Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Heroes Reborn 1x01 - Brave New World
GTVSBot
25 Σεπτεμβρίου 2015, 04:00
Σειρά : Heroes Reborn
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 1
Τίτλος : Brave New World
Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 24/09/2015
Περίληψη :
Ο Noah Bennet προσπαθεί ν' αφήσει την παλιά του ζωή πίσω και να κάνει μια νέα αρχή.
great
26 Σεπτεμβρίου 2015, 12:44
Σαν φανατικός του original Heroes, ναι ακόμα και μετά την πρώτη σεζόν, το περίμενα πως και πως να ξεκινήσει.
Σίγουρα δεν ήταν δυνατό όπως το Heroes 1x01 αλλά με κράτησε και περιμένω την συνέχεια. Ωραίος ο σκοτεινός Chuck.
Με χάλασε λίγο το game concept της γιαπωνέζας.
alexandra16
27 Σεπτεμβρίου 2015, 02:48
Μου άρεσε η αρχή. Είδαμε τους καινούριους χαρακτήρες, μας εδειξαν την ιστορία,μια χαρά για αρχή.
Θα ήθελα πιο πολλούς Evo είναι η αλήθεια. Η πλειοψηφία είναι κοινοί θνητοί απ'όσο μας έχουν δείξει. Αν και πιστέυω πως ο Μεξικάνος έχει και απλά δεν μας έχουν δείξει την ικανότητα του ακόμα. Θα μας δείξουν κι άλλους στην συνέχεια λογικά.
Με τη γιαπωνέζα δεν έχω καταλάβει τι παίζει όμως. Είναι αυτή η δύναμη της ή απλά το σπαθί της δίνει αυτή η δυνατότητα??
Το παιχνίδι είναι "πραγματικός" κόσμος ή όχι?? (Να υποθέσουμε ότι ο πατέρας είναι ο Χίρο έτσι?? Το δικό του σπαθί δεν είναι αυτό?)
Επίσης: Δεν πιστεύω ότι πέθανε η Κλερ. Υποτίθεται ότι δε μπορεί να πεθάνει έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να τη ξαναδούμε κάποια στιγμή,έστω και στο τελευταίο επεισόδιο.
Τη Molly Walker τη ξέρουμε από την παλιά σειρά?? Δε τη θυμάμαι καθόλου,αλλά διάβασα 1-2 σχόλια που την αναφέρουν και δε μπορώ να τη θυμηθώ με τίποτα.
gio25
27 Σεπτεμβρίου 2015, 02:55
^Παίζει να μη τα θυμαμαι καλα,εχουν περασει και χρόνια αλλα η Molly νομιζω ειναι ενα κοριτσακι που η δυναμη της ηταν να εντοπιζει άλλους evo.
Δεν ηταν άσχημο.Το καλό οτι πλέον είμαστε υποψιασμένοι.Οποτε και παπαρίτσα να βγει,who cares.
johny f
28 Σεπτεμβρίου 2015, 22:49
Συμπαθητικος ο σκυταλοδρομεας-πιλοτος της συνεχειας του Heroes.Μαλλον ηρθε η ωρα να ξαναπιασω τη σειρα απο καπου απ'το 1ο κυκλο που την αφησα το 2007 οταν κολλησα με Lost,Battlestar Gallactika,Stargate Sg1 και την εφαγε το μαυρο το σκοταδι και οι εντυπωσεις οσων ειδαν τους υπολοιπους κυκλους.Νταξ ποσο βαρετοι μπορει να ειναι;:D
enlightened_black_gnosis
29 Σεπτεμβρίου 2015, 22:14
[B]Νταξ ποσο βαρετοι μπορει να ειναι;:D
You have no idea.
johny f
1 Οκτωβρίου 2015, 10:05
You have no idea.
Το λεω γιατι δεν εχω διαβασει καλα λογια για τους επομενους 3 κυκλους.Εσυ τι εννοεις;
enlightened_black_gnosis
1 Οκτωβρίου 2015, 13:43
Εννοώ ότι δεν φτάνει να έχεις διαβάσει κακά λόγια για το Heroes, πρέπει να δεις για να καταλάβεις πόσο κακοί (και βαρετοί) μπορεί να είναι. :P
greekphoebe
1 Οκτωβρίου 2015, 17:18
Νταξ, δεν τρελάθηκα κιόλας. Αλλά δεν της ρίχνω και Χ...
t0ny3
19 Οκτωβρίου 2015, 16:01
Συνειδητα και επιφυλακτικα παντα, γιατι η κατρακυλα της σειρας στις δυο προηγουμενες σεζον δεν ειχε προηγουμενο. Το μονο που ζηταω ειναι να υπαρχει καποιο πλανο, γιατι δεν μπορουν απλα να σταθουν πανω στο νεο trend με τους σουπερ ηρωες και τους ανθρωπους με δυναμεις.
Ειχε καλα στοιχεια, το κλιμα θυμισε απο το παλιο Heroes και εχει και τους συνδετικους κρικους με το παρελθον. Για να δουμε...
blackys88b
31 Οκτωβρίου 2015, 14:49
μου αρεσε η πρεμιερα..ειχε αρκετο ενδιαφερον..αρκετη δραση...νεους evo...where are the heroes? :) εμενα προσωπικα μου αρεσε η σειρα σε ολες τις σεζον..παντα εβρισκα κατι να με κρατα...εννοειται σε πιο χαμηλο επιπεδο απο οτι συνηθως.!