PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Hannibal 3x11 - ...And the Beast from the Sea

GTVSBot
14 Αυγούστου 2015, 05:00
Σειρά : Hannibal
Σαιζόν : 3
Επεισόδιο : 11
Τίτλος : ...And the Beast from the Sea

Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 13/08/2015

Περίληψη :

Με τη νέα πανσέληνο να πλησιάζει οι Jack και Will είναι σίγουροι πως ο Francis Dolarhyde θα "ξαναχτυπήσει" αλλά δεν έχουν κάποιο στοιχείο.

darko_wicked
16 Αυγούστου 2015, 23:15
Πολύ καλό επεισόδιο. Πάντως κατά την έφοδο στο σπίτι του Γουίλ, ο νέος θεόμουρλος φίλος μας πιο πολύ μου έδειξε οτι θέλει να μεταμορφωθεί στον Daredevil παρά στον Great Red Dragon!

blackys88b
14 Οκτωβρίου 2015, 23:39
ακομη ενα πολυ καλο επεισοδιο...πολυ καλες οι εξελιξεις σε αυτη τη φαση...με κανει να θελω να δω ξανα τις ταινιες για να ριξω συγκριση αλλα που χρονος για τετοια..!! προφανως οτι μπορουν να το κανουν με τοση αναλυση σε μεγαλυτερο τηλεοπτικο χρονο..δεν μπορω να εχω παραπονο..απλα ελπιζω να κλεισει το Κοκκινο Δρακο στο τελος της σεζον..!

HristinaB
13 Ιουλίου 2016, 22:30
Εμφανώς πιο εύπεπτη και κατανοητή αυτή η σεζόν (δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι καλό ή κακό... τείνω μάλλον ότι προτιμώ τον εικονοκλαστικό πρώτο κύκλο, ακόμα κι αν είχα πρόβλημα να κατανοήσω τους διαλόγους αρκετές φορές), εντούτοις τη βλέπω με ενδιαφέρον.

Το μόνο που με χάλασε σ' αυτό το επεισόδιο είναι ότι ο χαρακτήρας του Άρμιταζ, μ' αυτή τη μάσκα του σκι και τα μαύρα ρούχα που φορούσε όταν εισέβαλλε στο σπίτι έμοιαζε με την Catwoman και ξενέρωσα ολίγον τι.