Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Hannibal 3x03 - Secondo
GTVSBot
19 Ιουνίου 2015, 06:00
Σειρά : Hannibal
Σαιζόν : 3
Επεισόδιο : 03
Τίτλος : Secondo
Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 18/06/2015
Περίληψη :
O Will ταξιδεύει στην Λιθουανία ενώ ο Jack Crawford κατευθύνεται στην Ιταλία για να ψάξει για τον γιο του.
kKKK
20 Ιουνίου 2015, 16:18
Πολύ ωραίο επεισόδιο με πολλές αναφορές στο παρελθόν του Χαννιμπαλ καθώς και στα περισσότερα βιβλία της σειράς. Μου άρεσε η ιστορία με το "δολοφόνο" της Μίσα, τη γιαπωνεζούλα φύλακά του και τον Γουίλ.
Επίσης μου αρέσει πολύ η αισθητική του Vincenzo Natali στη σειρά. Η arthouse υπερβολή του μου θυμίζει λίγο το δίδυμο Helene Cattet και Bruno Forzani. Πιστεύω ότι αν κάποιο στούντιο αποφασίσει να κάνει remake τις ταινίες τους, ειδικά το L'etrange couleur des larmes de ton corps, θα πρέπει να έχουν τον Natali υπόψιν τους.
darko_wicked
20 Ιουνίου 2015, 17:38
Να πω την αλήθεια, βαρέθηκα λίγο σε αυτό το επεισόδιο. Εικόνες, εικόνες αλλά ειδικά η ιστορία του Γουίλ πέρασε χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
hakinen
21 Ιουνίου 2015, 13:29
3ο
Θα ηθέλες να μιλησουμε για το πρωτο σου εαρινο αρνάκι;
Γιατι δεν θες να μιλήσεις για το σπιτι σου;
Τι σου συνέβει εκει;
No comment.
Θα σχολιάσω όμως το γενικότερο επίπεδο των διαλόγων, το οποιο νομίζω πως έχει κατέβει ενα σκαλί.
tasoskratos
23 Ιουνίου 2015, 12:51
Κάτι δεν μου άρεσε και ξέρω τι είναι αυτό.
Η σύνδεση με το παρελθόν. Συμφωνώ ότι δεν έχουν δει όλοι τις ταινίες, αλλά το γιατί ο Χάνιμπαλ έγινε ότι έγινε, η μικρή του η αδελφούλα κλπ κλπ, δεν ταιριάζουν.
Ωραία το πήγαν με την απόφαση του Χάνιμπαλ να τους αφήσει να ζήσουν γιατί γουστάρει το ΄΄παιχνίδι΄΄, αλλά...
Πάντως ο Γουίλ, έτσι όπως πάει, να δούμε στο τέλος ποιός θα φάει ποιόν!
tasoulis1980
23 Ιουνίου 2015, 15:45
Δεν εχω ενθουσιαστει ακομη με την τριτη σεζον οσο με τις προηγουμενες δυο.
Οκ φοβερα σκηνοθετημενη ,φοβεροι ηθοποιοι αλλα κατι λειπει.Ελπιζω σε βελτιωση στη συνεχεια.
blackys88b
30 Ιουνίου 2015, 23:41
χωρις να ειναι ιδιαιτερη η ιστορια...η σκηνοθεσια του ειναι εντυπωσιακη και με κρατα σε ολο το επεισοδιο..!!όπως και το καστ...να δουμε ομως πως θα συνδεθουν ολα γιατι οταν ειναι μαζι ειναι που βλεπουμε καλυτερες ιστοριες.!!
smallville
12 Ιανουαρίου 2016, 19:12
Αρκετά καλό επεισόδιο, αν και κάπως κατώτερο από το 2ο.
Το καλό είναι πως μαθαίνουμε λεπτομέρειες για το παρελθόν του Χάνιμπαλ.
HristinaB
16 Μαΐου 2016, 23:27
Το θετικό είναι ότι η σειρά συνεχίζει να με τρομάζει. Το αρνητικό ότι περνάω το μισό επεισόδιο ξύνοντας το κεφάλι μου, μπας και καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο Γουίλ χάθηκε μέσα στην ιδιότυπη σχέση αγάπης-μίσους που έχει με τον Χάνιμπαλ; Το στημένο σαν πεταλούδα της νύχτας πτώμα στο τέλος (εικόνα που θύμισε την εμβληματική αφίσα της "Σιωπής των Αμνών") είναι ένα κάλεσμα για τον Λέκτερ ή θα καταλήξει και ο Γουίλ με ζουρλομανδύα;
Τρία επεισόδια κι ακόμα δεν έχουμε μάθει την τύχη της Αλάνα...