Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 1x12 - AKA Take a Bloody Number
GTVSBot
20 Νοεμβρίου 2015, 07:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 12
Τίτλος : AKA Take a Bloody Number
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 19/11/2015
Περίληψη :
Το κυνηγητό για τον Kilgrave φέρνει την επανένωση της Jessica με τον Luke.
Hrisa76
28 Νοεμβρίου 2015, 01:35
Διακόπτω το επεισόδιο στο 2:35. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑΚΗ ΤΕΝΝΑΝΤ. Θα σε κλέψω από την Χριστίνα.
Ας μείνει με τους άλλους Ντειβιντ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αλλά ας κάνουμε και λίγη πλάκα. Απο δω και πέρα θα είσαι δικος μου.
Αυτό που ο Μάλκομ κατηγορεί την κατσαριδοκτόνα είναι για μούτζες τουλάχιστον. Και η αδερφή του συχωρεμένου είναι για μπουνίδια.
ΟΙ σκηνές με το μαύρο το άτι ήταν όλες καλές. Ο Λάκης πάλι θεός αλλά στην σκηνή με τον πατέρα του ήταν η πρώτη φορά που έβρισα τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.
Η τελευταία σκηνή στο κλαμπ πολύ καλή. Αλλά μια ερώτηση: αφού το δέρμα του Λουκ είναι αδιαπέραστο, πως μπορεί να πέθανε? Ο ίδιος δεν είχε πει ότι δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούν να του κάνουν ενέσεις?
blackys88b
4 Δεκεμβρίου 2015, 17:36
πολυ καλο το επεισοδιο...ωραια το επαιξαν οι δημιουργοι με τον Cage αν και ηταν σιγουρο οτι θα εχει κατι ως ασφαλεια ο Κιλγκρειβ...ηθελα και λιγο περισσοτερο Τρις και γενικα την παω πολυ σαν χαρακτηρα..!
HristinaB
5 Δεκεμβρίου 2015, 04:12
Σιγά το κλιφ, ρε παιδιά, υπάρχει κανείς που να βλέπει τη σειρά και να πίστεψε ότι μας τελείωσε ο Λουκ; Αφού το δέρμα του είναι αδιαπέραστο από οτιδήποτε, άρα και από σφαίρες. (Επιπλέον σκέψη που έκανα πάνω σ' αυτό: αν είναι το δέρμα του μόνο που δεν παθαίνει τίποτα, τότε πώς γλύτωσαν τα μάτια του από την έκρηξη και τη φωτιά; Επίσης, τώρα είναι σίγουρο ότι μπορεί να τον σκοτώσει κανείς με δηλητήριο. Έχω κι άλλες ιδέες, αν ενδιαφέρεται κανείς. Κίλγκρεϊβ, αγόρι μου;;))
Εν τω μεταξύ, ΟΚ, δεν τον λες και στα καλά του το μωρό μου, αλλά τι θα σκεφτόσασταν για μένα αν σας έλεγα ότι τον λυπήθηκα και λιγουλάκι, έτσι που είναι κολλημένος με τον ανεκπλήρωτο έρωτα του; Φαίνεται σαν να είναι γενετικά ανίκανος να αναπτύξει συνείδηση και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίσει τη γκόμενα ή να την εκδικηθεί που δεν τον αγαπάει.
Αν και προηγήθηκε ο τύπος που άνοιξε στα δύο το ίδιο του το κρανίο με το κλαδευτήρι (εντάξει, αυτό ήταν για το Hannibal κατευθείαν), εγώ στη σκηνή με το μπλέντερ φρίκαρα κι έκρυψα τα μάτια μου...
Πού χάθηκε η δικηγορίνα; Η ανάπτυξη της ιστορίας της έχει χάλια ροή.
Ε-ξαι-ρε-τι-κή η ανατροπή στο τέλος, όταν αποδείχθηκε ότι ο Λουκ είναι κάτω από τον έλεγχο του Κίλγκρεϊβ. Μια χαρά και το ξύλο, αν και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο η Τζέσικα δεν πήδαγε στην οροφή του κτιρίου κι από εκεί από ταράτσα σε ταράτσα, για να ξεφύγει.
Έχω θέμα με την προσπάθεια ενίσχυσης της ικανότητας του Κίλγκρεϊβ. Σε προηγούμενο επεισόδιο μας είχαν πει ότι όλα είναι αποτέλεσμα των ιών που εκπέμπει το μανάρι μου (ναι, το ξέρω, είναι για τα πανηγύρια εξήγηση και εντελώς ξενερωτική, αλλά αυτή μας έδωσαν, μ' αυτήν πρέπει να παίξουμε), οπότε, για να δουλέψουν τα μαγικά του, πρέπει να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τα θύματά του, να μοιράζονται τον ίδιο αέρα. Οπότε, οι βλακείες της Τζέσικα σχετικά με τη δυνατότητά του στο μέλλον να εξουσιάζει τους πάντες από το ραδιόφωνο είναι ακριβώς αυτό: βλακείες.
ΥΓ. Χρύσα... ΦΥΛΑΞΟΥ.
Hrisa76
5 Δεκεμβρίου 2015, 04:16
Κοίτα, για λύπηση είναι ο Λάκης γιατί έχει διάφορα θέματα. Μην κοιτάς τώρα που τον αγαπάμε γιατί του πάνε τα μωβ. (αααα το γλιτωσα το ξύλο.)
HristinaB
6 Δεκεμβρίου 2015, 00:23
Το ξύλο το γλύτωσες, αλλά όταν σου καεί η μπεσαμέλ στο παστίτσιο ψάξε για κάτι τέτοιο (http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/voodoo-doll.jpg)...
Hrisa76
6 Δεκεμβρίου 2015, 00:26
Το ξύλο το γλύτωσες, αλλά όταν σου καεί η μπεσαμέλ στο παστίτσιο ψάξε για κάτι τέτοιο (http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/voodoo-doll.jpg)...
κρίμα τη μπεσαμελ.
πάντως πραγματικά, πήγαινε στο θέμα του 13 για να δεις την άποψη μου για τον Λάκη σε σχέση με τον συγκεκριμένο ρόλο. ΑΥτό που έγραψα σαν απάντηση στην Greekie.
drapetisgal7
27 Δεκεμβρίου 2015, 01:57
Πολύ καλό επεισόδιο, ο Killgrave είχε υπό τον έλεγχο του τον Λουκ και την έφερε ωραία στην Τζέσικα. Ωραίες οι σκηνές μάχης Τζέσικα-Λουκ.
smallville
30 Δεκεμβρίου 2015, 16:13
Μπα, βαρετό επεισόδιο, ανούσιο θα έλεγα.
Ελπίζω το φινάλε να είναι καλύτερο.