Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Hannibal 3x06 - Dolce
GTVSBot
10 Ιουλίου 2015, 05:00
Σειρά : Hannibal
Σαιζόν : 3
Επεισόδιο : 06
Τίτλος : Dolce
Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 09/07/2015
Περίληψη :
Η Bedelia και ο Hannibal νιώθουν ότι τελειώνει ο χρόνος τους στην Φλωρεντία.
darko_wicked
12 Ιουλίου 2015, 15:02
Τα τετ α τετ Γουίλ - Χάνιμπαλ τείνουν να γίνουν το πιο βαρετό κομμάτι της σειράς.
t0ny3
17 Αυγούστου 2015, 02:39
Η σκηνοθεσια αυτης της σειρας θα μεινει στα χρονικα! Το τελος με μπερδεψε... Εκανε time jump και ειδαμε σκηνη απο το μελλον;
blackys88b
8 Οκτωβρίου 2015, 00:15
ολο τρελα ρε..!! ολο τρελα..απιστευτη σκηνοθετικη προσεγγιση...οπτικα και ηχητικα εφε που αλλαζουν ολο το νοημα των σκηνων...μια καλλιτεχνικη αρτιοτητα σε κατι ομω και βιαιο.!!! το τελος δεν ξερω απο που προηλθε.!
HristinaB
1 Ιουνίου 2016, 21:58
Έχω την αίσθηση ότι το σενάριο βιάζεται πολύ αυτή τη σεζόν: πότε πρόλαβε κι έφτασε ο Γουίλ από τη μέση του πουθενά που τον πέταξε η άλλη στη Φλωρεντία; Αντίθετα, η εκφορά του λόγου της Μπεντίλια είναι εκνευριστικά (σόρι Τζίλιαν) αργή, λες...και...υπάρχουν...αποσιωπητικά...μετά...από.. .κάθε...της...λέξη.
Κατά τα λοιπά, η λεσβιακή σκηνή μου φάνηκε εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, ο γλασαρισμένος Χάνιμπαλ-πάπια Πεκίνου μου θύμισε ακριβώς γιατί ΔΕΝ πρέπει να τρώω μ' αυτή τη σειρά, ενώ ο κρανιοτόμος ήταν μια κλασική Χανιμπαλίστικη "τι έγινε, ρε παιδιά;!;!;" σκηνή.
Ως συνήθως μ' αυτή τη σειρά, δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι έγινε στο τέλος.