PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Hannibal 3x01 - Antipasto

GTVSBot
5 Ιουνίου 2015, 07:00
Σειρά : Hannibal
Σαιζόν : 3
Επεισόδιο : 01
Τίτλος : Antipasto

Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 04/06/2015

Περίληψη :

Ο Hannibal ξεκινάει μια νέα ζωή στην Ιταλία μαζί με την ψυχίατρο του Bedelia

kKKK
5 Ιουνίου 2015, 16:27
Πριν πώ οτιδήποτε να πώ ότι χαίρομαι πολύ που έχουμε episodes reviews γι' αυτή την καταπληκτική σειρά. Καλορίζικα.

Το επεισόδιο εξαιρετικό. Έξυπνα δοσμένη μη-γραμμική αφήγηση τυλιγμένη μέσα σε μια arthouse οπτική πανδαισία. Μου άρεσε που αντί να ξεκινήσει με το ποιός έζησε και ποιός πέθανε, ασχολήθηκε με τον Χάνιμπαλ και την Gillian. Μου άρεσαν οι λογοτεχνικές αναφορές τόσο στο βιβλίο Χανιμπαλ του Τομας Χάρις όσο και στον Ταλαντούχο κύριο Ρίπλευ της Πατρίσια Χάισμιθ.

Η δε Gillian Anderson έκλεψε την παράσταση. Πόσο σικ και ταυτόχρονα πόσο ερωτική είναι αυτή η γυναίκα (ειδικά όσο μεγαλώνει).

PS My wife and I would love to have you for dinner. Κάτι τέτοιες φρασεις με διπλή σημασία όταν τις λέει ο Χάνιμπαλ, με τρελαίνουν.

Chiras365
5 Ιουνίου 2015, 20:35
Ο Vicenzo Natali συνηθίζει να με χάνει με τις σκηνοθεσίες του στη σειρά. Ευτυχώς εδώ ακολουθεί το σενάριο (--> Bedelia) στην απομάκρυνση των ηθικών στάνταρντς από το πνεύμα και τη συμπεριφορά, την επιλογή της παρατήρησης ή της συμμετοχής.

http://i.imgur.com/MvUxQcI.png

blackys88b
5 Ιουνίου 2015, 23:39
ενα εξαιρετικο ξεκινημα...το Hannibal εμοιαζε να ειναι η μοναδική σειρά αυτη τη περιοδο που θα με επειθε να ξεκινουσα κατι αλλο ενω εκανα μαραθωνιο στις πρωτες πεντε σεζον του X-files...λογικα θα τελειωσω την εκτη εκει και μετα θα ξεκινησω να μειωνω ρυθμους...ή...αλλα ξεφυγα..

εξαιρετικος ο Μικελσεν..η ατακα που αναφερει ο kkkκ με ειχε και εμενα να κρυφογελαω...μουσική πανδεσια, συνδυασμενη με μια υπεροχη κινηματογραφικη προσεγγιση των σκηνων...σε σημεια ενιωθα οτι εβλεπα πινακα ζωγραφικης να ζωντανευει μπροστα στα ματια μου.. εξαιρετική δουλεια του σκηνοθετη..!! περιμενω με αγωνια την συνεχεια.!!

geon565
6 Ιουνίου 2015, 13:17
Eλα μωρη σειραρα, ηθοποιαρα Mads. Καλη αρχη να εχουμε λοιπον. Πολυ καλη η πρεμιερα, κλασικα πρεπει να εχεις 100% την προσοχη σου σε οτι λενε και οτι δειχνουν για να μην σου ξεφυγουνε πραγματα, δοκιμασα να το δω με αγγλικους υποτιτλους αλλα δεν... δυσκολο.

Dr. Bedelia Du Maurier centric το επεισοδιο, η οποια βλεπει ολο το "μεγαλειο" του Χανιμπαλ απο τοσο κοντα που της προκαλει τασεις φυγης...

Επισης απολαυστικο το flashback με τον Γκιντεον. "Κατι ψηνεται" και ειναι ο Γκιντεον, αργα και βασανιστικα μεχρι να μην μεινει τιποτα, ο οποιος μεσα απο το σοκ με αυτα που βιωνει εχει γινει απαθεστατος και το "απολαμβανει".

Κορυφαιος ο παρακατω διαλογος

Ντιμοντ: Αποφεύγετε το κρέας;

Bedelia: Προσπαθώ να μην τρώω τίποτα που
έχει κεντρικό νευρικό σύστημα.

Ντιμοντ: Στρείδια, βελανίδια
και κρασί Μαρσάλα. Οι Ρωμαίοι τάιζαν τα ζώα τους
με αυτά να βελτιώσουν τη γεύση τους.

Η Bedelia εδω δυσκολευεται να καταπιει:giggle:

Bedelia: Ο σύζυγός μου..
έχει πολύ εκλεπτυσμένο γούστο.
Λαμβάνει πολύ υπόψην
του το τι γεύση έχω.

darko_wicked
7 Ιουνίου 2015, 21:18
Ωραίο επεισόδιο όχι τόσο για τις όποιες εξελίξεις και για το σενάριο αλλά για τις φοβερές εικόνες, αυτό το επεισόδιο ήταν ένα εφιαλτικό παραμύθι.

Dr. Iceman Georges
8 Ιουνίου 2015, 13:24
Επέστρεψα για την τρίτη σεζόν του Hannibal, χάρη, κυρίως, στην αξεπέραστη σκηνοθεσία του Slade για το φινάλε της περασμένης σεζόν. Επίσης, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι το Hannibal προβάλλεται στο NBC, μία τολμηρή επιλογή, κόντρα στο ρεύμα της εποχής. Με τον πρωταγωνιστή στην Τοσκάνη και την ιταλική κουζίνα σε πρώτο πλάνο, (θέλω και) ελπίζω ότι ο Φούλερ θα μπορέσει να δέσει τον κανιβαλισμό με τον καθολικισμό και τον καθωσπρεπισμό της φθίνουσας ιταλικής αστικής τάξης. Και με μία σοβαρή επιφύλαξη, από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Όσο αρρενωπός κι αν είναι ο Mikkelsen, όσο γοητευτική κι αν είναι η Anderson, δεν παρατηρώ την παραμικρή χημεία ανάμεσά τους. Και αυτό στοιχίζει στην αφήγηση, πλάνο με πλάνο.

Τώρα που το σκέπτομαι. Κουζίνα-Κανιβαλισμός-Καθολικισμός-Καθωσπρεπισμός. Τα 4Κ. Φίλε kKKK, αυτή είναι δικαιωματικά η σεζόν σου!

prod21
10 Ιουνίου 2015, 11:08
Η Gillian Anderson, ο Mads Mikkelsen, οι διάλογοι και τα υπέροχα πλάνα στη Φλωρεντία...μέθυσα λες κι έπινα κι εγώ το Batard-Montrachet που έλεγε η Gillian ;)

Δυνατή η εισαγωγή στην 3η σεζόν!

tasoulis1980
10 Ιουνίου 2015, 11:18
Φανταστικη Φλωρεντια,αλλα ρε γαμωτο δεν καταλαβα Χριστό.

Ισως να φταιει οτι νυσταζα λιγακι. Οποιος θελει με πμ να μου εξηγησει τι συνεβη στο πρωτο επεισοδιο.:oops:

tasoskratos
10 Ιουνίου 2015, 11:53
Ποιήμα!
Η σειρά επιστρέφει στρώνωντας το red carpet για μία ακόμη εκπληκτική σεζόν.
Μου άρεσαν πολλά, αλλά κυρίως το ότι το σκηνικό μεταφέρθηκε στην Φλωρεντία, κάτι βέβαια που έγινε και με τον κινηματογραφικό Hannibal. Δεν θα μπώ στην διαδικασία σύγκρισης με τον sir Anthony, αν και εκείνον το βρήκα πιο elegance:)

hakinen
10 Ιουνίου 2015, 16:24
Αγαπητοί δεν θα μοιραστώ τον ενθουσιασμό σας για την πρεμιέρα.

Η σκηνοθεσία ήταν αρκετά περιεργη, δεν ηταν του γούστου μου ακριβώς. Και ρχω και μια ενσταση για τις ερμηνείες. Ειδικά της Άντερσον, την οποια θεωρώ εξαιρετικά ταλαντούχα, μου φάνηκε κάπως υπερβολική. Too much.

H σειρα εχει να κανει με το δίπολο Γουιλ - Χάννιμπαλ. Απο την στιγμή που λείπει ο ενας πόλος, νομίζω οτι κάτι λείπει συνολικά.

Περίμενα με ανυπομονησία το επ, δεν μου έδωσε ακριβως αυτό που επιθυμούσα, αλλά παραμένω αισιόδοξος και εχω πίστη οτι θα με αποζημιώσουν.

t0ny3
14 Αυγούστου 2015, 20:43
Πολυ περιεργη η αφηγηση, η σκηνοθεσια και το timeline της πρεμιερας σε σημειο να χαθω για καποια λεπτα σε καποια σημεια.

Το Hannibal ειναι εργο τεχνης και δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο ξεκινωντας την 3η σεζον. Ενδιαφερουσα η επιλογη να επικεντρωθουν αποκλειστικα στον Hannibal και την Bedelia. Εχω ψηθει για τη συνεχεια και πως θα συμπληρωθει το παζλ μετα το σοκαριστικο περσινο φιναλε.

smallville
10 Ιανουαρίου 2016, 02:32
Καλή η πρεμιέρα, αλλά σε μερικά σημεία άρχισα να χάνω τι είναι τι και τι θέλει να μας πει το επεισόδιο.

HristinaB
4 Απριλίου 2016, 20:39
Φανταστικη Φλωρεντια,αλλα ρε γαμωτο δεν καταλαβα Χριστό.

Αγαπητοί δεν θα μοιραστώ τον ενθουσιασμό σας για την πρεμιέρα.

Η σκηνοθεσία ήταν αρκετά περιεργη, δεν ηταν του γούστου μου ακριβώς. Και ρχω και μια ενσταση για τις ερμηνείες. Ειδικά της Άντερσον, μου φάνηκε κάπως υπερβολική. Too much.

H σειρα εχει να κανει με το δίπολο Γουιλ - Χάννιμπαλ. Απο την στιγμή που λείπει ο ενας πόλος, νομίζω οτι κάτι λείπει συνολικά.

το επ δεν μου έδωσε ακριβως αυτό που επιθυμούσα, αλλά παραμένω αισιόδοξος και εχω πίστη οτι θα με αποζημιώσουν.

Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Οπτικά και στυλιστικά μπορεί να ήταν όλα πολύ όμορφα, αλλά η ιστορία με έχασε. Δύσκολοι διάλογοι (ζήτημα αν κατάλαβα τα μισά απ' όσα έλεγαν), μπρος-πίσω στο χρόνο, Παρίσι-Φλωρεντία-Αμερική, πλάνα χωρίς ιδιαίτερη συνοχή, που δε μας είπαν και πολλά καινούρια πράγματα για τον Χάνιμπαλ. Τα flashbacks με τον Δρ. Γκίντεον ήταν πράγματι τα πιο ενδιαφέροντα (και τα πιο αρρωστημένα, φυσικά), ενώ μου άρεσε και η υπόνοια του τρίου που έπαιξε στη σκηνή του δείπνου.

Αυτό που θέλω πιο πολύ να μάθω τώρα (εκτός, φυσικά, από το ποιος επέζησε του περσινού φινάλε), είναι και τι ακριβώς επαίχθη με την Μπεντίλια και τον πρώην ασθενή της. Είδα καλά ότι είχε χώσει το χέρι της σχεδόν μέχρι τον αγκώνα μέσα στο λαιμό του;;; :shock: (Παρεμπιπτόντως, δεν έχω καταλάβει γιατί η Τζίλιαν έχει επιλέξει να παίξει έτσι το ρόλο της: μιλάει τόσο βασανιστικά αργά, σαν να είναι βυθισμένη η γλώσσα της σε κινούμενη άμμο. Μια λέξη -- κι αυτή ψιθυριστή -- ανά τρία τέταρτα... Το βρίσκω πολύ κουραστικό.)