Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 1x01 - AKA Ladies Night
GTVSBot
20 Νοεμβρίου 2015, 07:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 1
Τίτλος : AKA Ladies Night
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 19/11/2015
Περίληψη :
Η Jessica Jones προσλαμβάνεται για να βρει μια όμορφη φοιτήτρια του NYU που έχει εξαφανιστεί αλλά στην πορεία η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή.
greekie
20 Νοεμβρίου 2015, 19:05
Δώσε πράμα στον λαό!
Με βλέπω να την τελειώνω μόλις βγουν όλα. Εξαιρετική πρεμιέρα.
enlightened_black_gnosis
21 Νοεμβρίου 2015, 03:54
ΦΟΒΕΡΟ.
Καλή μας απόλαυση παίδες.
alexandra16
21 Νοεμβρίου 2015, 04:32
Πάρα πολύ καλή αρχή!! Το βλέπω να φεύγει γρήγορα αυτό, με έχει κερδίσει ήδη. Το πρώτο δείγμα θετικότατο, ανυπομονώ να δω τα επόμενα.
great
21 Νοεμβρίου 2015, 12:32
Είδα την πρεμιέρα, δεν κατάλαβα χριστό
συνεχίζω
Hrisa76
22 Νοεμβρίου 2015, 00:06
συνεχίζω
+1.
ΠΟιος είναι ο κύριος? τι τους κάνει? πως τις έχει σούζα? Οκ, απο τη φωνή καταλαβαίνω ότι είναι ο Τενναντ αλλά μέχρι εκεί.
επίσης, το μαύρο το άτι είναι όλα τα λεφτά. Εξαιρετικό γούστο JJ.
Eπίσης, αν ξέρει κάποιος ποιο είναι το κομμάτι με την τρομπέτα που παίζει σε κάποια σημεία στο επεισόδιο, να μοιραστεί την πληροφορία μαζί μας.
Ξέχασα να γράψω ότι έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσική όπως όλες οι σειρές του netflix.
solonlakis
22 Νοεμβρίου 2015, 00:30
Από τους χειρότερους πιλότους ever. Σκέτη απογοήτευση. Ότι περισώζετε από την καλή φωτογραφία και σκηνοθεσία. Κατά τα άλλα μαύρο χάλι. Επί 30 λεπτά βλέπαμε την jones να βολοδέρνει χωρίς κανένα σκοπό και στο τέλος να κάνει σεξ με φανελάκι πάνω από τον στηθόδεσμο που πρέπει να είναι ρεκόρ πουριτανισμού εν έτει 2015. Και αυτό την στιγμή που μας πέταξαν interracial και lesbian στα μούτρα απλά για να μας εντυπωσιάσουν. Η Ρίτερ ποτέ δεν με έπεισε ότι μπορούσε να πάρει τον ρόλο αν και σε αυτό τουλάχιστον το επεισόδιο απέδωσε πολύ καλά όλη την σύγχυση του χαρακτήρα που της είχε προσάψει το σενάριο. Είναι φανερό όμως ότι πέραν τούτου άντε και το αλήτικο που βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Άθλιο μοντάζ, παντελής απουσία ρυθμού, πενιχρό σενάριο πέραν των 5 τελευταίων λεπτών, άσκοποι διάλογοι και σκηνές περιπλανήσεων απλά για να γεμίσουμε το 50λεπτο και γενικά εξελίξεις που σε άλλες σειρές θα τις βλέπαμε σε 15 λεπτά εδώ κράτησαν μια ώρα. Θα μπορούσε να μου αρέσει αν το κάναν όπως και στο Tru Detective 2 όπου η φωτογραφία αντέγραφε τους πίνακες του Χόπερ, οι "άσκοπες" σκηνές είχαν όλες συμβολική σημασία και υπήρχαν παντού κρυφοί συνειρμοί. Εδώ όμως δεν υπήρχε τίποτα από αυτά και ο εικαστικός χαρακτήρας της φωτογραφίας-σκηνοθεσίας ήταν απλή μανιέρα. Το βαθμολόγησα με 4 και πολύ του είναι. Περίμενα πολλά περισσότερα από την σειρά και ήμουν διατεθειμένος να φάω και την Ρίτερ στα μούτρα αν έβγαινε κάτι καλό. Σκυλοβαρέθηκα. Θα δω και το δεύτερο. Αν αλλάξει ο ρυθμός και γίνει ενδιαφέρον θα το συνεχίσω διαφορετικά θα αδειάσω τα επεισόδια από τον σκληρό μου μην μου πιανουνε και χώρο.
Hrisa76
22 Νοεμβρίου 2015, 00:33
Επί 30 λεπτά βλέπαμε την jones να βολοδέρνει χωρίς κανένα σκοπό και στο τέλος να κάνει σεξ με φανελάκι πάνω από τον στηθόδεσμο που πρέπει να είναι ρεκόρ πουριτανισμού εν έτει 2015. Και αυτό την στιγμή που μας πέταξαν interracial και lesbian στα μούτρα απλά για να μας εντυπωσιάσουν. Η Ρίτερ ποτέ δεν με έπεισε ότι μπορούσε να πάρει τον ρόλο αν και σε αυτό τουλάχιστον το επεισόδιο απέδωσε πολύ καλά όλη την σύγχυση του χαρακτήρα που της είχε προσάψει το σενάριο.
συμφωνώ με όλα αυτά. Ο μόνος λόγος που το ξεκίνησα και θα δω και το δεύτερο επεισόδιο είναι ο αγαπημένος.
Αυτό ειδικά με το φανελάκι χτύπησε πολύ άσχημα.
solonlakis
22 Νοεμβρίου 2015, 00:40
συμφωνώ με όλα αυτά. Ο μόνος λόγος που το ξεκίνησα και θα δω και το δεύτερο επεισόδιο είναι ο αγαπημένος.
Αυτό ειδικά με το φανελάκι χτύπησε πολύ άσχημα.
Πραγματικά Χρύσα έχω απογοητευτεί. Όποια σειρά του Netflix έχω παρακολουθήσει έως τώρα ήταν διαμαντάκι. Αυτό εδώ το "πράγμα" απορώ πως πήρε το print. Για μια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως το επεισόδιο το έχει σκηνοθετήσει ο Άντι Γουόρχολ! Αν ζούσε θα έλεγα αυτός το έκανε σίγουρα! Τεσπα ελπίζω το δεύτερο να μην είναι τόσο κακό. Την περίμενα πολύ αυτή την σειρά.
Hrisa76
22 Νοεμβρίου 2015, 00:45
Πραγματικά Χρύσα έχω απογοητευτεί. Όποια σειρά του Netflix έχω παρακολουθήσει έως τώρα ήταν διαμαντάκι. Αυτό εδώ το "πράγμα" απορώ πως πήρε το print. Για μια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως το επεισόδιο το έχει σκηνοθετήσει ο Άντι Γουόρχολ! Αν ζούσε θα έλεγα αυτός το έκανε σίγουρα! Τεσπα ελπίζω το δεύτερο να μην είναι τόσο κακό. Την περίμενα πολύ αυτή την σειρά.
Δεν έχεις άδικο. ΌΝτως πολλές σκηνές ήταν αχρείαστες εντελώς. Νομίζω όμως ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί λείπει ένα μεγάλο ατού της σειράς.
constadine
22 Νοεμβρίου 2015, 11:17
Δεν ξέρω αν με επηρέασαν οι κριτικές , για μέτρια σειρά , το σκέφτηκα πάρα πολλές φορές να παρατήσω το επεισόδιο .
Επειδή δεν έχω διαβάσει το κόμικς , δεν κατάλαβα αν μεταφέρθηκε σωστά , απλά δεν είναι του γούστου μου ή δεν μεταφέρθηκε σωστά .
blackys88b
23 Νοεμβρίου 2015, 00:50
παρα πολυ καλος ο πιλοτος..σκοτεινος, με πολυ σοβαρο υποβαθρο ως θεμα και μια κατεστραμμενη αντι-ηρωα που πασχει απο PTSD...ο Killgrave ειναι εδω...ελπιζω να μας δωσει την απαιτουμενη τρελαμενη ερμηνεια ο Τεναντ και να απολαυσουμε να τον μισουμε..! ειδαμε και Luke Cage...ο επομενος που εχει σειρα.!! συγκλονιστικο το κλεισιμο του επεισοδιου...σε αφηνει καπως...Jessica...ohhh Jessica (In tennants voice)
drapetisgal7
23 Νοεμβρίου 2015, 03:18
Πολύ καλό επεισόδιο. Ξεκίνησε χαλαρά και όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε στροφές. Εκπληκτικό το τέλος. Εξαιρετικό το χτίσιμο για τον Kilgrave. Ο χαρακτήρας της Jessica Jones έχει ενδιαφέρον.
HristinaB
23 Νοεμβρίου 2015, 19:30
Εισαγωγικό το επεισόδιο και, τολμώ να πω, με αρκετά κλισέ ως προς την ψυχικά τραυματισμένη, αυτοκαταστροφική ηρωίδα, που το έχει ρίξει στα ξύδια για να ξεχνάει τα βάσανα. Ελπίζω η Ρίτερ ν' αλλάξει λίγο ύφος και εκφράσεις στη συνέχεια. Το ντυμένο σεξ με ξενέρωσε, η σκηνή στο ασανσέρ με ξάφνιασε και το φλασάρισμα με το γλείψιμο μ' έκανε να ζηλέψω (θέλω κι εγώ sexy times με τον Τέναντ-Κίλγκρεϊβ, αλλά χωρίς το mind control, ευχαριστώ πολύ). Ωραία μουσική στους τίτλους αρχής, ωραίοι φωτισμοί.
nwosu
23 Νοεμβρίου 2015, 19:45
Xίλιες φορές να κάνω rerun τη Βερόνικα Μαρς, παρά να δω αυτό το χάλι. :thumbdown
baspav
24 Νοεμβρίου 2015, 01:24
συνεχίζω
Αυτό ακριβώς είπα και εγώ κάπου στο 30κάτι, δεν κατάλαβα Χριστό. Στο τέλος όμως είπα συνεχίζω. Γιατί το τέλος μου έδειξε λίγο τι έβλεπα τα προηγούμενα 40κάτι λεπτά.
Εχω εμπιστοσύνη στο δίδυμο Netflix-Marvel. Το Daredevil ήταν εξαιρετικό.
Δεν ξέρω το κόμικ ούτε με ενδιαφέρει. Τη σειρά θέλω να δω και μην μας πει κάνεις τίποτε. Ούτε αναφορές σε επόμενα επεισόδια παρακαλώ (αν είναι καλά, κακά, εξαιρετικά ή μπλιαχ στο επεισόδιο του παρακαλώ).
domino83
24 Νοεμβρίου 2015, 19:32
Για μένα αυτός ο κόσμος της Marvel είναι άγνωστος και επειδή λάτρεψα το daredevil το ξεκίνησα και αυτο.
Εισαγωγικό, δύσκολο για τους μη μυημένους αλλά με κράτησε. Αυτη η τυπου ψυχεδελικη σκηνοθεσία με βοηθησε να δω λίγο και την ψυχολογια της JJ.
To τέλος δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα. Δυνατό.
Ουαου ο (Mindtraper) Kilgrave και ακομα δεν τον εχουμε καλοδεί.
tonypapadovic
25 Νοεμβρίου 2015, 02:57
Παιδιά καθάρισα λιγάκι το θέμα από την off topic συζήτηση. Όπως κάνουμε και στα άλλα reviews επεισοδίων, ας μην αναφέρουμε τίποτα απολύτως για το επόμενα επεισόδια για να είμαστε όλοι καλυμμένοι. Μετέφερα στο γενικό θέμα την ερώτηση του patrickdrd με τις απαντήσεις του solonlakis και της Χρύσας.
Ας χαλαρώσουμε γενικά, είναι απολύτως φυσικό να υπάρχει μια κάποια σύγχυση για τις σειρές των οποίων τα επεισόδια προβάλλονται όλα μαζί - άλλωστε αυτή είναι και η λογική τους, να τα δει κάποιος με όποιον ρυθμό θέλει, αν μπορεί και συνεχόμενα.
Εννοείται ότι αναγνωρίζω και γω την ανάγκη να ρωτήσει κάποιος αν αξίζει να συνεχίσει μια σειρά, αλλά όπως είπα, ας είμαστε πολύ προσεκτικοί ακόμη και σε αυτό. Στο γενικό θέμα, μπορεί να υπάρχουν links από reviews όλης της σειράς ενώ έχοντας τις βαθμολογίες των επεισοδίων πάνω πάνω στο κάθε θέμα, μπορεί όποιος θέλει να πάρει μια ιδέα για το αν βελτιώθηκε ή όχι μια σειρά, χωρίς τον κίνδυνο των spoilers.
Εμείς πάνω απ' όλα θέλουμε το φόρουμ να είναι λειτουργικό, έχετε δει άλλωστε τι προσπάθεια γίνεται από τα παιδιά που ασχολούνται συνεχώς, με την greekie να τσεκάρει τα πάντα, με το να φτιάχνονται διάφορα θέματα αλλά και reviews επεισοδίων για τόσες και τόσες σειρές (και νέες, και παλιές - ειδική μνεία και στη Χρύσα εδώ!).
Εντωμεταξύ πάντα μπορείτε να προτείνετε και σεις κάποια ιδέα, και να την συζητήσουμε. :)
btw, εμένα μου άρεσε ο πιλότος, σίγουρα συνεχίζω και λογικά θα επιστρέψω στο φινάλε με συνολική εκτίμηση της σειράς (με το Daredevil είχα ενθουσιαστεί εξ' αρχής πάντως).
oasic1988
25 Νοεμβρίου 2015, 04:22
Για μένα τέτοιες σειρές ίσως είναι καλύτερο να έχουν discussion threads παρά reviews για κάθε επεισόδιο, γιατί δεν είναι ότι βλέπουμε ένα επεισόδιο τη βδομάδα. Συνήθως βλέπουμε όλη τη σεζόν μέσα σε λίγες ημέρες, οπότε και τα σχόλια στα περισσότερα reviews θα είναι ελάχιστα πέρα του πρώτου και του τελευταίου επεισοδίου. Στο Daredvil πχ ήταν βολικό το θρέντ γιατί διάβαζα σχόλια ώστε να κόψω γενικές αντιδράσεις για τη σειρά αλλά υπήρχαν και τα spoiler tags ώστε να μην φάω κάποιο γερό σπόιλερ. Εδώ δεν μπήκα να δώ αντιδράσεις γιατί δεν ήθελα να ξέρω τίποτα για τη σειρά και τις βαθμολογίες δεν τις εμπιστεύομαι πολύ. Φυσικά, αυτή είναι απλά η δική μου γνώμη χωρίς να κατακρίνω την προσπάθεια που γίνεται με τα reviews.
smallville
29 Νοεμβρίου 2015, 23:21
Δεν με ενθουσίασε και τόσο ο πιλότος, το περίμενα κάπως καλύτερα.
Ελπίζω στα επόμενα 2-3 να στρώσει.
johny f
29 Νοεμβρίου 2015, 23:37
Καλος ο πιλοτος αρκετα ατμοσφαιροικος και εισαγωγικος οπως περιμενα.Πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερον αντιπαλος ο Killgrave ειδικα με αυτη τη δυναμη που εχει.Θα δω τη συνεχεια και αναλογως βλεπουμε.
vene88
30 Νοεμβρίου 2015, 13:35
Ωραιός πιλότος, εισαγωγικός αρκετά στους χαρακτήρες και το μυστήριο ξετυλίγεται σιγά σιγά.. Η σειρά αρκετά σκοτεινή στο κλίμα του daredevil ίσως και περισσότερο. Συνεχίζω με ενδιαφέρον
patrickdrd
7 Δεκεμβρίου 2015, 16:31
Για μένα τέτοιες σειρές ίσως είναι καλύτερο να έχουν discussion threads παρά reviews για κάθε επεισόδιο, γιατί δεν είναι ότι βλέπουμε ένα επεισόδιο τη βδομάδα. Συνήθως βλέπουμε όλη τη σεζόν μέσα σε λίγες ημέρες, οπότε και τα σχόλια στα περισσότερα reviews θα είναι ελάχιστα πέρα του πρώτου και του τελευταίου επεισοδίου. Στο Daredvil πχ ήταν βολικό το θρέντ γιατί διάβαζα σχόλια ώστε να κόψω γενικές αντιδράσεις για τη σειρά αλλά υπήρχαν και τα spoiler tags ώστε να μην φάω κάποιο γερό σπόιλερ. Εδώ δεν μπήκα να δώ αντιδράσεις γιατί δεν ήθελα να ξέρω τίποτα για τη σειρά και τις βαθμολογίες δεν τις εμπιστεύομαι πολύ. Φυσικά, αυτή είναι απλά η δική μου γνώμη χωρίς να κατακρίνω την προσπάθεια που γίνεται με τα reviews.
θα συμφωνησω απολυτα μ αυτο, μπαινει ο αλλος π.χ. και γραφει σχολιο για το επεισοδιο ποσο καιρο μετα αφοτου το εχεις δει, εχει κανενα νοημα; ουτε που θυμαμαι ποιο επεισοδιο ηταν
HristinaB
7 Δεκεμβρίου 2015, 16:46
Κάποιοι από εμάς, όμως, σχολιάζουμε αμέσως μόλις δούμε το επεισόδιο. Οπότε, έχει απόλυτο νόημα. Το ότι η σειρά προσφέρεται ολόκληρη για binge-watching δε σημαίνει ότι όλοι τη βλέπουμε μονοκοπανιά.
αρης333
12 Δεκεμβρίου 2015, 23:42
Ενδιαφέρον ο πιλότος της σειράς, δημιούργησε πολλές ερωτήσεις για τη συνέχεια, η δύναμη του Κιλγκρείβ πρέπει να είναι ο έλεγχος του μυαλού λογικά και με αυτόν να «ανάγκασε» την Τζέσικα να κάνει κάτι κακό;;; θα δείξει.. Ανυπομονώ και εγώ για την εμφάνιση του Τένναντ :happy:
t0ny3
19 Δεκεμβρίου 2015, 04:03
Πολυ εισαγωγικος ο "πιλοτος", χωρις να μας δινει πολλες πληροφοριες, αλλα δε θα κρυψω πως ψηθηκα για τη συνεχεια. Συνεχιζουμε στο κοσμο των street heroes (οπως μου αρεσει να τους λεω και οχι super heroes) του Netflix Marvel universe κι απο τον τυφλο μασκοφορο με τα κοκκινα πλεον, μεταφερομαστε σε μια διαταραγμενη ηρωιδα απο PTSD, την οποια στοιχειωνει ενας μυστηριωδης και προφανως διαταραγμενος ανθρωπος, με το ονομα Killgrave, που εικαζω πως εχει δυνατοτητες mind control.