Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 1x04 - AKA 99 Friends
GTVSBot
20 Νοεμβρίου 2015, 07:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 4
Τίτλος : AKA 99 Friends
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 19/11/2015
Περίληψη :
Μια νέα υπόθεση χρειάζεται την προσοχή της ενώ η Jessica προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος την παρακολουθεί.
Hrisa76
22 Νοεμβρίου 2015, 17:51
Εχω βαρεθεί τη ζωή μου. Εχω βαρεθεί να βλέπω την βλαμμένη να περπατάει μ' αυτό το μισοκοιμισμένο πρόσωπο και το ύφος οσιομάρτυρα. Δεν έχω καμία αγωνία για το τι θα συμβεί γιατί δεν το χτίζουν σωστά.
κουράστηκα να την βλέπω να πίνει αλκοολ λες και είναι χυμός ή νερό. Δλδ, νισάφι.
Και για να καταλάβω, έπρεπε να σοκαριστούμε με το γεγονός ότι ο Μαλκομ την βγάζει φωτογραφίες? Αφού οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει υποχείριο του Κιλγκρεηβ.
Και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι που Τενναντ ακούω αλλά Τένναντ δεν βλέπω.
Τρώμε το μισό επεισόδιο με τη μουρόχαυλη και έχουμε χάσει το νόημα. Έχουμε έναν κακό ο οποίος είναι φοβερά ενδιαφέρων και δεν μαθαίνουμε τίποτα ουσιαστικό γι αυτόν.
Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι και να το σκέφτομαι αν θέλω να συνεχίσω.
HristinaB
24 Νοεμβρίου 2015, 19:27
Συνιστώ ψυχραιμία. Κι εγώ (έκπληξη!) τον Τένναντ περιμένω και η αλήθεια είναι ότι filler επεισόδια σαν κι αυτό δε βοηθούν ακριβώς την ανυπομονησία μου για το επόμενο επεισόδιο. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Κίλγκρεϊβ περιμένει στη γωνία είναι ισχυρότατο κίνητρο για να συνεχίσω.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο θεωρώ ότι σκοπό είχε περισσότερο να μας δώσει μια ιδέα για το πώς ορισμένοι "κανονικοί" άνθρωποι βλέπουν τους "προικισμένους" (=με δυσπιστία, φόβο, ακόμα και μίσος). Τίποτα καινούριο, φυσικά, τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλες οι υπερηρωικές ιστορίες ενσωματώνουν στην πλοκή τους αυτή την οπτική γωνία, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τους "X-Men".
ΥΓ1. Αυτός ο αστυνομικός θα γίνει μόνιμο μέλος της σειράς;
ΥΓ2. Πολύ σκύλα η δικηγορίνα.
ΥΓ3. Την ηθοποιό που έπαιζε την τύπισσα που ήθελε να σκοτώσει την Τζέσικα θα τη θυμάστε από το "Breaking Bad" (ήταν η Γκρέτσεν, η γυναίκα του ζευγαριού που ήταν παλιοί συνεργάτες του Γουόλτερ και κατά πάσα πιθανότητα τον έριξαν επιχειρηματικά στην εταιρεία που είχαν φτιάξει μαζί). Αν πάτε ακόμα πιο πίσω, ήταν η Σούζαν, η σύζυγος της πρώην γυναίκας του Ρος στα "Φιλαράκια".
domino83
25 Νοεμβρίου 2015, 00:36
Τα πρώτα εικοσι λεπτα είχαν αρκετες εναλλαγες και δραση,χιουμορ,συναισθημα,πολλα προσωπα ,γενικα καθολου φλατ.Μετά άλλαξε ο ρυμός και κούρασε.
Μάθαμε και οτι η επιρροή του κραταει το πολύ 12 ώρες κάθε φορα. Βασικά αυτο είπε η JJ στην Τρις.
Η δικηγόρος πολύ σκληρή και καυστική αν δεν σπάσει καθόλου στη σειρά θα tο προτιμούσα.No more drama queens pls
Με τις συνεντεύξεις βαρέθηκα αν και ειχε καποιο νοημα.
Μα ποιος είναι επιτέλους ο θεούλης ο Κιλγκρέιβ!
Αν μονιμοποιηθεί ο μπάτσος θα είναι καλή προσθήκη στη σειρά, τον συνήθισα. Ας εχει και κανένα σύμμαχο η JJ.Ωραίες οι σκηνές του με την Τρίς.
Κλισε και τραβηγμενο ολο το θεμα με τους μεταλλαγμενους και τις καταστροφες.
Θα προτιμούσα να ήταν η γειτόνισσα η φωτογράφος να είχαμε καυγά! :giggle:
blackys88b
26 Νοεμβρίου 2015, 16:49
πολυ καλο και το τεταρτο επεισοδιο, η υποθεση συνδυαστηκε πολυ καλα με το ολο κοσμο του MCU και το βρηκα εξυπνη κινηση...ισως κι απαραιτητη αφου γενικα η σειρα δεν εχει δειξει ακομη να ανηκει πληρως στον ιδιο κοσμο...απο εδω και περα περιμενουμε τις κινησεις του Kilgrave που χωρις να εμφανιζεται...ειναι φανερα εκει...ωραια προχωρα και η ιστορια της Τρις.! θα ηθελα να δω αναπτυξη και του μπατσου..υπαρχουν περιθωρια και μυθολογια.!
drapetisgal7
30 Νοεμβρίου 2015, 01:20
Πολύ καλό το επεισόδιο, ωραίες οι νέες αναφορές στο MCU. Στους 99 φίλους της είναι μέσα και οDD; :P. Μου άρεσε η ανατροπή με τον Μάλκομ.
smallville
1 Δεκεμβρίου 2015, 01:07
Μέτρια πράγματα το επεισόδιο, βαρέθηκα σε αρκετές στιγμές.
Λίγο το τέλος το έσωσε.
vene88
2 Δεκεμβρίου 2015, 14:07
Καλό επεισόδιο αν εξαιρέσουμε την τελείως αχρείαστη ακόμα και για φιλερ και χαζή ιστορία με τους μεταλλαγμένους
baspav
3 Δεκεμβρίου 2015, 00:27
Είμαστε και εμείς παλικάρια! Που δεν έχουμε διαβάσει τα κόμικς. Για εμάς γίνονται όλα.
Θεωρώ ότι ήταν ένα αρκετά καλό επεισόδιο, χτίζει κάποια πράγματα σιγά σιγά για να φτάσει και στο ζουμί. Ωραίος ο διάλογος Τρις-μπάτσου. Ωραίο το θέμα με τους ήρωες και φοβερό το ξέσπασμα της Jessica.
Give more!!!
κουράστηκα να την βλέπω να πίνει αλκοολ λες και είναι χυμός ή νερό.
Αστο. Αυτό το ρεκόρ το κατέχουν στο True Detective. Κάθε σκηνή ήταν ποτήρι-παγάκια-ουίσκι. Ενδιάμεσα τα βλέμματα γεμάτα στοχασμό. Απόγονοι του Ορέστη Μακρή.