PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 1x06 - AKA You're a Winner

GTVSBot
20 Νοεμβρίου 2015, 07:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 6
Τίτλος : AKA You're a Winner

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 19/11/2015

Περίληψη :

Ο Luke προσλαμβάνει την Jessica για να τον βοηθήσει να βρει κάποιον που μάλλον έχει φύγει από την πόλη αλλά εκείνη φοβάται πώς έτσι θα μάθει πολλά για την ιστορία της.

Hrisa76
22 Νοεμβρίου 2015, 20:38
Τίποτα, απο δω και πέρα θα τρολάρω.

Και βέβαια ο Μάλκομ είναι καλά. και κάνει τον προστάτη κορασίδων. πφφφφφφ
ωωωωωωω εμφανίστηκε το eye candy. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ααααα του κάνει και ζηλίτσες η νυφίτσα.
νάτα και τα γκανταμιτ.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον ρόλο της δικηγόρου.
Αυτό με τις λεσβίες στη φυλακή έχει καταντήσει φοβερά κλισέ.
Εκτρώσεις μέσα στη φυλακή δεν κάνουν?
Δηλαδή τώρα η άλλη παίρνει σελφις και τις στέλνει στον ψυχάκια? λολ, ούτε η Σοντα δεν γράφει τέτοια πράματα.
ΣΥγγνώμη, αλλά η γραμματέας, "μπήκε" ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι, είναι λεσβία, συνεχίζει και τραβιέται με παντρεμένη γυναίκα και ΤΩΡΑ την ένοιαξε ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο γιατί είναι καθολική? ΚΑΘΟΛΙΚΗ? Σύμφωνα με την καθολική εκκλησία είσαι πιο ένοχη κι απ το να είχες σκοτώσει τον Κέννεντι και σ' ενοιαξε ο αρραβώνας? Ωωωωωωω θεοί, τι άλλο θ' ακούσουμε!!!!

Αυτό που έχουν τον υπεργκομενο τον Λουκ να κυνηγάει το σκουπόξυλο, με ξεπερνάει. (ΓΙα όταν δει την σειρά ο Βασίλης: μέτρα πόσους χαρακτηρισμούς θα δώσω στην ξινή)

και μετά η αποκάλυψη. το γνωστό δράμα, οι κλισεδιές κτλ.

και για κερασάκι στην τούρτα οι καμμένοι από τον ψυχάκια, τον κατηγορούν για οτιδήποτε. η άλλη έχει αποβολή, η ππρβα λέει τις οδούς που σε λίγο θα τις μάθουμε κι εμείς απέσω και στο τέλος ο αγαπουλίνος χαιδεύει τους τοίχους του νέου σπιτιού το οποίο είναι παλιό σπίτι της Μάρθας Βούρτση. Παλεύω ακόμα να καταλάβω γιατι η εμμονή μαζί της. Την έχει δει?

Οχι, θα περιμένω να βγουν με ελληνικούς υπότιτλους ενσωματωμένους για να το πηγαίνω στο FF. Δεν παλεύεται λέμε.

enlightened_black_gnosis
23 Νοεμβρίου 2015, 00:37
χαχα, μάλλον άλλη σειρά βλέπετε, δεν εξηγείται αλλιώς.

great
26 Νοεμβρίου 2015, 16:30
Φαρμάκι η Hrisa !!!!!

ένα ακόμα ωραίο επεισόδιο, καλό το τέλος.

Δεν το έχω πει αλλά νομίζω ότι η Ritter για επιλογή του ρόλου ήταν πολύ πετυχημένη. Της πάει και το παίζει καλά

HristinaB
27 Νοεμβρίου 2015, 17:54
ο αγαπουλίνος χαιδεύει τους τοίχους του νέου σπιτιού το οποίο είναι παλιό σπίτι της Μάρθας Βούρτση. Παλεύω ακόμα να καταλάβω γιατι η εμμονή μαζί της. Την έχει δει?
Αχαχαχαχαχαχα, είμαι στα πατώματα με το "αγαπουλίνος"... και τον καλώ πάραυτα να σταματήσει να χαϊδεύει τους τοίχους και να πιάσει εμένα! :kiss:

Σε γενικές γραμμές, θα συμφωνήσω με τη Χρύσα. Παραήταν σαπουνόπερα αυτό το επεισόδιο, μια με την εγκυμοσύνη της νεαράς, μια με την πρόταση γάμου, το πρώην πρεζόνι που είδε το φως το αληθινό και την αποκάλυψη της αλήθειας για τη γυναίκα του Λουκ. Το σενάριο στρίμωξε πολλά σε σκάρτα μια ώρα και τίποτα δεν έβγαλε πραγματικά συναίσθημα (η σκηνή της αποκάλυψης ήταν νομίζω η χειρότερη όλων, πολύ ξύλινη ηθοποιία και από τις δύο). Επίσης, μούφα η σκηνή του ξύλου, δε δούλεψε καλά η χορογραφία (το Angel είναι κλάσεις ανώτερο).

Εντούτοις, υπάρχουν και τα θετικά. Πρώτον, πρέπει να μάθουμε τη σχέση μεταξύ πρώην γυναίκας του Λουκ και Κίλγκρεϊβ: τι περιέχει το στικάκι; Δεύτερον, γιατί ο Κίλγκρεϊβ ηθελημένα δε χρησιμοποίησε τη δύναμή του για να πείσει τον άλλο να του πουλήσει το σπίτι;

ΥΓ. Να εμφανίστηκε συνολικά 6 λεπτά ο Τένναντ στο επεισόδιο; Άνετα την έκλεψε και πάλι την παράσταση. Προτείνω να κολλήσουν πάνω του μια κάμερα και να μας τον δείχνουν να βλέπει μπογιά να στεγνώνει. Αυτό. Τίποτα άλλο. Εμένα, μια φορά, πάλι στο μικρό του δαχτυλάκι θα με είχε δεμένη.

tonypapadovic
27 Νοεμβρίου 2015, 21:22
Εξαιρετική η αντιμετώπιση ενός (πιθανά κατ' εξακολούθηση) βιασμού από την σειρά (σε δύο θύματα). Απλά και ξεκάθαρα, χωρίς τίποτα περιττά flashbacks κ.λπ. Δεν βρίσκω κάτι το σαπουνοπερικό σε αυτό, ή στην ιστορία του Μάλκολμ για παράδειγμα. Από την άλλη μάλλον αδιάφορη η σκηνή με το δαχτυλίδι αλλά δεν θα μου χαλάσει και την θέαση κιόλας μια σκηνή δευτερολέπτων. Btw, το "I'm Catholic" χρησιμοποιήθηκε σαφώς περιπαιχτικά. Γενικά βλέπουμε μια δραματική σειρά που έχει συγκεκριμένη δομή που δεν επηρεάζεται από την ανάγκη εντυπωσιασμών (γιατί έχεις όλα τα επεισόδια διαθέσιμα), θα χτίσει τους χαρακτήρες της σιγά σιγά (το αν θα το κάνει καλά ή αν θα μας φαίνονται ενδιαφέροντες είναι άλλο θέμα βέβαια), ενώ μην ξεχνάμε ότι η πρωταγωνίστρια πάσχει από PTSD και δρα βάσει αυτού.

Αρκετά καλό το πρώτο μισό της σεζόν, αν και μέχρι στιγμής δεν φτάνει το Daredevil κατά την γνώμη μου (όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία, just saying), δεν έχει παραδείγματος χάριν την ξεχωριστή σκηνοθεσία του DD ή τις εξαιρετικά προσεγμένες χορογραφίες του.

Δεν ξέρω πως είναι η JJ στα comics, αλλά η Krysten Ritter με έχει κερδίσει στον ρόλο, πέτυχε διάνα η Marvel στο εναλλακτικό αυτό casting. Δεν χρειάζεται πάντα να έχουμε μια αντικειμενικά όμορφη πρωταγωνίστρια (άσε που υπάρχει η θεά Rachael Taylor - και έχουν και εκπληκτική χημεία). Κατά τ' άλλα η σειρά καταφέρνει να πετύχει τον σκοπό της, δηλαδή να μας προσγειώσει σε έναν πιο ρεαλιστικό κόσμο, σε ένα σύμπαν που υπάρχουν υπερήρωες, εξωγήινοι, οι Avengers, με την ματιά πραγματικών ανθρώπων, που μπορεί να έχουν υπερδυνάμεις, μπορεί και όχι. Εξαιτίας αυτού βέβαια το scope της σειράς (φαίνεται να) είναι αρκετά περιορισμένο, ακόμη και ο Killgrave, που χτίζεται πολύ ωραία και μεθοδικά χωρίς να εμφανίζεται καν, δεν μπορώ να φανταστώ να έχει κάποιο μεγαλεπήβολο σχέδιο. Θα δούμε βέβαια, αυτό είναι το καλό του να μην έχεις ιδέα για το Αlias και την Jessica Jones.

Για να δούμε αν το δεύτερο μισό της σεζόν είναι ακόμη καλύτερο.

blackys88b
29 Νοεμβρίου 2015, 18:32
ακομη ενα παρα πολυ καλο επεισοδιο για την σειρα...εγω απο την αλλη το βλεπω φυσιολογικο που δεν εχουμε χορογραφια στις μαχες αφου και η δύο τους ειναι brutal force...δεν ειναι πολεμικες τεχνες...ειναι ξυλο μεχρι να μεινει ο αλλος κατω...αναμενομενη η αποκαλυψη..εχω απορια με το κινητρο του Κιλγρειβ να δωσει λεφτα κανονικα και να μην παρει με το ζορι το σπιτι.!!! η Ριτερ εξαιρετικη στο ρολο...ειχαμε και την αναφορα στην (απο κομικ) Angela Del Toro...ελπιζω να μας την συστησουν ακομη και αν δεν θα κληρονομισει δυναμεις αμεσα στο MCU

tonypapadovic
29 Νοεμβρίου 2015, 19:04
εγω απο την αλλη το βλεπω φυσιολογικο που δεν εχουμε χορογραφια στις μαχες αφου και η δύο τους ειναι brutal force...δεν ειναι πολεμικες τεχνες...ειναι ξυλο μεχρι να μεινει ο αλλος κατω

Και πάλι, οδηγίες ακολουθούν για το πως θα εκτελέσουν αυτές τις σκηνές, δεν περιμένω να δω πολεμικές τέχνες αλλά βρωμόξυλο, εννοείται αυτό. Δεν με πείθει όμως η σκηνοθεσία αυτών των σκηνών όπως είπα, θα τις ήθελα πιο προσεγμένες. Eίναι ξύλο... χαμηλής ποιότητας ρε παιδί μου (στο ένα πλάνο δείχνουμε την μπουνιά, στο επόμενο δείχνουμε το άλμα σαν αποτέλεσμα χωρίς πιστευτό συγχρονισμό ξέρω γω).

Aπλά εγώ θα το έβαζα στα αρνητικά της σειράς, thats all. :)

blackys88b
29 Νοεμβρίου 2015, 19:13
λαθος το καταλαβα εγω τοτε...:P

drapetisgal7
6 Δεκεμβρίου 2015, 02:20
Πολύ καλό επεισόδιο, η Τζέσσικα λόγω της υπόθεσης του Αντουάν αναγκάστηκε να πει την αλήθεια στον Λουκ για τον θάνατο της γυναίκας του και έτσι έκλεισε σε κάποιο βαθμό αυτό το μέτωπο. Ωραία ανατροπή με την εγκυοσύνη της Χόουπ ώστε να θέλει να φάει ξύλο. Πολύ creepy ήταν που ο Killgrave αγόρασε το πατρικό της Τζέσσικα.

baspav
6 Δεκεμβρίου 2015, 21:35
Το βρήκα εξαιρετικό το επεισόδιο. Εμένα με καθήλωσε και το έβλεπα με πολύ ενδιαφέρον (έπιασα το κινητό μόνο μία φορά).
Δεν έχω διαβάσει το κόμικ αλλά εδώ το χτίζει ωραία. Κάποια στιγμή θα μάθαινε την αλήθεια ο άφθαρτος και νομίζω ήταν η καλύτερη στιγμή.
Συμφωνώ πως ήταν πολύ κατάλληλη η ηθοποιός για το ρόλο αυτό. Εχει αυτό το σκοτεινό που θέλει η σειρά. Είναι πολύ damaged και το δείχνει. Αυτήν λες ξινή Χρύσα; Μία χαρά είναι το κορίτσι. Τις φωτογραφίες στον Killgrave τις στέλνει για να σωθεί ο πρεζάκιας και να μην κάνει τίποτα χειρότερο. Νομίζει ότι την έχει αλλά προς τον παρόν τον έχει αυτή.
Πολύ creepy αυτά που κάνει ο Killgrave. Υποθέτω ότι αγόρασε το σπίτι πρώτον για να μην έχει μπλεξίματα μετά (όταν θα πέρναγε η επιρροή) και γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία γι αυτόν.
Αναχωρώ σε λίγο για το επόμενο.

Χρυσά κ Χριστίνα: να στείλετε το σενάριο της 2ης σαιζόν (αν υπάρχει) [emoji14] Ηδη ξέρουμε τι θα έχει: μόνο Killgrave.

smallville
13 Δεκεμβρίου 2015, 01:32
Το τέλος έσωσε κάπως το επεισόδιο.
Αν και το 7ο είναι στα ίδια επίπεδα ως τώρα, την κόβω και άντε γεια.

HristinaB
13 Δεκεμβρίου 2015, 03:02
Κάνε υπομονή ως το 8, αν θες τη γνώμη μου.

baspav
13 Δεκεμβρίου 2015, 14:34
Αν νομίζεις ότι θα δεις μάχες στυλ avengers άστο. Ερευνα κ ψυχολογία η σειρά.