PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 1x03 - AKA It's Called Whiskey

GTVSBot
20 Νοεμβρίου 2015, 07:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 3
Τίτλος : AKA It's Called Whiskey

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 19/11/2015

Περίληψη :

Χωρίς να είναι εύκολο να έλθει στην κατοχή της η Jessica νομίζει ότι βρήκε ένα όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια στον Kilgrave.

Hrisa76
22 Νοεμβρίου 2015, 04:00
Τρίτο επεισόδιο και αντί να ξεκινήσει ν απαντάει σε καμία ερώτηση, γεννάει ακόμα περισσότερες. Πρέπει να καταλάβουν ότι θα δουν την σειρά και άσχετοι με τον κόσμο της Μαρβελ.

1. Ποια είναι η Τρις? Είναι φίλες ή συγγενής? Πως γνωρίστηκαν? τι ακριβώς έχει πάθει στο παρελθόν και είναι έτσι τώρα?

2. Ο Killgrave εχει δυνάμεις, το καταλαβαμε. Γιατί έχει αυτή την εμμονή με την Τζοουνς (σιγά τη γκόμενα)? Μπορεί να ελέγχει το μυαλό κάποιου, το καταλάβαμε. Αλλά υπάρχουν κριτήρια? Πχ, ήταν μαζί με την Τζ σχεδόν στον ίδιο χώρο. Γιατί δεν ελεγχει το μυαλό της?

3. Απο την στιγμή που ελευθερώνεται κάποιος από τον έλεγχο του δεν μπορεί να ξαναπάρει τα ηνία? Και πως ελευθερώνεται κάποιος από την επιρροή του?

4. Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία σκοτώνει ή μάλλον δίνει εντολή να σκοτωθούν τα θύματα του?

5. Hell's kitchen ακούω αλλά δεν βλέπω daredevil. Είναι πριν εμφανιστεί ο Χριστόφορος στην πόλη?

Βαριέμαι να σκεφτώ άλλες ερωτήσεις.

Μέτριο επεισόδιο. Μόνη όαση είναι οι δύο άντρες. Και ειδικά ο απίστευτα σέξι ως κακός Τένναντ. Τον έχω δει σε τόσες σειρές και δεν τον έχω ξαναδεί τόσο σέξι. Γενικώς του πάει πολύ να κάνει τον κακό και νομίζω ότι θα πρέπει να το καθιερώσει.

HristinaB
24 Νοεμβρίου 2015, 04:29
Κι εγώ άσχετη είμαι με το κόμικ, αλλά τουλάχιστον για την Τρις νομίζω ότι έχουν δώσει κάποιες απαντήσεις: είναι κολλητή και πρώην συγκάτοικος της Τζέσικα, διάσημη δημοσιογράφος, με mommy issues. Υποψιάζομαι ότι κάποιο ρόλο θα παίξει στη συνέχεια, γιατί, προς το παρόν, δεν τη λες και εντελώς χρήσιμη ως χαρακτήρα. (Ίσα-ίσα, το να τα χώσει δημοσίως σ' έναν εξαιρετικά επικίνδυνο δολοφόνο δεν ήταν και η εξυπνότερή της κίνηση.) Αντίθετα, δε γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τη δικηγόρο. (Κάρι Αν Μος, σαν να μην πέρασε μια μέρα από το Matrix!)

Επιτέλους είδαμε Κίλγκρεϊβ κατάφατσα. Ομολογώ ότι εκείνη τη στιγμή εκδήλωσα ιδιαίτερα έντονα την επιδοκιμασία μου :p και εννοείται ότι θέλω κι άλλο. :innocent:

ήταν μαζί με την Τζ σχεδόν στον ίδιο χώρο. Γιατί δεν ελεγχει το μυαλό της?
Εύλογη ερώτηση. Υποθέτω ότι, επειδή η Τζέσικα ήταν "αυτή που ξέφυγε", σκοπό έχει να τη βασανίσει ψυχολογικά μέχρις εσχάτων. Μάλλον δεν του φτάνει να τη χειρίζεται απλά σαν μαριονέτα πια.

4. Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία σκοτώνει ή μάλλον δίνει εντολή να σκοτωθούν τα θύματα του?
Νομίζω ότι το μόνο κριτήριο είναι τι θέλει ο ίδιος να συμβεί, τι εξυπηρετεί το σχέδιό του.

Κατά τα λοιπά, επιτέλους σεξ χωρίς ρούχα (και χωρίς γυμνό, αλλά δε βαριέσαι), αν και η απόφαση της Τζέσικα να τα μπλέξει με τον Λουκ τη στιγμή που είναι αναμεμειγμένη στο θάνατο της γυναίκας του (και το ήξερε από την αρχή, εξού και τον παρακολουθούσε) είναι τουλάχιστον προβληματική. Δεν έχω καταλάβει ακόμα το ρόλο που παίζουν οι σαλεμένοι γείτονές της -- εκτός κι αν σκοπός της ύπαρξής τους είναι απλώς να υπογραμμιστεί η υποβαθμισμένη γειτονιά και η παρακμή του ανθρώπινου είδους (αν έχω καταλάβει καλά, παίζει μέχρι και υπόνοια αιμομειξίας).

Όταν ο Λουκ άρχισε να αναφέρει τον Χουλκ, τους υπόλοιπους Εκδικητές και τις υπερδυνάμεις τους, σχεδόν ξαφνιάστηκα. Ναι, το ήξερα ότι πρόκειται για superhero σειρά, όμως η επιλογή της παραγωγής να μη μας το υπενθυμίζει κάθε τρεις και λίγο και να βάζει τους ήρωές της να ζουν σχεδόν σαν κοινοί θνητοί με είχε κάνει να το μπλοκάρω προσωρινά από τη μνήμη μου. Πράγμα σημαντικό, γιατί με βοηθάει να ταυτιστώ με τους ήρωες ευκολότερα.

great
24 Νοεμβρίου 2015, 10:05
μου άρεσε το 3ο, εξακολουθώ να έχω πολλές απορίες μιας και δεν έχω ιδέα από το παρελθόν της Marvel

blackys88b
24 Νοεμβρίου 2015, 20:48
πολυ καλο και το τριτο επεισοδιο...η Τρις συνεχιζει να κερδιζει το ενδιαφερον τοσο για την ξεροκεφαλια της αλλα και για τις προοπτικες που εχει ως χαρακτηρας...δυνατο το δεσιμο της Jones με το φονο της κοπελας του Cage, απο οτι φαινεται τον απομακρυνει.!! ο Κιλγκρειβ συνεχιζει να τρομαζει σε καθε εμφανιση.!!! ας δουμε πως θα το προχωρησει..!!

domino83
24 Νοεμβρίου 2015, 20:49
5. Hell's kitchen ακούω αλλά δεν βλέπω daredevil. Είναι πριν εμφανιστεί ο Χριστόφορος στην πόλη? :haha::clap::respect: θα γελάω για παντα με αυτό το ευστοχο σχολιο.

Ναι και εγω καταλαβα οτι για καποιο λογο δεν του αρκει να ελεγχει το μυαλο της. Να την ταλαιπωρησει ίσως που τον παράτησε να πεθάνει.Δωματιο αφιέρωσε της εκανε το ψυχακι.
Μα καλα την παρακολουθουσανε και τραβουσανε φωτογραφιες και δεν πηρε γραμμη? :punch:

Δεν περιμενα να εμφανιστεί όλο το συμπαν της μαρβελ ξαφνικά μπροστά μου.. Στο ραδιοφωνο που αναφερει η Τρις οτι εδω μας επιτεθηκαν εξωγηινοι ,avengers κλπ δηλαδη ,το σταματησα και σκεφτηκα λιγο πιο καθαρα που βρισκομαι.

Κακό που ευθύνεται η JJ για τη γυναίκα του Λουκ. :doh:

drapetisgal7
26 Νοεμβρίου 2015, 01:47
Πολύ καλό επεισόδιο, το οποίο θα ήταν άριστο αν είχε περισσότερες κινήσεις MMA περά από τα takedown, armbar και Rear-Naked Choke :P, είχαμε εξελίξεις με τον Killgrave. Ωραίες οι αναφορές για το MCU.

smallville
30 Νοεμβρίου 2015, 01:39
Το καλύτερο επεισόδιο ως τώρα.
Ο Κίλγκρεϊβ μεγάλος ψυχάκιας, κι ελπίζω να μας δείξουν περισσότερα για την
εμμονή του με την Τζέσικα.

baspav
2 Δεκεμβρίου 2015, 20:39
Πολύ καλό και το 3ο! Μου αρέσει που το πάει σιγά σιγά. Ειδικά για εμάς που δεν ξέρουμε από το comic. Εξυπνη η δικηγόρος, κλασσική χαζή ξανθιά η Τρις. Εξυπνη και η Jessica όμως με το κινητό. Ο τίτλος δεν ταιριάζει και πολύ. Πιο πολύ σεξ είχε παρά whiskey. Τι την έβαζε την κακομοίρα και έκανε ο ψυχάκιας.

Και ειδικά ο απίστευτα σέξι ως κακός Τένναντ. Τον έχω δει σε τόσες σειρές και δεν τον έχω ξαναδεί τόσο σέξι.
Εμένα για φλώρος μου φάνηκε. Ειδικά το μαλλί μπαμ κάνει.

Hrisa76
2 Δεκεμβρίου 2015, 22:36
τρεξε να κρυφτεις.

HristinaB
3 Δεκεμβρίου 2015, 00:16
Δεν υπάρχει σπηλιά βαθιά αρκετά που να μη σε βρω, bas.

baspav
3 Δεκεμβρίου 2015, 12:04
Δεν υπάρχει σπηλιά βαθιά αρκετά που να μη σε βρω, bas.

:innocent: :innocent: :x:

Hrisa76
3 Δεκεμβρίου 2015, 12:05
:innocent: :innocent: :x:

Άσε τα σάπια. τα θέλει ο απ' αυτούλης σου.

johny f
22 Δεκεμβρίου 2015, 18:11
Αρκετα καλο και το 3ο.Ειχαμε και μια πρωτη συναντηση Τζεσικα-Κιλγκρειβ εστω και δι' αντιπροσωπων.