Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 1x05 - AKA The Sandwich Saved Me
GTVSBot
20 Νοεμβρίου 2015, 07:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 5
Τίτλος : AKA The Sandwich Saved Me
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 19/11/2015
Περίληψη :
Παρά τις αντιρρήσεις της Jessica, ο νέος φίλος της Trish λαμβάνει μέρος στο κυνηγητό για τον Kilgrave.
Hrisa76
22 Νοεμβρίου 2015, 19:30
1. Περιμένω τα παραληρήματα της Χριστίνας σε σχέση με τον λατρεία της.
2. γελάει ο κόσμος με τη μουρόχαυλη. Είναι από τις πιο αντιπαθητικές και κουραστικές καρικατούρες που έχω δει σε σειρά. Και τελικά είναι και θέμα ηθοποιού. Κάτι ήξερα που δεν την πήγαινα από το ΒΒ.
3. Εχεις αυτό τον μλκ τον μπάτσο ο οποίος έχει εμπειρία και δεν τον ακούς. Καλά να πάθεις.
4. Η μόνη όαση στο επεισόδιο είναι ο Τενναντ που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδαμε σκηνές του. Δεν είναι τόσο διαβολικός όσο θα τον ήθελα αλλά και πάλι είναι ότι καλύτερο.
5. τον γκομενάκο γιατί τον χάσαμε? κρίμα είναι.
6. και βέβαια ο Μάλκομ θα πέταγε τα ναρκωτικά. Να υποθέσω ότι στο επόμενο επεισόδιο είναι καθαρός και μια χαρά?
domino83
26 Νοεμβρίου 2015, 00:23
Καλες οι σκηνές από το παρελθόν με την καθημερινότητά τους αν και όχι τόσο επεξηγηματικές οσο θα ήθελα.
Το θεματακι με τον γείτονα να ξεφυτρώνει παντου αν δεν εχει καποιο στορι απο πισω ,δεν βλεπω λόγο ύπαρξης.
Σαν ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε 10-15 λεπτά και όχι να φάνε ένα ολόκληρο επεισόδιο έτσι.
HristinaB
27 Νοεμβρίου 2015, 01:36
Ακούστε ποιο είναι το βασικό μου πρόβλημα: έχεις τον Κίλγκρεϊβ-Τένναντ αναίσθητο, τον ξαπλώνεις σε ένα κρεβάτι, του ρίχνεις κι ένα σεντονάκι να μην πουντιάσει, του βγάζεις το ρολόι να είναι άνετος... και τον κρατάς ντυμένο;;;; ΑΥΤΑ είναι τα λάθη, όταν το σενάριο το γράφουν άντρες (που προφανώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας δείξουν την Τρις να έχει πάρτυ στα νότια διαμερίσματά της -- και γιατί όχι, βέβαια).
Αλλά ναι, ρε φίλε, ο Τένναντ: ο Κίλγκρεϊβ του μπορεί να είναι super villain, αλλά έχει και κάτι το ανατριχιαστικά καθημερινό, μια εξτρίμ εκδοχή του πρώην γκόμενου που δεν μπορεί να δεχτεί ότι τον παράτησαν κι έχει πάθει εμμονή μ' αυτή που του "ξέφυγε". Βρίσκω τρομερά ενδιαφέρων τον τρόπο με τον οποίο, σε ένα βαθμό, ακόμα ελέγχει την Τζέσικα: χωρίς να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του (πολύ εύκολο και χωρίς βαθμό πρόκλησης), αλλά παίζοντας με τις ενοχές της. Εκείνη θεωρεί ότι είναι υπεύθυνη για όσους χρησιμοποιεί ο Κίλγκρεϊβ και γι' αυτό υποκύπτει στην πρότασή του (ίσως να παίζει κι ένα αδιόρατο σύνδρομο της Στοκχόλμης (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF_% CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%87%C F%8C%CE%BB%CE%BC%CE%B7%CF%82), αλλά ας μην το παρα-αναλύσω ακόμα). Να τολμήσω να πω ότι κι αυτός μπορεί να μην είναι μόνο παρανοϊκός σαδιστής, αλλά ίσως και να τη γουστάρει πραγματικά κάπου στο βάθος, γιατί αναγνωρίζει ότι είναι ισάξιά του; Αυτό το χαμογελάκι του στο τέλος, όταν του στέλνει τη φωτογραφία, μου άρεσε πολύ.
Από πλευράς δράσης, το Τρίο Στούτζες προσφέρει στιγμές διασκέδασης και γέλιου: τζάμπα η στρατιωτική εκπαίδευση του μπάτσου (που, όμως, του άφησε ενθύμιο ένα ωραιότατο κορμί, οπότε εγκρίνεται), ακόμα πιο τζάμπα οι προπονήσεις Κραβ Μαγκά για την Τρις (άστο κουκλίτσα μου, αφού δε σου κάθεται το ηρωικό). Βέβαια, πέρα από την πλάκα, υπάρχει μια ευπρόσδεκτη αληθοφάνεια στο πόσο σχεδόν ατζαμήδες είναι όλοι, δεδομένου ότι οι δύο από τους τρεις δεν έχουν υπερδυνάμεις και η τρίτη που έχει αφενός δεν τις έχει τελειοποιήσει (μπορεί και να μην πρόλαβε, αν τη βρήκε πρώτος ο Κίλγκρεϊβ), αφετέρου επί του παρόντος είναι σε μια κατάσταση φθοράς και πιθανού μόνιμου χάνγκοβερ. Είναι καλό που η σειρά θυμάται ότι όλοι τους είναι άνθρωποι με αδυναμίες και περιορισμούς και όχι τίποτα μεταλλαγμένοι ή εξωγήινοι, που είναι γαμάτοι από γεννησιμιού τους. (Αυτό ήταν κάτι που πάντα μ' ενοχλούσε στον Σπάιντερμαν, το πόσο γρήγορα μεταλλάχτηκε από σπασικλάκι σε υπέρτατο ήρωα.)
Όσο για τη μικρή στη στενή, υπάρχει λόγος που τη βλέπουμε να τη σαπίζουν στο ξύλο ή όλο αυτό γίνεται για να φρικάρει ακόμα πιο πολύ από τύψεις η Τζέσικα;
ΥΓ1. Το μαλλί του Τένναντ, παιδιά. Κάθε φορά αξίζει μια αναφορά από μόνο του! :inlove:
ΥΓ2. Το επεισόδιο απέκτησε άλλο αέρα κι ενδιαφέρον τη στιγμή που ο Κίλγκρεϊβ άνοιξε το στόμα του. Είναι γοητευτικός αυτός ο τύπος, με τον πιο σκοτεινό τρόπο. Αυτό το "Jessica... Come on!" είναι σαν το κάλεσμα της σειρήνας, που θα σε ρίξει κατευθείαν στα βράχια. (Α ρε Τένναντ θεέ, ξυπνάς την ποιήτρια μέσα μου.) Γίνεται τα υπόλοιπα επεισόδια να είναι αφιερωμένα μόνο σ' αυτόν και το backstory του;
ΥΓ3. Περιττό να σας πω ότι ήδη έχει βάλει πλώρη για το βραβείο του καλύτερου villain της χρονιάς στα επόμενα GTVS Awards.
Hrisa76
27 Νοεμβρίου 2015, 01:53
ΥΓ1. Το μαλλί του Τένναντ, παιδιά. Κάθε φορά αξίζει μια αναφορά από μόνο του! :inlove:
ΥΓ2. Το επεισόδιο απέκτησε άλλο αέρα κι ενδιαφέρον τη στιγμή που ο Κίλγκρεϊβ άνοιξε το στόμα του. Είναι γοητευτικός αυτός ο τύπος, με τον πιο σκοτεινό τρόπο. Αυτό το "Jessica... Come on!" είναι σαν το κάλεσμα της σειρήνας, που θα σε ρίξει κατευθείαν στα βράχια. (Α ρε Τένναντ θεέ, ξυπνάς την ποιήτρια μέσα μου.) Γίνεται τα υπόλοιπα επεισόδια να είναι αφιερωμένα μόνο σ' αυτόν και το backstory του;
Kλαίω απ τα γέλια. Προβλέπω μέχρι το τέλος των επεισοδίων να έχεις γράψει την δική σου ραψωδία για τον Τενναντ.
blackys88b
27 Νοεμβρίου 2015, 19:41
στο ιδιο μοτιβο η σειρα...συνεχιζει να προχωρα την ιστορια της Jessica, ωραια τα tease και easter eggs που εδωσαν τα flashback...o Tennant ως Kilgrave, περιμενα να ειναι λιγο πιο σατανικος..ισως στη συνεχεια.!!!
drapetisgal7
1 Δεκεμβρίου 2015, 15:14
[justify]Ακούστε ποιο είναι το βασικό μου πρόβλημα: έχεις τον Κίλγκρεϊβ-Τένναντ αναίσθητο, τον ξαπλώνεις σε ένα κρεβάτι, του ρίχνεις κι ένα σεντονάκι να μην πουντιάσει, του βγάζεις το ρολόι να είναι άνετος... και τον κρατάς ντυμένο;;;; ΑΥΤΑ είναι τα λάθη, όταν το σενάριο το γράφουν άντρες (που προφανώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας δείξουν την Τρις να έχει πάρτυ στα νότια διαμερίσματά της -- και γιατί όχι, βέβαια).
Σόρυ που στο χαλάω αλλά γυναίκα έχει γράψει το σενάριο, η οποία έχει γράψει όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Στα του επεισοδίου. Ήταν πολύ καλό, με τα φλας μπακ να συμπληρώνουν κάποια κομμάτια από το παζλ. Ωραίο το σχέδιο της Τζέσικα αλλά ο Killgrave ήταν άριστα προετοιμασμένος.
baspav
5 Δεκεμβρίου 2015, 02:46
Ακούστε ποιο είναι το βασικό μου πρόβλημα: έχεις τον Κίλγκρεϊβ-Τένναντ αναίσθητο, τον ξαπλώνεις σε ένα κρεβάτι, του ρίχνεις κι ένα σεντονάκι να μην πουντιάσει, του βγάζεις το ρολόι να είναι άνετος... και τον κρατάς ντυμένο;;;; ΑΥΤΑ είναι τα λάθη, όταν το σενάριο το γράφουν άντρες (που προφανώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας δείξουν την Τρις να έχει πάρτυ στα νότια διαμερίσματά της -- και γιατί όχι, βέβαια).
Σόρυ που στο χαλάω αλλά γυναίκα έχει γράψει το σενάριο, η οποία έχει γράψει όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν.
Χαχαχα :respect: drapetisgal7
Πωπω τι ακατάσχετη πολυλογία είναι αυτή! Άμα αφήσουμε εσένα Χριστίνα και τη Χρύσα να γράψετε το σενάριο την βάψαμε. Επί 50 λεπτά Κιλγκρέιβ θα βλέπαμε.
Στα του επεισοδίου, νομίζω και αυτό ήταν πολύ καλό. Σιγά σιγά μας προχωράει την ιστορία φωτίζοντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μου αρέσει ο ρυθμός, η Krysten όσο αντιπαθητική ήταν στο BB εδώ γράφει κανονικά, η Tris είναι επίσης μορφή, δένει καταπληκτικά με την Jessica και σαν να αλληλοσυμπληρώνονται. Μάθαμε και τη σχέση τους. Ψυχούλα μπράβο. Θα ήθελα λίγο περισσότερο Luke. Ωραίος και ο μπάτσος, αλλά η καλή δουλειά περιορίστηκε στα..νότια που λέει και η Χριστίνα. Αναμένω το επόμενο! Good job!
Να μην το σχολιάσω το μαλλί, είπαμε που παραπέμπει :P
Καλά μόνο γυναίκες, οι αρθρογράφοι και εγώ βλέπουμε τη σειρά; :???:
Κανένας άλλος;
Hrisa76
5 Δεκεμβρίου 2015, 02:51
Καλά μόνο γυναίκες, οι αρθρογράφοι και εγώ βλέπουμε τη σειρά; :???:
Κανένας άλλος;
Τέτοια που είναι και πολλοί είμαστε.
smallville
13 Δεκεμβρίου 2015, 01:30
Πιστεύω πως αν έβλεπα σαλιγκαροδρομίες θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Βαρετό επεισόδιο. Πάντως η τύπισσα πρέπει να έχει πιει μέσα σε 5 επεισόδια την μισή Σκωτία.
t0ny3
19 Δεκεμβρίου 2015, 17:53
Περασε απο κανενος το μυαλο η αυρα του Homeland; Για καποιο λογο η jazz μουσικη με παραπεμπει στη σειρα, οπως και η φωνη της Krysten Ritter σε καποια σημεια μου βγαζει τη χρεια της Claire Danes.
Κατα τα αλλα στο ιδιο μοτιβο συνεχιζει η σειρα και δε θυμιζει σε τιποτα super heroe σειρα. Λιγο καποια easter eggs και καποιες αναφορες σου υπενθυμιζουν πως βρισκεσαι στο MCU. Δεν ειναι κακη η σειρα μεχρι στιγμης, αλλα δεν με εχει εντυπωσιασει. Θα ηθελα τον Tennant λιγο πιο psycho ως Killgrave!
johny f
23 Δεκεμβρίου 2015, 02:27
Πολυ καλο το 5ο με τη Τζεσικα,την Τρις και το μπατσο να κανουν μια πρωτη προσπαθεια να πιασουν το Κιλγκρειβ ο οποιος ομως ειιναι παλια πουτανα και εχει εναλλακτικο σχεδιο γλυτωνοντας την.Γενικα ως τωρα ειναι καλη σειρα με ατμοσφαιρα και χαρακτηρες που εχουν τη πλακα τους.Εξτρα χρωμα βεβαια δινουν τα σχολια της Χριστινας.:rotfl::lol::respect:
GEORGE77
31 Μαρτίου 2016, 20:23
Περασε απο κανενος το μυαλο η αυρα του Homeland;
To μόνο που μου θύμισε Homeland είναι το ηλίθιο χαμόγελο του Wil Traval που μοιάζει με του Damien Lewis.Ξέρεις ποιο.
Αυτό: :whip:
http://imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/06/damian-lewis-gif-1434502838.gif
Αργά κυλάνε τα γεγονότα στη σειρά και αυτό κουράζει.