PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Hannibal 3x08 - The Great Red Dragon

GTVSBot
24 Ιουλίου 2015, 05:00
Σειρά : Hannibal
Σαιζόν : 3
Επεισόδιο : 08
Τίτλος : The Great Red Dragon

Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 23/07/2015

Περίληψη :

Ο Hannibal είναι στην φυλακή Baltimore State Hospital εδώ και τρία χρόνια όταν εμφανίζεται ένας νέος δολοφόνος.

kKKK
26 Ιουλίου 2015, 15:00
Πολύ ωραίο επεισόδιο και εξαιρετική μεταφορά του πρώτου μέρους του βιβλίου "Κόκκινος Δράκος". Μου άρεσε ο Armitage ως Tooth Fairy. Μπορεί φυσιογνωμικά να μην έμοιαζε με αυτό που είχα στο μυαλό μου διαβάζοντας το βιβλίο αλλά νιώθω ότι έπιασε την ουσία του χαρακτήρα.

Παντως αν θέλει ο Fuller πιστεύω ότι κάλλιστα θα μπορούσε στα 5 επεισόδια που έμειναν να κλείσει τον κόκκινο δράκο και να τελειώσει τη σειρά.

hakinen
26 Ιουλίου 2015, 19:22
Εγω θελω να βρει ενα καλωδιακο και να ολοκληρώσει το όραμα του.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα. Το επ ηταν παρα πολυ καλο.

tasoulis1980
31 Ιουλίου 2015, 22:43
Το πρωτο πραγματικα ενδιαφερον επεισοδιο της σεζον.δυστυχως η ολη φαση στην Ευρωπη δεν με αγγιξε καθολου.
Επιτελους πισω στη δραση.

t0ny3
17 Αυγούστου 2015, 15:03
Τελειωνοντας το πρωτο μερος της σεζον στην Ιταλια, επιστρεφουμε πισω στο Αμερικα και με τον καλυτερο δυνατο τροπο! Red Dragon λοιπον και η σειρα επιστρεφει στο παλιο της μοτιβο.

Πολυ μου αρεσε το επεισοδιο και ο Richard Armitage. Λιγο το τατουαζ με χαλασε...

blackys88b
12 Οκτωβρίου 2015, 01:04
εξαιρετικο επεισοδιο με φοβερη εισαγωγη του νεου δολοφονου...εξαιρετικες και οι ερμηνειες αλλα πανω απο ολα ειναι αυτη η ιδιαιτερη σκηνοθεσια..μην τα λεμε ξανα και ξανα.!

HristinaB
12 Ιουνίου 2016, 00:48
Κι εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο και ο Armitage, ακόμα και χωρίς ατάκες. Ο τρόπος που χειριζόταν το σώμα του ήταν υπνωτιστικός.

Από την άλλη, καταλαβαίνω τους δραματουργικούς λόγους πίσω από την απόφαση να επιστρέψει ο Γουίλ στην ενεργό δράση, αλλά βρίσκω αυτή την απόφαση ολωσδιόλου μη ρεαλιστική, μετά από όσο έχουν συμβεί. Κανέναν άλλον profiler της προκοπής δε διαθέτει το FBI; (Φωνάξτε τον Φοξ Μώλντερ, βρε άνθρωποι, ήταν το αστέρι του Behavioral Science Unit και του Violent Crimes Section!) Εντούτοις, πραγματικά το ευχαριστήθηκα όταν άκουσα τη φράση-σήμα κατατεθέν του: This is my design.

HristinaB
12 Ιουνίου 2016, 00:50
Κι εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο και ο Armitage, ακόμα και χωρίς ατάκες. Ο τρόπος που χειριζόταν το σώμα του ήταν υπνωτιστικός.

Από την άλλη, καταλαβαίνω τους δραματουργικούς λόγους πίσω από την απόφαση να επιστρέψει ο Γουίλ στην ενεργό δράση, αλλά βρίσκω αυτή την απόφαση ολωσδιόλου μη ρεαλιστική, μετά από όσα έχουν συμβεί. Κανέναν άλλον profiler της προκοπής δε διαθέτει το FBI; (Φωνάξτε τον Φοξ Μώλντερ, βρε άνθρωποι, ήταν το αστέρι του Behavioral Science Unit και του Violent Crimes Section!) Εντούτοις, πραγματικά το ευχαριστήθηκα όταν άκουσα τη φράση-σήμα κατατεθέν του: This is my design.