που έχει δείξει μέχρι στιγμής μέτρια αποτελέσματα ότι "ξέρεις, εγώ πιστεύω ότι έχεις δυνατότητα να τα πας ακόμα καλύτερα". Αυτό είναι πίστη. Το άλλο απλά είναι λογικό συμπέρασμα βγαλμένο από την επανάληψη που έχεις δει. Να την είχε απέναντί του ως EQ ή ως struggling-to-be-good Regina, τότε θα είχε νόημα. Να είσαι 0-0 ή να χάνεις κ να λες "πιστεύω θα κερδίσουμε" είναι πίστη, όχι να είσαι 10-0 μπροστά κ να λες "πιστεύω θα κερδίσουμε".
Δεν ωραιοποιώ τίποτα, δεν έχω ωραιοποιήσει τίποτα, (απλή αναφορά γεγονότων κάνω πάντα), διότι δεν έχει κ τίποτα να ωραιοποιήσω. Αν μη τι άλλο, είμαι από τους λίγους που επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Αυτά που λες για την Emma, & την υπόθεση με Archie, με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη. Δεν θα'θελες να με άκουγες εκείνην την περιόδο, πίστεψέ με. :p Αν κ μου έδωσε 1 "καλό", όποτε με εκνευρίζει λέω στο μυαλό μου "α μωρή πήγαινε ρώτα κανά σκύλο να σου πει για την μέρα του" & γελάω μόνη μου & ηρεμώ. :p
Το γεγονός ότι έκανε κ λάθη δεν σβήνει όλα τα καλά & την γενικότερη στάση που έχει κρατήσει. (Και ειδικότερα όταν ήταν αμετάβλητη τα τελευταία 2 χρόνια.) Όπως όταν ένας villain κάνει μια καλή πράξη, δεν γίνεται αυτόματα ~ήρωας~.

Θα συμφωνήσω ότι ήταν άδικο αυτό που της είπε στο 4χ05 ,αλλά ήταν γενικά ηλίθιο επεισόδιο,οπότε δεν το λαμβάνω υπόψη
Θα χρησιμοποιήσω λίγο τα λόγια σου,

Το ότι δε μπορείς να δεχτείς εσύ κάτι όμως ,δε σημαίνει ότι... ...δεν είναι canon, ότι δεν έχει συμβεί & ότι δεν θα (επι)κριθεί. ;) Μπράβο σου που καταφέρνεις να κρατάς μόνο όσα σου αρέσουν & βγάζουν νόημα για 'σένα, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό διότι πιστεύω ότι έτσι θα είχα ένα "fanon" canon & όχι αυτό που πραγματικά δείχνει η σειρά.

Μ΄αρέσει που θυμάστε τα σενάρια των περασμένων σεζόν.
Εγώ με το ζόρι ίσα που θυμάμαι, για λίγο ακόμη, τι γινόταν με frozen...

Μην σπαταλάτε φαιά ουσία και εγκεφαλικά κύτταρα σε βλακείες. Το επεισόδιο να περνά το 40λεπτο που βαριόμαστε να κάνουμε κάτι άλλο και με το delete από τον σκληρό διαγραφή και από το μυαλό.

Τέτοιες σειρές ανάλυση δεν χρειάζονται.
Somebody's gotta do it. Κ αφού δεν το κάνουν οι σεναριογράφοι, το κάνουμε εμείς. :P Εντάξει, σε καλύτερη κατάσταση είσαι από τους σεναριογράφους. Αυτοί θυμούνται μόνο το επεισόδιο που γράφουν την δεδομένη στιγμή.

Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς όμως έχει γίνει τόσο παράλογο, προκαλεί τόσο την λογική κάποιου που delete από το μυαλό δεν γίνεται εύκολα. Λες με δουλεύουν οι άνθρωποι, δεν γίνεται.

Μεταξύ μας, τέτοιες σειρές πολλές seasons δεν χρειάζονται! :giggle:

Αυτά από 'μένα, ξεκαθάρισα τα όσα ήταν να ξεκαθαρίσω, δεν νομίζω ότι έχω τίποτα άλλο να πω. :)

alexandra16
29 Μαρτίου 2015, 06:15
Το θέμα με τη σκόνη και τον ορισμό soulmate είναι όπως το πάρει ο καθένας. Εγώ δεν του δίνω ιδιαίτερη σημασία ,άλλοι του δίνουν. Είναι υποκειμενικό θέμα,δε θεωρώ ότι κάποια άποψη είναι λάθος εδώ

Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ισχυριστώ ότι δεν υπάρχουν θέματα με την όλη κατάσταση.Αλλά ούτε θεωρώ ότι είναι τόσο προβληματικό όσο το παρουσιάζεις. Έχουμε προφανώς διαφορετικές απαιτήσεις. Έχω αποδεχτεί τα λάθη που έχουν κάνει στη σειρά γιατί ποτέ δε περίμενα κάτι καλύτερο κρίνοντας από τα υπόλοιπα ζευγάρια (και γενικότερα το επίπεδο της σειράς.Ξέρω τι βλέπω και αναλόγως προσαρμόζω τις προσδοκίες μου).Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι το δυνατό τους σημείο.Πολλά απ'όσα αναφέρεις τα έχω σκεφτεί κι εγώ. Δεν εθελοτυφλώ....τα βλέπω.Απλώς στην τελική, το αποτέλεσμα που θέλω να δω είναι είναι μια Ρετζίνα η οποία χαμογελάει και γελάει περισσότερο από πριν γιατί. Για μένα αυτή η Ρετζίνα υπερισχύει τη κάθε σκόνη, τη κάθε Μάριαν και οτιδήποτε αχρείαστο της πετάξουν ακόμα για να δημιουργήσουν δράμα.Αν περιμένω το τέλειο,ξέρω από τώρα ότι θα απογοητευτώ,οπότε ποιο το νόημα?

Πότε ακριβώς είπα ότι "είναι αδύναμη επειδή διάλεξε να είναι με τον RH", διότι νομίζω βάζεις λόγια στο στόμα μου. Την έκαναν αδύναμο χαρακτήρα όταν της δίνουν δυνατές στιγμές όπου δηλώνει ότι επιτέλους παίρνει την μοίρα στα χέρια της & μετά την δείχνουν για άλλη μια φορά ότι τα πράγματα στην ζωή της τα καθορίζουν άλλοι. Δεν νομίζω ότι τα όσα είχα πει άφηναν περιθώριο για παρανόηση, αλλά το δηλώνω γι' άλλη μια φορά για να είμαστε ok.

Σόρρυ γι αυτό.Λάθος δικό μου τότε. Αλλά και πάλι δε θεωρώ ότι επειδή επέλεξε να κάνει κάτι που επειδή τυχαίνει να έρχεται σε συμφωνία με κάτι που έχει ¨καθοριστεί¨,αναιρεί το γεγονός ότι αποφάσισε όντως να πάρει τη μοίρα στα χέρια της.Άμα της αρέσει,πρέπει σον και καλά να το παίξει επαναστάτρια?

http://31.media.tumblr.com/ecacd5b0fd1a7da2fd744ec3c9b2f4bc/tumblr_n4yeu65UQY1sbzbsno7_250.gifhttp://38.media.tumblr.com/ba93f4a7bfc26be75e17bd13cdccf6c4/tumblr_nldtasxAeQ1s2timfo7_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/69b2c3385251a0d46e2d4b3ac07e0978/tumblr_nldtasxAeQ1s2timfo3_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/429163549c5dcc5e0db65d58a210e726/tumblr_nldtasxAeQ1s2timfo5_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/27d8390a1329e330ee83368b83c42505/tumblr_ne5yzkBYmR1ryyix5o8_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/56443bb2b9ff48a2617fa5ef3ee17499/tumblr_n4yeu65UQY1sbzbsno2_250.gif

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ:

http://38.media.tumblr.com/013de4ce7974c6f94946fe36fc419924/tumblr_n3bdkbDUOQ1qjvjduo8_r2_250.gif

Μετά απ'όλα αυτά όμως, ακολούθησαν οι κατηγορίες για το φόνο του Άρτσι, άδικες σπόντες της Έμμα προς τη Ρετζίνα χωρίς κανένα λόγο και φυσικά το θέμα του Χένρι που ήθελε η άλλη να τον πάρει και να σηκωθεί να φύγει χωρίς να της το πει.Δε θεωρώ παράλογο να έχει ενδοιασμούς η Ρετζίνα όσο αφορά την Έμμα.Δε κερδίζεται έτσι η εμπιστοσύνη

Όχι, νομίζω παρανοείς τα λόγια μου πάλι & βγάζεις λανθασμένο συμπέρασμα, αλλά γι'αυτό είμαστε εδώ να συζητάμε & να τα ξεκαθαρίζουμε. Είπα ότι τι εννοεί όταν λέει "πιστεύω σε 'σένα"; Είναι σαν να λες έναν μαθητή του 20 "πιστεύω ότι μπορείς να γράψεις καλά". Σώπα. Η πίστη είναι πίστη όταν λες στον άλλον ότι μπορεί να κάνει κάτι που δεν ήταν το m.o. του, που δεν έχει ξανακάνει. Να πεις σε κάποιος που έχει δείξει μέχρι στιγμής μέτρια αποτελέσματα ότι "ξέρεις, εγώ πιστεύω ότι έχεις δυνατότητα να τα πας ακόμα καλύτερα". Αυτό είναι πίστη. Το άλλο απλά είναι λογικό συμπέρασμα βγαλμένο από την επανάληψη που έχεις δει. Να την είχε απέναντί του ως EQ ή ως struggling-to-be-good Regina, τότε θα είχε νόημα. Να είσαι 0-0 ή να χάνεις κ να λες "πιστεύω θα κερδίσουμε" είναι πίστη, όχι να είσαι 10-0 μπροστά κ να λες "πιστεύω θα κερδίσουμε".

Σόρρυ και πάλι,αλλά όπως είπες, εδώ είμαστε να διευκρινίζουμε και να συζητάμε.
Θεωρείς όμως ότι ήταν περίεργο αυτό που είπε ο Ρόμπιν? Γιατί εγώ δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσε να πει ο καθένας σε τέτοια περίπτωση. Και να μη το πίστευε,το λογικό δε θα ήταν να της πει αυτά που πιστεύει ότι έχει ανάγκη η ίδια να ακούσει,ώστε να την ενθαρρύνει?

Το γεγονός ότι έκανε κ λάθη δεν σβήνει όλα τα καλά & την γενικότερη στάση που έχει κρατήσει. (Και ειδικότερα όταν ήταν αμετάβλητη τα τελευταία 2 χρόνια.) Όπως όταν ένας villain κάνει μια καλή πράξη, δεν γίνεται αυτόματα ~ήρωας~.

Δεν αναιρώ τίποτα φυσικά.Αναγνωρίζω αυτά που έχει κάνει η Έμμα,αλλά όπως ανέφερα και από πάνω, τα αναιρεί η ίδια μερικές φορές με το τρόπο που συμπεριφέρεται.Δεν ήταν σταθερή στη στάση της απέναντι στη Ρετζίνα και δεν ήταν απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό για να το προσπεράσω

...δεν είναι canon, ότι δεν έχει συμβεί & ότι δεν θα (επι)κριθεί. Μπράβο σου που καταφέρνεις να κρατάς μόνο όσα σου αρέσουν & βγάζουν νόημα για 'σένα, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό διότι πιστεύω ότι έτσι θα είχα ένα "fanon" canon & όχι αυτό που πραγματικά δείχνει η σειρά.

Δεν είναι θέμα αποδοχής ή όχι. Είναι ότι ειπώθηκε κάτι, το οποίο δεν έβγαζε νόημα ούτε από άποψη ιστορίας,ούτε από άποψη χαρακτήρα. Κάποιος έγραψε μια ατάκα για να δημιουργήσει δράμα της στιγμής. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στο Μπάφι, όταν η Μπάφι είπε κάτι του ίδιου στυλ στον Τζάιλς. Πρέπει να το δεχτώ εγώ,για έναν χαρακτήρα που τον βλέπω τόσο καιρό, επειδή κάποιος δεν ήξερε πως να δημιουργήσει δράμα και πέταξε μία άκυρη ατάκα?? Αν ήταν κάτι που επαναλαμβάνεται και στη συνέχεια, να το δεχτώ,αλλά για μία φορά ,δε μπορώ να το πάρω σοβαρά.