Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Utopia 2x06 - Episode 6
GTVSBot
12 Αυγούστου 2014, 17:00
Σειρά : Utopia
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 6
Τίτλος : Episode 6
Κανάλι : Channel4
greekie
15 Αυγούστου 2014, 16:23
Ο διάλογος στα πρώτα 3 λεπτά είναι απλά απίστευτος. Δεν έχω λόγια!:worthy::respect:
Και το κλείσιμο φυσικά αφήνει άνοιγμα για 3η σεζόν, που δεν ξέρω αν θα υπάρξει.
rhenium francium
17 Αυγούστου 2014, 22:07
“World’s full of love. Billions of people loving billions of others. All that love will turn to dust when our resources die. I’ve seen what people are capable of when they feel they’re losing everything. Look around, do you really think we’re so far from that?”
— Philip Carvel
16650
Το τέλος της 2ης σεζόν μας άφησε σχεδόν στο ακριβώς ίδιο σημείο που μας είχε αφήσει και η 1η, αλλά ο "κύκλος" που κάναμε ήταν παρανοϊκά υπέροχος!
savvas999
17 Αυγούστου 2014, 23:19
Πιστεύω ότι η 2η σεζόν είναι κατώτερη της πρώτης. Παρόλαυτα την απόλαυσα αφού παραμένει σε υψηλά επίπεδα.
Η μουσική εξαιρετική αλλά με λιγότερα δυνατά κομμάτια σε σχέση πάντα με την πρώτη. Περίμενα ότι ο De Veer θα μας έδινε νέες μελωδίες (χτισμένες πάντα στην ιδιαιτερότητα των πρωτοτύπων). Η σκηνοθεσία το ίδιο γαμάτη, αν όχι και καλύτερη. Τώρα στον ρεαλισμό το έχασε νομίζω. Σε αρκετά σημεία. Και σε όσο αφορά μερικούς χαρακτήρες και σε ορισμένες εξελίξεις.
Μακάρι να ανανεωθεί για 3η σεζόν, έχει να δώσει ακόμα η σειρά. Μόνο να προσέξουν λίγο τις ευκολίες και τον ρεαλισμό.
t0ny3
28 Αυγούστου 2014, 13:50
http://38.media.tumblr.com/5f5dfca493e9833cb96db06654fea529/tumblr_na9nvrtAsW1szsjybo1_250.gif http://38.media.tumblr.com/dffe00fec5cd06b2762b1f2754b95aff/tumblr_na9nvrtAsW1szsjybo3_250.gif
Χμ... υπαρχουν καποια σημεια και εξελιξεις που δεν μου αρεσαν στο φιναλε.
Οπως μας εχει συνηθισει η σειρα καθε εναρκτηρια σκηνη ειναι και ενα highlight. Ο Steven Robertson ειναι απο μονος του psycho, οποιοι τον εχουν παρακολουθησει και στο Luther θα καταλαβουν τι εννοω.
Σαν κλεισιμο της ιστοριας ηταν αρκετα καλο θα ελεγα, ομως μερικα γεγονοτα του τελευταιου δεκαλεπτου δεν με βρισκουν συμφωνο. Ουσιαστικα προσπαθησαν να στησουν τη σκηνη για την τριτη σεζον, αλλα εδω νομιζω οτι αρχιζουν να παιζουν με τη φωτια, αφου αυτο που παρακολουθησα ειναι μια επαναληψη των οσων εχουμε δει. Η Μιλνερ δεν υπαρχει και ο Γουιλσον, που εχει παρει το σκοτεινο μονοπατι, αναλαμβανει το ρολο της. Η οικογενεια του Μαικλ κινδυνευει παλι, ενω ειναι και παλι αυτος υποχειριο του Network. Δεν ξερω αν εχει να προσφερει κατι καινουργιο με τον Γουιλσον ως κακο να συνεχιζει το πλανο του mr Rabbit, απλα σε απομακρες περιοχες.
Ενω το Utopia ειναι σειρα που δεν φοβαται να δειξει σκληρες σκηνες και ωμη βια, νομιζω πως δηλιαζει οταν φτανει σε σημειο να σκοτωσει καποιον χαρακτηρα. Γι αυτο και ειχαμε πολλες νεκραναστασεις σε αυτη τη σεζον, αλλα και φοβηθηκαν να σκοτωσουν την Μπεκι, κατι που θα μου αρεσε μετα το twist με την ασθενεια της.
Ευπροσδεκτη η τριτη σεζον, εφοσον δεν ειναι μια ανακυκλωση των οσων εχουμε δει. Οπως και να εχει ηταν διασκεδαστικη και απολαυστικη σεζον, λιγοτερο παρανοικη απο την πρωτη θα ελεγα.
http://37.media.tumblr.com/98e956921f63d3f236fda245bb2584f0/tumblr_najszf6W2y1tqnd81o3_250.gif http://33.media.tumblr.com/5cd34bfa467f193f975d1e98ba93ab49/tumblr_najszf6W2y1tqnd81o6_250.gif
rhenium francium
28 Αυγούστου 2014, 15:51
Η Μιλνερ δεν υπαρχει και ο Γουιλσον, που εχει παρει το σκοτεινο μονοπατι, αναλαμβανει το ρολο της.
O Wilson, για μένα, έγινε ο "πρωταγωνιστής" της σειράς, αφού αν έχει μια κεντρική ιδέα το Utopia, αυτή είναι ότι ο οποιοσδήποτε είναι ικανός για το ο,τιδήποτε.
dudelexin
13 Σεπτεμβρίου 2014, 00:04
οντως και για μενα κατωτερη η 2 σεζον της 1ης αλλα μια χαρα βλεποτανε...
where is jessica hide?
θα μου λειψεις ουτοπια...
blackys88b
24 Σεπτεμβρίου 2014, 01:01
αν και οντως κατωτερη η δευτερη σεζον, το πρωτο επεισοδιο της δευτερης ηταν μαλλον το καλυτερο της σειρας...απολαυστικη μεχρι στιγμης με υπεροχα επεισοδια θα ηθελα να δω μια τριτη σεζον με προυποθεσεις...για τον ρεαλισμο θα συμφωνησω οτι καπου απλα ξεφυγε..!!
johny f
6 Ιανουαρίου 2021, 05:00
Σπουδαια σειρα,δυστροπη,σκοτεινη,δυστοπικη,πολυ βιαιη σε πολλα σημεια της και συγχρονως εξοχως καλλιτεχνικη, με ενα καρο χαρακτηρες σχεδον ολους εναν κι εναν για διαφορετικους και με διαφορετικες ατζεντες που πολλλες φορες αλλαζαν και στον ιδιο το χαρακτηρα που σε καποιες περιπτωσεις περναγε πχ στη σκοτεινη πλευρα.Πολυ δυνατες και οι 2 σεζον ειδικα για τον αριστουργηματικο τροπο που κορυφωσαν την ιστορια και τα μυστικα της.
Λιγο το τελευταιο δεκαλεπτο του φιναλε ηταν καπως αφου τουμπαρε την ιστορια πανω που φανηκε να στρωνει,ισως περιμενοντας μια 3η σεζον που δεν ηρθε τελικα,αλλα και παλι ενδομυχα το περιμενα οτι μια τετοια σειρα δεν θα ειχε happy end.