PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Hannibal 3x10 - ...And the Woman Clothed with the Sun

GTVSBot
7 Αυγούστου 2015, 06:00
Σειρά : Hannibal
Σαιζόν : 3
Επεισόδιο : 10
Τίτλος : ...And the Woman Clothed with the Sun

Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 06/08/2015

Περίληψη :

Οι Dolarhyde και Will θέλουν την βοήθεια του Lecter.

hakinen
9 Αυγούστου 2015, 01:14
Το πρωτο μισο ηταν κορυφαία τηλεοραση. Χτυπησε ταβανι και το έσπασε. 10 με τόνο.
Τρομερή εντυπωση η σκηνοθεσία. Εξω και πάνω απο τα καλυτερα που έχουμε δει. Φοβερό.

Το δεύτερο εξίσου καλο αλλα κατι ελειψε για το αριστα.
Νομίζω πως για πρωτη φορα υστέρησε σε σχεση με την ταινία.
Η σκηνη στο μουσείο δεν έβγαλε τα συναισθήματα και την ενταση που το ιδιο το επ με είχε προετοιμασει να περιμενω.
Στην σκηνη με το τλφ ο Μικελσεν δεν ηταν ο Χάνιμπαλ. Κάτι δεν πηγε καλά εκει.
Φυσικά δεν εννοω οτι ηταν κακο. Κάθε άλλο. Απλα λεω οτι θα μπορούσε να ειναι στα προηγούμενα (πανύψηλα) επίπεδα.

Τεσπά, για να μην πολυλογω (μόνος μου) το επ ειναι καραμπινάτο 10άρι.

geon565
16 Αυγούστου 2015, 13:10
Επεισοδιαρα!!!! Συμφωνω με το τηλεφωνο +1

t0ny3
17 Αυγούστου 2015, 18:13
Απο το 5ο επεισοδιο και μετα βλεπουμε πολυ ποιοτικη τηλεοραση. Στα τελευταια επεισοδιο ο Χανιμπαλ εχει φυγει απο το προσκηνιο και τη θεση του εχει παρει ο Red Dragon, κατι που δεν ειναι καθολου κακο.

Ειδαμε και ενα μικρο guest απο τον αγαπητο παντα Zachary Quinto, τον οποιο περιμενα απο το πρωτο επεισοδιο της σεζον, οταν εμφανιστηκε ελαχιστα.

blackys88b
14 Οκτωβρίου 2015, 23:55
ε τι να πω και εγω...το πρωτο 20λεπτο...ηταν απλα υπεροχο, εξαιρετικο...σπουδαια τηλεοραση...η σκηνη με την τιγρη..η ερμηνεια της Rutina Wesley, η ερμηνεια του Richard Armitage...όταν εχεις την πιο αδυνατη σκηνη απο τον Μικκελσεν..ειναι για να απορεις..η σκηνοθεσια ξανα εξαιρετικη...οπως ειπα κυριως στη σκηνη με τον τιγρη.!

HristinaB
7 Ιουλίου 2016, 18:42
Αν με ρωτήσετε γιατί μου άρεσε το επεισόδιο δε θα μπορέσω να απαντήσω με ακρίβεια, αλλά υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τον Άρμιταζ (φωνή, κορμί και τρελό μάτι). Ελπίζω να τον δω στις φετινές υποψηφιότητες του φόρουμ.