PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 1x13 - AKA Smile

GTVSBot
20 Νοεμβρίου 2015, 07:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 13
Τίτλος : AKA Smile

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 19/11/2015

Περίληψη :

Η Jessica και ο Luke δέχονται βοήθεια από κάποιον άλλον από τη γειτονιά.

Hrisa76
28 Νοεμβρίου 2015, 02:31
ωωωωωωωωω η γλυκούλα του Χριστόφορου!!! Πως γίνεται να πέφτει πάνω σε όλους τους τρελούς ή τους υπερήρωες?

Όλη η σκηνή στο λιμάνι ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Η Ριττερ για πρώτη φορά μου άρεσε πάρα πολύ.

Η σειρά για μένα ήταν χρυσή μετριότητα.
Μου άρεσαν ο Λάκης, ο κούκλος και φυσικά η Τρις. Δεν έχω καταλάβει αν θα συνεχίσει και του χρόνου ή όχι αλλά δεν πρόκειται να είμαι εδώ εκτός και αν υπαρξει κάποιος ηθοποιός που αγαπώ πολύ.

alexandra16
28 Νοεμβρίου 2015, 21:07
Πολύ καλό το φινάλε. Εκεί στη σκηνή που πέθανε ο Kilgrave το ευχαριστήθηκα, πραγματικά. Μόνο που δε χειροκρότησα από τη χαρά μου. Ωραία και η εμφάνιση της Κλερ, να την περιμένουμε και στις άλλες σειρές?

Η σειρά γενικά μου άρεσε αρκετά. Πιο πολύ από το Daredevil αν κάτσω να το συγκρίνω. Μου άρεσε πιο πολύ το στυλ της Τζεσικα που δεν έβγαινε κάθε βράδυ να σώζει κόσμο και να το παίζει μάρτυρας γιατί έτσι. Ήταν πιο προσωπικό θέμα η όλη υπόθεση με τον Kilgrave ,κάτι που μου τράβηξε ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον.
Ο ίδιος ο Kigrave ήταν αρκετά διαφορετικός κακός από αυτούς που έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες σειρές. Αυτό που τον έκανε τόσο ιδιαίτερο και τρομακτικό ήταν που θα μπορούσε κάλιστα να ήταν ένας ψυχοπαθής της δικιάς μας καθημερινότητας...του πρώην που δε μπορεί να ξεκολλήσει και σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Πως τον σταματάς όμως όταν μπορεί να ελέγξει τον οποιοδήποτε γύρω σου,ακόμα και σένα??

Επίσης μου άρεσε πολύ η σχέση της Τρις και της Τζέσικα.Μου άρεσε κι ο Μάλκολμ...θύμα κι αυτός του Kilgrave αλλά προσπάθησε να κάνει κι αυτός ότι μπορούσε για να βοηθήσει. Μου αρέσει που προσπαθεί να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω του γιατί πραγματικά το θέλει.Ακριβώς το αντίθετο από την Τζέσικα δηλαδή.

Καλός και ο Luke Cage αλλα δε μπορώ να πω ότι ανυπομονώ να δω ολόκληρη σειρά μόνο με αυτόν είναι η αλήθεια.

Ο Σιμπσονς τι απέγινε τελικά? Να περιμένουμε να εμφανιστεί ως κακός στο μέλλον?

Καλή η σαιζόν, θα συνεχίσω και με την επόμενη εννοείται.

Hrisa76
30 Νοεμβρίου 2015, 05:20
Για την Χριστίνα.

gifάκια από το επεισόδιο (http://romanovasledger.tumblr.com/post/134237025927/thetatyler-smile)

η Χριστίνα με μια φίλη της. lol (http://dr-archeville.tumblr.com/post/134192382602/dorkly-david-tennant-fans-vs-jessica-jones)

great
30 Νοεμβρίου 2015, 10:59
Μάλιστα, πάει και αυτή...
καλή θα την χαρακτήριζα, λίγο απότομο το πως πέθανε και το τέλος μου δείχνει ότι η επομενη σεζόν θα είναι στυλ procedural με μια υπόθεση κάθε φορά

solonlakis
5 Δεκεμβρίου 2015, 00:20
Η σεζόν ήταν μέτρια και σίγουρα κάτω των προσδοκιών. Κακή πρεμιέρα βελτίωση στην συνέχεια, μετά μια κοιλιά και ένα σχετικά καλό φινάλε. Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίον σκοτώθηκε ο Κίλγκρεϊβ ήταν πολύ προβλέψιμος από ένα σημείο και μετά και πάνω από όλα σου δημιουργεί το ερώτημα ωραία και γιατί δεν το έκανε αυτό νωρίτερα η Τζέσικα παρά περίμενε πρώτα να πεθάνει τόσος κόσμος; Το άλλο κουφό πάλι, αφού πυροβόλησε τον Λιούκ και γνωρίζοντας πως ήταν υπό την επιρροή του Killgrave τον πηγαίνει σπίτι της ώστε αν τύχει και συνέλθει να ξαναπροσπαθήσει να την σκοτώσει! Κάπου εκεί έχασα πολύ από την εκτίμηση που είχα αναπτύξει για την σειρά στα τελευταία καλά επεισόδια.
Όσον αφορά το καστ είναι φανερό ότι τελικά η Ρίτερ ήταν ότι πρέπει για το ρόλο αλλά όσον αφορά τον χαρακτήρα που δημιούργησαν είναι τόσο εγωκεντρικός που πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Ο Killgrave σκότωνε κόσμο με την σέσουλα, δεν ήξερε η ίδια αν μπορούσε να τον νικήσει αλλά όσες φορές μπορούσε να το κάνει προτιμούσε να μην το κάνει για να μαζέψει στοιχεία για να αποφυλακιστεί η ξανθιά! Και τελικά για να αποφυλακιστεί ένα άτομο πεθάναν καμιά εικοσαριά και η ξανθιά αποφυλακίστηκε χωρίς τα στοιχεία της αλλά μετά αυτοκτόνησε γιατί δεν ήταν σίγουρη ότι η Τζέσικα ήταν αποφασισμένη να τον σκοτώσει! Μιλάμε τόσο μπάχαλο δεν τα είχε κάνει ούτε ο Βέγκος στην ταινία "Θου Βου φαλακρός πράκτωρ Επειχήρηση Γης Μαδιάμ ". Σε απλά ελληνικά η Ρίτερ απέδωσε πολύ καλά τον ρόλο της αλλά ο χαρακτήρας της Τζέσικα Τζόουνς είναι για το ΔρομοκααΏ“τειο. Τελειώνοντας την σεζόν δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδώ άλλη Τζέσικα Τζόουνς και σίγουρα η σειρά απέτυχε να με εντυπωσιάσει. Θα μου πεις τώρα μα κάθεσαι και βλέπεις Arrow και Flash όπου έχουν γίνει σκέτο τσίρκο στα τελευταία επεισόδια και γίνετε το έλα να δεις. Τι αναστάσεις νεκρών, τι μετενσαρκώσεις, τι παράλληλα σύμπαντα, μάγοι, ξύλο, ότι να 'ναι κτλ. Ναι αλλά οι σειρές αυτές είναι διασκεδαστικές για αυτό και κάθομαι και τις χαζεύω. Δεν παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους. Στην Τζέσικα Τζοουνς όμως η Marvel πήρε πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της. Καλό είναι αυτό κατά βάση, αλλά αφού όμως αποφασίζεις να κάνεις κάτι τέτοιο τότε δεν μπορεί ο κεντρικός ηρωικός σου χαρακτήρας σου να συμπεριφέρεται σαν ανόητο δεκάχρονο και να μην λαμβάνει τίποτα από ότι συμβαίνει γύρω του υπόψη του. Καταλαβαίνω ότι θέλαν να δημιουργήσουν έναν ήρωα χωρίς γυαλιστερές στολές και μάσκες. Έναν ποιο ανθρώπινο ήρωα. Κάποιες στιγμές το πέτυχαν και η Ρίτερ το έβγαζε αυτό. Ωστόσο το σενάριο ήταν τόσο ασυνεπές και ανώριμο ως προς τις πράξεις του κεντρικού χαρακτήρα που τελικά ο χαρακτήρας καταντάει τραγελαφικός.

Hrisa76
5 Δεκεμβρίου 2015, 00:40
Η σεζόν ήταν μέτρια και σίγουρα κάτω των προσδοκιών. Κακή πρεμιέρα βελτίωση στην συνέχεια, μετά μια κοιλιά και ένα σχετικά καλό φινάλε. Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίον σκοτώθηκε ο Κίλγκρεϊβ ήταν πολύ προβλέψιμος από ένα σημείο και μετά και πάνω από όλα σου δημιουργεί το ερώτημα ωραία και γιατί δεν το έκανε αυτό νωρίτερα η Τζέσικα παρά περίμενε πρώτα να πεθάνει τόσος κόσμος; Το άλλο κουφό πάλι, αφού πυροβόλησε τον Λιούκ και γνωρίζοντας πως ήταν υπό την επιρροή του Killgrave τον πηγαίνει σπίτι της ώστε αν τύχει και συνέλθει να ξαναπροσπαθήσει να την σκοτώσει! Κάπου εκεί έχασα πολύ από την εκτίμηση που είχα αναπτύξει για την σειρά στα τελευταία καλά επεισόδια.
Όσον αφορά το καστ είναι φανερό ότι τελικά η Ρίτερ ήταν ότι πρέπει για το ρόλο αλλά όσον αφορά τον χαρακτήρα που δημιούργησαν είναι τόσο εγωκεντρικός που πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Ο Killgrave σκότωνε κόσμο με την σέσουλα, δεν ήξερε η ίδια αν μπορούσε να τον νικήσει αλλά όσες φορές μπορούσε να το κάνει προτιμούσε να μην το κάνει για να μαζέψει στοιχεία για να αποφυλακιστεί η ξανθιά! Και τελικά για να αποφυλακιστεί ένα άτομο πεθάναν καμιά εικοσαριά και η ξανθιά αποφυλακίστηκε χωρίς τα στοιχεία της αλλά μετά αυτοκτόνησε γιατί δεν ήταν σίγουρη ότι η Τζέσικα ήταν αποφασισμένη να τον σκοτώσει! Μιλάμε τόσο μπάχαλο δεν τα είχε κάνει ούτε ο Βέγκος στην ταινία "Θου Βου φαλακρός πράκτωρ Επειχήρηση Γης Μαδιάμ ". Σε απλά ελληνικά η Ρίτερ απέδωσε πολύ καλά τον ρόλο της αλλά ο χαρακτήρας της Τζέσικα Τζόουνς είναι για το ΔρομοκααΏ“τειο. Τελειώνοντας την σεζόν δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδώ άλλη Τζέσικα Τζόουνς και σίγουρα η σειρά απέτυχε να με εντυπωσιάσει. Θα μου πεις τώρα μα κάθεσαι και βλέπεις Arrow και Flash όπου έχουν γίνει σκέτο τσίρκο στα τελευταία επεισόδια και γίνετε το έλα να δεις. Τι αναστάσεις νεκρών, τι μετενσαρκώσεις, τι παράλληλα σύμπαντα, μάγοι, ξύλο, ότι να 'ναι κτλ. Ναι αλλά οι σειρές αυτές είναι διασκεδαστικές για αυτό και κάθομαι και τις χαζεύω. Δεν παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους. Στην Τζέσικα Τζοουνς όμως η Marvel πήρε πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της. Καλό είναι αυτό κατά βάση, αλλά αφού όμως αποφασίζεις να κάνεις κάτι τέτοιο τότε δεν μπορεί ο κεντρικός ηρωικός σου χαρακτήρας σου να συμπεριφέρεται σαν ανόητο δεκάχρονο και να μην λαμβάνει τίποτα από ότι συμβαίνει γύρω του υπόψη του. Καταλαβαίνω ότι θέλαν να δημιουργήσουν έναν ήρωα χωρίς γυαλιστερές στολές και μάσκες. Έναν ποιο ανθρώπινο ήρωα. Κάποιες στιγμές το πέτυχαν και η Ρίτερ το έβγαζε αυτό. Ωστόσο το σενάριο ήταν τόσο ασυνεπές και ανώριμο ως προς τις πράξεις του κεντρικού χαρακτήρα που τελικά ο χαρακτήρας καταντάει τραγελαφικός.

Ευχαριστώ πολύ για το συγκεκριμένο μήνυμα. Τελικά δεν είμαι τρελή.

tonypapadovic
5 Δεκεμβρίου 2015, 03:44
Όσον αφορά το καστ είναι φανερό ότι τελικά η Ρίτερ ήταν ότι πρέπει για το ρόλο αλλά όσον αφορά τον χαρακτήρα που δημιούργησαν είναι τόσο εγωκεντρικός που πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Ο Killgrave σκότωνε κόσμο με την σέσουλα, δεν ήξερε η ίδια αν μπορούσε να τον νικήσει αλλά όσες φορές μπορούσε να το κάνει προτιμούσε να μην το κάνει για να μαζέψει στοιχεία για να αποφυλακιστεί η ξανθιά! Και τελικά για να αποφυλακιστεί ένα άτομο πεθάναν καμιά εικοσαριά και η ξανθιά αποφυλακίστηκε χωρίς τα στοιχεία της αλλά μετά αυτοκτόνησε γιατί δεν ήταν σίγουρη ότι η Τζέσικα ήταν αποφασισμένη να τον σκοτώσει! Μιλάμε τόσο μπάχαλο δεν τα είχε κάνει ούτε ο Βέγκος στην ταινία "Θου Βου φαλακρός πράκτωρ Επειχήρηση Γης Μαδιάμ ". Σε απλά ελληνικά η Ρίτερ απέδωσε πολύ καλά τον ρόλο της αλλά ο χαρακτήρας της Τζέσικα Τζόουνς είναι για το ΔρομοκααΏ“τειο.

(...) Ωστόσο το σενάριο ήταν τόσο ασυνεπές και ανώριμο ως προς τις πράξεις του κεντρικού χαρακτήρα που τελικά ο χαρακτήρας καταντάει τραγελαφικός.

Πιστεύω πως από την σειρά δεν προκύπτει ιδιαίτερα το μπάχαλο που περιγράφεις, σίγουρα όχι σε τέτοιον βαθμό. Μέχρι να αυτοκτονήσει η Χόουπ, αν θυμάμαι καλά είχε σκοτώσει τον Ρούμπεν και την μητέρα του, ενώ στο ίδιο επεισόδιο πέθανε και η γυναίκα της Χόγκαρθ (όχι ότι έφταιγε η Jessica σε αυτό!). Για την ιστορία:

Έχουμε σαν δεδομένο, ότι η Jessica γενικά δεν ήθελε να σκοτώσει τον Kilgrave, προκειμένου να αθωωθεί η Hope. Και αυτό άλλαξε όταν αυτή αυτοκτόνησε.

Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, ας δούμε τι έκανε η Jessica μέχρι τότε, ένας χαρακτήρας προφανώς προβληματικός με πάρα πολύ έντονο το μετατραυματικό στρες από την δικιά της εμπειρία με τον Kilgrave, κουβαλώντας και όλα τα υπόλοιπα προβλήματά της.

- Μόλις ψιλιάστηκε ότι επέστρεψε ο Kilgrave, πανικόβλητη σκέφτηκε να την κοπανήσει εντελώς και να πάει στο Χονγκ Κονγκ. Επειδή όμως είναι η ηρωίδα που ακολουθούμε και της έφτιαξε η Marvel σειρά, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υπόθεση.

- Προσπάθησε να απωθήσει σιγά σιγά τους δικούς της ώστε να μην είναι στόχοι του Kilgrave και να μην κινδυνεύουν (την Τρις, τον Μάλκολμ πχ - ενώ και ο Luke ήταν εκτός πλάνου απ' όταν έμαθε το ιστορικό)

- Όταν πέθανε ο Ρούμπεν (ο πρώτος θάνατος που θυμάμαι) η Jessica αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία παίρνοντας πάνω της την δολοφονία του με το σκεπτικό ότι ο Kilgrave θα μπορούσε να την βρει μόνο στην (υψίστης ασφαλείας) φυλακή που ήθελε να την χώσουν. Απεγνωσμένο σχέδιο, αλλά σίγουρα ο ξαφνικός θάνατος του Ρούμπεν την έκανε να πάρει πιο δραστικά μέτρα (αλλά όχι να αποφασίσει να τον σκοτώσει ακόμη) - αν ήταν φυλακή η Jessica, δεν θα είχε νόημα ο Kilgrave να ασχοληθεί με κάποιον δικό της σαν μοχλό πίεσης, μιας και δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα.

- Ο Kilgrave της την έφερε στο τμήμα, οπότε, θυσιάζεται αν μη τι άλλο πηγαίνοντας να μείνει μαζί του - και τελικά καταφέρνει να τον πιάσει και να τον κρατά φυλακισμένο!

Τα υπόλοιπα τα είπα στην αρχή, δεν υπάρχουν και τόσοι θάνατοι μέχρι να πεθάνει η Χόουπ και κρίνοντας από τα παραπάνω δεν βλέπω και κανά τρελό μπάχαλο ή εντελώς αφύσικες αποφάσεις από έναν φανερά προβληματικό χαρακτήρα. Μετά σίγουρα, είχαμε και άλλες απώλειες (τον πατέρα, το ζευγάρι).

Προφανώς πχ και δεν είχε ιδιαίτερη λογική να πάρει τον Λουκ με τον φόβο ότι μπορεί να ξυπνήσει και να είναι ακόμη υπό την επήρεια, αλλά δεν υπήρχε και περίπτωση να τον αφήσει εκεί, μιας και νοιαζόταν για αυτόν. Και γι΄αυτό ξύπνησε με την ησυχία του, να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι επικίνδυνος :D

greekie
5 Δεκεμβρίου 2015, 12:15
Γενικά σχόλια για τη σειρά.

Ντάξει δε θαμπώθηκα κιόλας αλλά δεν είναι και του πεταματού.
Ξεκίνησε αρκετά υποτονικά και ανέβασε στροφές στο δεύτερο μισό, στο 7ο, 8ο επεισόδιο. Υπερβολές δεν είδα πουθενά, όλα κύλησαν "φυσιολογικά" βάση των storylines που βλέπαμε.
Από ηθοποιούς και πάλι δε με χάλασε κανείς. Η Τζέσικα εξαιρετική στον ρόλο της, η Χόουπ ήταν έκπληξη για 'μένα και η Τρις απλά λατρεία. Τον Τέναντ δεν τον αναφέρω καν, ένα με τον ρόλο, τον έβλεπα και φοβόμουν.

Αυτά.
Neeeeeext!

blackys88b
5 Δεκεμβρίου 2015, 13:38
παρα πολυ καλο το κλεισιμο...ακομη μια ενδιαφερουσα προσθηκη στο συμπαν της Marvel όπου εχει καταφερει να δωσει πολλα ειδη με επιτυχια και ειναι κατι που εκτιμω πολυ...το νεο-νουαρ υφος ηταν κατι που δεν το ειχαμε ξανα και επισης το να εχουμε αντιπαλο με διαφορετικη δυναμη απο τον ηρωα..!! κατι που εκανε και την αποστολη πιο δυσκολη....η Jessica δεν ειναι συνηθης ηρωας...και αυτο ειναι που την κανει κατι ιδιαιτερο...με το Daredevil να ερχεται μεσα στο 2016 και το Luke Cage σε δικη του σειρα, λογικα το Jessica Jones season 2 για τωρα δεν θα γινει..ετσι και αλλιως πρεπει να βαλουν μπρος και το Iron Fist και σε καποια φαση και το The Defenders..! θα το εβρισκα καλυτερο αν ειχαμε Luke, Iron Fist και JJ να συνεχιζουν μαζι σε σειρα ως Heroes for Hire και να συνεχισει μονο ο Daredevil μονος του και να μας δωσει νεες σειρες η Marvel...αν υπαρξει δευτερη σεζον ομως εννοειται θα επιστρεψω.!

edit: το αρνητικο ειναι οτι χασαμε ακομη ενα villain για την Marvel αφου θα ηθελα να δω τον Κιλγκρειβ να γινεται supervillain ή για τωρα να τον κλεινουν σε κανενα raft της SHIELD...κριμα που τον χασαμε και αυτο και το μονο που μπορει να σωσει την κατασταση ειναι ο Thanos να τους αναστησει ολους τους villain.!!! :P

Hrisa76
5 Δεκεμβρίου 2015, 19:45
Τον Τέναντ δεν τον αναφέρω καν, ένα με τον ρόλο, τον έβλεπα και φοβόμουν.

Αυτά.
Neeeeeext!

Ηταν όντως καλός αλλά όχι τόσο evil όσο θα ήθελα.
Έχω μια αδυναμία σαν ηθοποιό και μόνο (γιατί κάποιοι άλλοι είναι σαν γκόμενοι): Marc Warren. Όταν σκέφτομαι χαρακτήρα κακού, δεν μπορώ να μην σκεφτώ τον Warren. Σε αυτό τον ρόλο θα έκανε παπάδες. Ο Λάκης είναι καλός αλλά δεν έχει την αρρωστημένη τρέλα στο μάτι που χρειάζεται ο χαρακτήρας.

HristinaB
7 Δεκεμβρίου 2015, 04:20
Ως προς το επεισόδιο:

Όλο το ζουμί ήταν, για μια ακόμα φορά, οι σκηνές του Κίλγκρεϊβ (με εξαίρεση την τουλάχιστον παράξενη επιλογή του να τον βάλουν να μονολογεί πώς θα έπρεπε να τιμωρήσει την Τζέσικα, μια σκηνή που φώναζε από μίλια μακριά την κόμικ καταγωγή της, σχεδόν μπορούσε κανείς να δει τα καρέ και τα συννεφάκια με τις ατάκες πάνω από το κεφάλι του Τένναντ). Ήταν και κουκλί ζωγραφιστό στη σκηνή στην αποβάθρα... :kiss: Όλα τα υπόλοιπα τολμώ να πω ότι δε με αφορούν καθόλου:

Μόνο για γέλια η ιστορία με τον Λουκ. Ναι, το ξέρω, είναι κόμικ, όχι ντοκιμαντέρ, αλλά τέτοιες ιατρικές μπούρδες αδυνατώ να τις αποδεχτώ, με αποτέλεσμα να μη με ενδιαφέρει διόλου τι συμβαίνει στο χαρακτήρα -- τουλάχιστον, σκέφτηκαν ότι τα μάτια θα ήταν προσπελάσιμα, αλλά ΟΛΑ τα υπόλοιπα ήταν για τα πανηγύρια, κανονικά.
Η ιστορία της Χόγκαρθ ήταν αποσπασματική και διακοπτόμενη σαν λόξυγγας -- κρίμα που η Κάρι Αν Μος δε χρησιμοποιήθηκε καλύτερα και περισσότερο, θα ήθελα να έβλεπα πιο πολλές σκηνές μ' αυτή και τον Τένναντ.
Ο πατέρας Κίλγκρεϊβ, που θα έπρεπε να ήταν νεκρός μέσα σε λίγα λεπτά μετά την απώλεια του χεριού, αφού θα είχε κυριολεκτικά ξεματώσει, "ανασταίνεται" από το πουθενά για 4'', για να προειδοποιήσει την Τζέσικα ότι ο γιος του είναι επικίνδυνος. Πρώτον... πόσο γελοίο; Και δεύτερον... duh. Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε.
Ο Μάλκολμ. Επιζεί αυτός και πεθαίνει ο αγαπουλίνος. Σε ποιο σύμπαν βγάζει νόημα αυτό το πράγμα; Πιο εύκολα βρίσκεις ψύλλο στ' άχυρα, παρά άνθρωπο που να τον ενδιαφέρει αυτός ο τύπος. Ο οποίος, τώρα που το σκέφτομαι, ήταν να την κάνει για το πατρικό του και τους άγιους γονείς του, αφού πρώτα τα 'χωσε στην Τζέσικα γιατί... θυμάται κάποιος γιατί; Οπότε, γιατί δεν έφυγε, τελικά; Ξέρει κανείς; Ενδιαφέρει κανέναν; (ΥΓ. Όταν σήκωσε το τηλέφωνο στο τέλος, με την ατάκα "Alias Investigations, how can we help you?", ορκίζομαι ότι περίμενα να συμπληρώσει "We help the helpless". Αναφορά στο Angel, το 'πιασες bas; )
Οι μισοί μπάτσοι της πόλης την πυροβολούν και ΟΛΟΙ βαράνε στο γάμο του Καραγκιόζη. Νύχτα πέρασαν τις εξετάσεις σκοποβολής;
Δε μου άρεσε καθόλου το πώς η Τζέσικα αθωώθηκε για το φόνο του Κίλγκρεϊβ. Έχω θέμα με τις σειρές που αποδέχονται να διαπράττουν οι καλοί άνθρωποι εγκλήματα κι αυτά να δικαιολογούνται ή, ακόμα χειρότερα, να επιβραβεύονται. (Το ίδιο σχόλιο είχα κάνει και για το Escape Artist (http://www.imdb.com/title/tt2649522/?ref_=nm_flmg_act_20) του Ντέβιντ.)
Χάσαμε τον Σίμσον, στοπ.
Τελικά, ούτε που μάθαμε πώς βρήκε η Ρίβα το βιντεάκι του νεαρού Κίλγκρεϊβ.

Ως προς τη σειρά γενικά:

Γενικά, δεν εντυπωσιάστηκα, ούτε κατάφερε να με πείσει να γίνω φαν των superhero ιστοριών. Επομένως, χωρίς να έχω ταυτιστεί με την ηρωίδα και χωρίς Τένναντ, η δεύτερη σεζόν, που, κατά τα φαινόμενα θα έχει stand alone επεισόδια με βασική ιστορία την έρευνα για τη μυστηριώδη IGH, σίγουρα δε με αφορά.

Τον Τέναντ δεν τον αναφέρω καν, ένα με τον ρόλο, τον έβλεπα και φοβόμουν.
Εγώ τον έβλεπα και τον λυπόμουν/λιμπιζόμουν. Στα καλά του δεν ήταν σίγουρα, αλλά καμιά φορά χαμογελούσε και ξεχνούσα ότι ήταν βασικά ο κακός της υπόθεσης. Τον έφαγε κι αυτόν η καψούρα...

η Χριστίνα με μια φίλη της. lol (http://dr-archeville.tumblr.com/post/134192382602/dorkly-david-tennant-fans-vs-jessica-jones)
Ναι. Αυτό. Ακριβώς αυτό. :kiss:

Ηταν όντως καλός αλλά όχι τόσο evil όσο θα ήθελα. Ο Λάκης είναι καλός αλλά δεν έχει την αρρωστημένη τρέλα στο μάτι που χρειάζεται ο χαρακτήρας.
Κατά την άποψή μου, ο Κίλγκρεϊβ διέφερε από τους συνήθεις κακούς των κόμικ. Πρώτο και βασικότερο, δεν ήθελε να κυριεύσει τον κόσμο, απλά ήθελε να κερδίσει το κορίτσι. Ξέρετε πόσο σπάνιο είναι αυτό σε μια ιστορία υπερηρώων; Δεύτερον, το backstory του εξηγεί ότι η ικανότητά του ουσιαστικά του επιβλήθηκε χωρίς να του δοθεί η κατάλληλη εκπαίδευση για να μάθει να τη χειρίζεται, ενώ ούτε ως παιδί του είχαν ποτέ τεθεί όρια. O Κίλγκρεϊβ ήταν μια ναρκισσιστική, εγωκεντρική προσωπικότητα, χωρίς ενσυναίσθηση, που χρησιμοποιούσε τους πάντες μέχρι θανάτου, προκειμένου να επιτύχει το στόχο του, τον έρωτα της Τζέσικα. Δεν ηδονιζόταν, όμως, από τη δύναμή του, δεν ευχαριστιόταν το κακό που προξενούσε, αφενός γιατί ο ίδιος δεν είχε τα ηθικά εργαλεία για να το κατανοήσει ως "κακό", αφετέρου γιατί η πρόκληση του κακού δεν ήταν ο αυτοσκοπός του. Δεν ήταν ο τυπικός τρελός villain κι αυτό φάνηκε κυρίως στο επεισόδιο όπου η Τζέσικα κατάφερει να τον πείσει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για καλό, αλλά και τώρα, στο τέλος, όταν η ιδέα και μόνο ότι ο έρωτάς του θα έβρισκε ανταπόκριση τον γέμισε χαρά κι ελπίδα. Είδατε πώς χαμογέλασε όταν και η Τζέσικα έσκασε το (ψεύτικο) χαμόγελό της; Το γλυκουλίνι μου, μέσα στο θολωμένο του μυαλό ήταν απλά ερωτευμένο...

They say everyone's born a hero. But if you let it, life will push you over the line until you're the villain. Problem is, you don't always know that you've crossed that line.
Αυτή η ατάκα της Τζέσικα, που πιθανώς αναφέρεται στην ίδια, εγώ προσωπικά βρίσκω ότι εξηγεί θαυμάσια και τον Κίλγκρεϊβ.

patrickdrd
7 Δεκεμβρίου 2015, 16:38
ας γραψω κι εγω το σχολιο μου μιας και την ειδα, αν και ειχα τις αμφιβολιες μου, τις οποιες ειχα εκφρασει απ το 1ο επ:

λοιπον, σιγουρα καλυτερο απο αυτη την αηδια το mr robot που ηταν η μοναδικη ισως απ τις καμια 50αρια σειρες που εχω δει που παρατησα και δεν δικαιολογειται κατα την γνωμη μου το τοσο up to the roof hype, τα ιδια θα ελεγα και για τον jessica jones, δεν ειναι χαλια μεν, αλλα δεν τρελαθηκα δε, προσεγμενο και περιποιημενο, ωραιοι ρολοι, ωραιο και τα γκομενακια, τζεσεκαρα και τρις, αλλα κουρασε ρε παιδια ολο αυτο το περα δωθε με τον κιλγκρεϊβ, τον πιανουμε, τον αφηνουμε να μας φυγει, τον ξαναπιανουμε κι αντε παλι τα ιδια, το μονο ισως καλο ηταν οτι δεν ηταν procedural σαν κι αυτες που μας εχουν κατακλυσει τελευταια, στυλ blindspot, limitless κλπ, σιγουρα καλυτερη απ αυτες, αλλα και παλι φανηκε πως ακομα κι αυτο το στυλ μπορει να κουρασει, απο καποιο σημειο και μετα σου εδινε την εντυπωση οτι εβλεπες τα ιδια και τα ιδια απλα και μονο για να γεμισουμε τα τοσα επεισοδια, σιγα μωρε κι αν ηταν λιγοτερα δηλαδη τι θα γινοταν; για μενα πολλα ηταν για αυτη την σειρα, μπορουσε να κλεισει σε 6-7 επεισοδια, τεσπα

vene88
9 Δεκεμβρίου 2015, 18:37
Τέλος της πρώτης σεζόν με ένα πολύ καλό επεισόδιο. Σε γενικές γραμμές η σειρά με ικανοποίησε αλλά ήταν κατώτερη για εμένα από το daredevil σε σενάριο. Στα θετικά της σειράς η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργεί και οι πολλοί χαρακτήρες που γνωρίσαμε.

baspav
11 Δεκεμβρίου 2015, 01:03
Δεν έχω να πω πολλά!! Αναλύσαμε αρκετά στα προηγούμενα επεισόδια. Μόνο αυτά:

http://49.media.tumblr.com/214d35ac00d2d26d593afc4ca5acdff2/tumblr_nyg5fuaMer1rskx02o2_500.gif

http://45.media.tumblr.com/5ed90770e039f8a4d7d916c780dc50d1/tumblr_nyg5fuaMer1rskx02o1_500.gif

Εδώ πετάχτηκα πάνω και είπα: "άντε γ@μ$σ@# επιτέλους!!!"

Θα μπορούσα να βάλω αμέτρητα GIFάκια για Trish-Jessica
https://45.media.tumblr.com/0d17c683eea74b6aa9ace9ca02cd4c92/tumblr_nz0ejhuGNf1qizf08o3_540.gif

http://49.media.tumblr.com/6cd280c2c3213fd8153ba85ea151278d/tumblr_nyvz0t7KP91qjro97o8_250.gif

Μεγάλη μορφή η Trish και η μεγάλη έκπληξη για μένα.

Θα ακολουθήσω φυσικά και τη 2η!!!

Αυτά! Χριστίνα τι να αναλύσουμε πλέον. Μεγάλος ψυχάκιας ο..Λάκης!

HristinaB
11 Δεκεμβρίου 2015, 01:07
Τη δεύτερη σεζόν μάλλον θα την αναλύεις μόνος. No Λάκης, no party.

Hrisa76
11 Δεκεμβρίου 2015, 01:11

Θα συμφωνήσω no Lakis no Party αλλά απο την άλλη έχουν πλάκα οι διαφωνίες σας.

baspav
11 Δεκεμβρίου 2015, 01:16
Μεγάλα λόγια μη λες. Μπορεί να δεις κανένα "Jesse" στο δεύτερο..γύρο. Τότε να σε δω τι θα πεις.

Μα βρε Χρύσα..έχει βρει ένα σωρό ελαφρυντικά στον Λάκη. Εχει αποδεκατίσει τη μίση πόλη αλλά θέλει να τον πάρει αγκαλιά!

Hrisa76
11 Δεκεμβρίου 2015, 01:19
Μεγάλα λόγια μη λες. Μπορεί να δεις κανένα "Jesse" στο δεύτερο..γύρο. Τότε να σε δω τι θα πεις.

Μα βρε Χρύσα..έχει βρει ένα σωρό ελαφρυντικά στον Λάκη. Εχει αποδεκατίσει τη μίση πόλη αλλά θέλει να τον πάρει αγκαλιά!

Καλέ μου, τον Τέννατ θέλει όχι τον χαρακτήρα. Και τον Τζεσε δεν τον αγαπούσαμε. Τον Ααρον όμως θέλουμε να τον πάρουμε κι αγκαλιά και να του ανακατέψουμε το μαλλάκι και να κάνουμε και άλλα πολλά που δεν μου επιτρέπεται να πω γιατι θα πρέπει να αυτομπαναριστώ.

HristinaB
11 Δεκεμβρίου 2015, 01:21
Αγκαλίτσα στον αγαπούλη! http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif Είχε τραυματική παιδική ηλικία το χρυσούλι μου.

ΥΓ. Συγγνώμη, αλλά εγώ τον Τζέσι αγαπούσα.

Hrisa76
11 Δεκεμβρίου 2015, 01:23
Αγκαλίτσα στον αγαπούλη! http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif Είχε τραυματική παιδική ηλικία το χρυσούλι μου.

ΥΓ. Συγγνώμη, αλλά εγώ τον Τζέσι αγαπούσα.

Α μα δεν πας καλά τελικά. συνδρομο της Μητέρας Τερέζας έχεις?

HristinaB
11 Δεκεμβρίου 2015, 01:26
Τα μικρά, χαμένα αγοράκια ξυπνάνε το μητρικό μου φίλτρο, που, κατά τα άλλα, κοιμάται ύπνο βαθύ και ατάραχο.

Κι αν τα αγοράκια αυτά είναι και γκομενάκια τρελά... κάθε αντίσταση είναι μάταιη.

baspav
11 Δεκεμβρίου 2015, 12:02
Εγώ πάλι την Trish θέλω να πάρω αγκαλιά ή τη Rachael Taylor. Όποια από τις 2 μου κάνει.

http://49.media.tumblr.com/dbee3ea0308581626c6f8cb4f668050a/tumblr_ny74rvRm6F1uin1dyo2_250.gif http://45.media.tumblr.com/b8714cbd9116a6a71c1268c3c34b8ae6/tumblr_ny4qmaQQfU1uk21yko1_250.gif

http://45.media.tumblr.com/2a95e50bd241446cc4813a31f0cd60fb/tumblr_nxx2riD8Sz1r6s7m3o1_250.gif

Το ότι θέλω να πνίξω τη δικηγόρο περισσότερο από το Λάκη είναι φυσιολογικό; Στο "1000 Cuts" σοκ και χαρά ένιωθα με τα κοψίματα!

patrickdrd
11 Δεκεμβρίου 2015, 13:02
επιτελους, αντρικη απαντηση γιατι πιστευα οτι ειμαι στο φορουμ της σουπερ κατερινας :p

t0ny3
22 Δεκεμβρίου 2015, 20:54
Λοιπον παει και αυτο...

Σε μετρια επιπεδα κυμανθηκε η σειρα και δεν μπορω να πω πως εμεινα ικανοποιημενος απο αυτο που περιμενα και ειδα. Για μενα κατωτερο απο το Daredevil, αλλα κατανοω τον διαφορετικο τονο. Αρκετα αργο ξεκινημα και δεν βοηθησε και το background που δε δωσανε στον χαρακτηρα της Jessica Jones απο την αρχη. Το cast γενικα ηταν ωραιο και η Krysten Ritter τεριαστη στο ρολο, αλλα το σεναριο, η σκηνοθεσια και οι χορογραφιες δεν ανταποκριθηκαν στις απαιτησεις μου. Ωστοσο μου αρεσε σαν ιδεα η διαφορετικοτητα του σουπερ ηρωα Jessica Jones και του villain της. Περισσοτερο μια προσωπικη υποθεση ηταν η πλοκη της σειρας παρα κατι μεγαλυτερο και εντυπωσιακο.

Εγω αυτο που δεν καταλαβα σε αυτο το επεισοδιο ειναι το πως πυροβοληθηκε ο Luke Cage, αφου ειναι unbreakable και δεν διαπερναται ευκολα το δερμα του. Ευχαριστη η εμφανιση της Rosario Dawson, η οποια ηταν μια εξτρα πινελια υπενθυμιση πως βρισκομαστε στο Hells Kitchen της Marvel. Περιμενα ομως ενα μικρο cameo απο τον Daredevil, αλλα λογικα τον κρατανε για αργοτερα.

Καπως αποτομο το φιναλε και δυστυχως χασαμε ενα απο τα μεγαλα ατου της σειρας, αλλα δεν ξερω αν μπορουσε να προσφερει κατι παραπανω ο χαρακτηρας του Killgrave.

Αυτη τη στιγμη περιμενω περισσοτερο τη δευτερη σεζον του Daredevil, παρα μια ενδεχομενη δευτερη σεζον απο την Jessica Jones και τη σειρα του Luke Cage. Οπως επισης θα ηθελα να ειναι πιο κοντα η σειρα του Iron Fist. Σιγουρα παντως δεν προκειτα για μια κακη σειρα και ουτε πονοματος ειναι η θεαση της, απλως εχει μια ιδιαιτεροτητα σε σχεση με αλλες σειρες του ειδους.

Καλυτερες στιγμες η τριαδα επεισοδιων 8,9,10.

HristinaB
22 Δεκεμβρίου 2015, 21:08
Εγω αυτο που δεν καταλαβα σε αυτο το επεισοδιο ειναι το πως πυροβοληθηκε ο Luke Cage, αφου ειναι unbreakable και δεν διαπερναται ευκολα το δερμα του.

Αυτό στο οποίο κατέληξα εγώ είναι ότι μπορεί μεν να μη διαπέρασε η σφαίρα το δέρμα του, αλλά η κρουστική ενέργεια από τον πυροβολισμό μεταφέρθηκε κατά συνέχεια ιστών στον εγκέφαλο, προκαλώντας εγκεφαλικό οίδημα. Προχωρημένη σκέψη και όχι εντελώς λάθος, αν και οι επακόλουθοι "ιατρικοί" χειρισμοί ήταν σκέτο ανέκδοτο.

hakinen
26 Δεκεμβρίου 2015, 19:18
Ο Τζον Φόουλς στον Μάγο λέει: '' Ο κυνικός πρέπει να επιβεβαιώνει την κυνικότητα του σε κάθε ευκαιρία''

Εδω, πήραν το ρητό, το έκαναν σημαία και πυροβολούσαν κατα ριπάς. Το γελειοποίησαν.

Κακογραμμένος χαρακτήρας, ανεπαρκής και η Ρίτερ.
Στο περπάτημα, το στήσιμο, την ομιλία. Δεν με έπεισε ουτε για ενα δευτερόλεπτο. Θεωρώ την ερμηνεία της κάκιστη.

Στα της σειράς γενικότερα, συμφωνώ με όσους την βρήκαν μετριοκακή. Προφανώς δεν συνεχίζω όποτε και αν.

Όσο για την ''ομορφάδα'' και το ''σεξινες'':) του Τένναντ τι να πω; Μάλλον είναι άλλο ενα X Files!:p

kKKK
29 Δεκεμβρίου 2015, 20:22
Αυτές τις μέρες είδα όλη τη σεζόν οπότε είπα να τη σχολιάσω όλη μαζί στο φινάλε. Σαν σύνολο ήταν μια συμπαθητική σεζόν με τα καλά της και τα κακά της. Μου άρεσε αν και δεν ενθουσιάστηκα, σίγουρα πάντως δε χρειαζόταν να είναι σειρά του netflix θα μπορούσε να είναι άνετα network.

Τα καλά:

1) Μου άρεσε η νουάρ ατμόσφαιρα και η μουσική. Και η Ρίτερ μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου. Απέδωσε ωραία το χαρακτήρα και η καρτουνίστικη φάτσα της ταίριαξε.

2) Μου άρεσαν οι δεύτεροι ρόλοι. Η κουκλαρα φίλη ήταν λόγος για να χαρούμε κι εμείς οι άντρες σε μια σειρά που κατα βάση ήταν γυναικείας φιλοσοφίας.

3) Χάρηκα που έστησαν το origin του Nuke. Όντας φαν του Born Again του Φρανκ Μίλλερ ο τύπος ήταν μια τρομαχτική φιγούρα της παιδικής μου ηλικίας. Λογικά μ'αυτόν θα ασχοληθούν ή στη 2η σεζον ή σε κάποια άλλη μαρβελοσειρά.

4) Το αφήνω τελευταίο αλλά το θεωρώ τον πιο σημαντικό λόγο για να δεί κανείς τη σειρά. Ο Κιλγκρέιβ. Ίσως ο πιο ενδιαφέρων κακός του MCU. Απίστευτα καλογραμμένος και πολυδιάστατος. Το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού που έπαιζε με τη Τζέσικα ήταν πολύ ευφάνταστο και σαδιστικό. Και φυσικά πέρα απο το καλό γράψιμο, ο χαρακτήρας εκτοξεύτηκε απο την ερμηνεία του Τέναντ ο οποίος είναι πολύ δυνατός ηθοποιός και είναι καλή στιγμή όταν ένας τέτοιος ηθοποιός συναντά έναν τέτοιο ρόλο.

Τα κακά:

1) Η ιστορία δεν ήταν με τίποτα για 13 επεισόδια (και χωρίς ιδιαίτερα άλλα sub-plots). Ναί μου άρεσε, ναι τη βρήκα ευφάνταστη αλλά για τόσο δεν ήταν. Έκανε κοιλιά σε πολλά σημεία.

2) Νομίζω ότι θα με ενδιέφερε περισσότερο η σειρά αν ήμουν γυναίκα ή πιο μικρός σε ηλικία. Θα μπορούσε να είναι κατάτι πιο σκοτεινή ή πιο ενήλικη σε κάποια θέματα(βλέπε ντυμένο σεξ ή σεξ με τους χαρακτήρες τυλιγμένους σαν πιτόγυρα).

3) Βασίστηκε πολύ στο Κιλγκρέιβ με αποτέλεσμα να μη με ψήνει να δώ επόμενη σεζόν.

4) Δεν κατάλαβα πώς δουλεύουν οι δυνάμεις της Τζέσικα και του Λουκ. Πχ η Τζέσικα είναι δυνατή αλλά τραυματίζεται. ¶ρα θα έπρεπε να μη μπορεί με την παλάμη της να αποκρούσει τη μπουνιά του Λουκ ή όταν πέφτει απο ύψος να γκρεμοτσακίζεται. Εκτός αν οι παλάμες και οι πατούσες είναι απο "δέρμα Λουκ". Για να μή μιλήσω για το άγριο σεξ με τον Λουκ που θα έπρεπε να τη διαλύσει. Ο δε Λουκ με δέρμα που δεν καταλαβαίνει Χριστό πώς την έφαγε την καραμπινιά ή πώς τον ψιλοζάλιζαν οι μπουνιές δεν κατάλαβα. Μάλλον θα έχει αχίλλειο ...φάτσα.

Συνολικά η σειρά μου άρεσε. Δεν μου άρεσε όσο το Daredevil και ούτε καίγομαι και για τη σόλο σειρά με το Λουκ (που φυσικά θα τη δώ).

drapetisgal7
31 Δεκεμβρίου 2015, 23:46
Πόλυ καλό το φινάλε αν και περίμενα κάτι πιο δυνατό. Μου άρεσε το γκεστ της Κλαιρ. Σε γενικές γραμμές η πρώτη σεζόν της σειράς είναι ωραία. Λίγο κατώτερη από το αυτή του Daredevil. Έχω ψηθεί άγρια για το Luke Cage :)

drapetisgal7
1 Ιανουαρίου 2016, 00:11
3) Χάρηκα που έστησαν το origin του Nuke. Όντας φαν του Born Again του Φρανκ Μίλλερ ο τύπος ήταν μια τρομαχτική φιγούρα της παιδικής μου ηλικίας. Λογικά μ'αυτόν θα ασχοληθούν ή στη 2η σεζον ή σε κάποια άλλη μαρβελοσειρά.

"Give me a red" Πρόσφατα διάβασα το Born Again και μου άρεσε που έβαλαν το origin του στην πρώτη σεζόν της σειράς. Και σε ταινία του MCU να τον δω ως main villain εγώ δεν θα χαλαστώ :P.

darko_wicked
5 Ιανουαρίου 2016, 18:28
Κατώτερη απο το Daredevil, κάπου με χάλασε, μάλλον η υπερβολική αίσθηση (για υπερήρωα) κακομοιριάς που έβγαζε. Το φινάλε να πω την αλήθεια μου φάνηκε αστείο σε σχέση με το κυνηγητό που είχε ρίξει σε όλο τον κύκλο για να πιάσει τον Killgrave. Για την Rachel τα είπατε όλα, δεν έχουμε κάτσει τυχαία να δούμε 666 Park Avenue και Crisis για την πάρτη της!

johny f
6 Ιανουαρίου 2016, 04:01
Παρολο που το 9ο και το 10ο ειχαν ανεβασει πολυ τις προσδοκιες το φιναλε με τον ευκολο θανατο του Κιλγκρειβ,που ειχε προετοιμαστει και καλα απο 100 μεριες γιατι ειχε καταλαβει οτι εννοει καθε της κουβεντα η Τζεσικα,ηταν αντικλιματικο για τη κορυφωση της σειρας.
Γενικα δινω καλο βαθμο κυριως για τη νουαρ ατμοσφαιρα και καποιες σκηνες αναμεσα στη Τζεσικα και το Κιλγκρειβ..
Α επισης εγω θελω να παρω αυτην αγκαλια.
17464

baspav
6 Ιανουαρίου 2016, 10:33
17464

Δες Daredevil αν δεν έχεις δει. Θα την πετύχεις.

johny f
6 Ιανουαρίου 2016, 13:39
^ Ειχα δει το πιλοτο,ισως και το 2ο οταν ξεκινησε αλλα δε πορωθηκα και το αφησα στην ακρη.Εκτος απ'το κορμι που απ'ο,τι ειδα εμφανιζεται σε 7 επισοδεια υπαρχουν αλλοι σοβαροι λογοι να το το συνεχισω;

Hrisa76
6 Ιανουαρίου 2016, 13:42
^ Ειχα δει το πιλοτο,ισως και το 2ο οταν ξεκινησε αλλα δε πορωθηκα και το αφησα στην ακρη.Εκτος απ'το κορμι που απ'ο,τι ειδα εμφανιζεται σε 7 επισοδεια υπαρχουν αλλοι σοβαροι λογοι να το το συνεχισω;

Για μένα, εκτός απ τον Τενναντ, όχι.

johny f
6 Ιανουαρίου 2016, 13:54
Για μένα, εκτός απ τον Τενναντ, όχι.

Για το Daredevil μιλαμε τωρα βρε αγαπουληνοπαρμενη...:lol:Για τη Τζεσικα τα ειπαμε πιο πανω.

blackys88b
6 Ιανουαρίου 2016, 13:56
edit...η απαντηση ηταν για JJ το Daredevil ειναι must..!! :D

Hrisa76
6 Ιανουαρίου 2016, 13:57
Για το Daredevil μιλαμε τωρα βρε αγαπουληνοπαρμενη...:lol:Για τη Τζεσικα τα ειπαμε πιο πανω.

Αααααα σόρρυ. πάντως με μπερδεύεις με την Χριστίνα.
Ναι να το δεις το Daredevil. Δεν είναι άσχημο.

johny f
6 Ιανουαρίου 2016, 14:14
Αααααα σόρρυ. πάντως με μπερδεύεις με την Χριστίνα.
Ναι να το δεις το Daredevil. Δεν είναι άσχημο.

Με αυτο το πινγκ πονγκ που παιζετε για τον αγαπουληνο:haha::lol::respect: εχετε μπερδεψει το Συμπαν.
Στο Daredevil συμμετεχετε και οι 2 στο θρεντ οπως εδω;

Hrisa76
6 Ιανουαρίου 2016, 14:17
Με αυτο το πινγκ πονγκ που παιζετε για τον αγαπουληνο:haha::lol::respect: εχετε μπερδεψει το Συμπαν.
Στο Daredevil συμμετεχετε και οι 2 στο θρεντ οπως εδω;

Νομίζω ότι δεν το έχει δει η Χριστίνα. Εγώ πάντως συμμετέχω κανονικά μιας και μου άρεσε ο Χριστόφορος.

baspav
6 Ιανουαρίου 2016, 14:53
Δεν παίζει κανένας από τους τρεις"David" αρά δεν έχει λόγο να το δει η Χριστίνα. Ασε που έχει μία ωραία ξανθιά και μία ωραία νοσοκόμα.
Να το δεις το Daredevil. Είναι φανταστικό. Αναμένω πως κ πως την 2η.

HristinaB
6 Ιανουαρίου 2016, 16:14
H Χριστίνα δεν έχει λόγο να τη δει, γιατί βαριέται τους σούπερ ήρωες. Και ο Λάκης ο αγαπουλίνος είναι ΔΙΚΟΣ μου, αντιληπτόν;

great
6 Ιανουαρίου 2016, 17:26
με έχετε καταμπερδεψει αδυνατό να σας ακολουθήσω :D

baspav
6 Ιανουαρίου 2016, 17:59
H Χριστίνα δεν έχει λόγο να τη δει, γιατί βαριέται τους σούπερ ήρωες. Και ο Λάκης ο αγαπουλίνος είναι ΔΙΚΟΣ μου, αντιληπτόν;
Δεν είναι super ήρωας ακριβώς. Δεν ξέρω στο κόμικ αλλά η πρώτη σαιζόν του Daredevil όπως είδες έχει κ νοσηλεύτρια. Τρώει και ξύλο.
Δες την Χριστίνα. Εχει ψωμί για σένα κ όχι για το μάτι.

t0ny3
6 Ιανουαρίου 2016, 18:20
Ας μην βγαίνουμε off-topic για το Daredevil. Εδώ μιλάμε για το Jessica Jones!

:)

hakinen
6 Ιανουαρίου 2016, 19:14

Πάρε...νούμερο! :p

smallville
7 Ιανουαρίου 2016, 01:06
Μόνο η σκηνή στο λιμάνι άξιζε, κατά τα άλλα, μέτριο φινάλε.
Αν υπάρξει πάντως 2η σαιζόν, δεν πρόκειται να την δω. Η σειρά ήταν στην καλύτερη μέτρια.

maroulucky
12 Ιανουαρίου 2016, 18:28
Πολύ καλή στο σύνολό της αν και η αρχή ήταν μέτρια, γι αυτό και για μένα το Daredevil παραμένει ανώτερο. Τα καλύτερα επεισόδια νομίζω ήταν από το 7 ως το 10 αλλά μου χει μείνει έντονα η σκηνή του λιμανιού στο φινάλε, μου άρεσε πολύ. :clap:
Η Krysten Ritter ήταν αρκετά καλή αν και την είχα ακόμα πολύ έντονα στο μυαλό μου ως Chloe στο Don't Trust the Bitch. :p
Αυτή όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν η Rachael Taylor, τη λάτρεψα.
Για τον Tennant δεν έχω να πω πολλά, αυτό το 'Jessicaaaa' ακόμα με στοιχειώνει.

Για την σειρά του Luke Cage δε μπορώ να πω ότι ανυπομονώ αλλά θα μπορούσα να δω άνετα μια 2η σεζόν JJ μόνο με Jessica & Trish! :D

GEORGE77
4 Απριλίου 2016, 02:25
Ωραίο το κλείσιμο της σεζόν.Απο τη μέση και μετά ανέβασε στροφές η σειρά όπως είπαν μερικοί και παρόλο που δν έφτασε τα επίπεδα του Daredevil ήταν μια ευχάριστη επιλογή.Αναμέναμε να μας αφήσει ο Κιλγκρειβ.Ωραίες οι σκηνές στο λιμάνι.

GeorgeCR7
28 Μαρτίου 2017, 08:07
Είδα και εγώ επιτέλους αυτή την σειρά και οι εντυπώσεις μου είναι οι παρακάτω!!!
Αρχικά θα ήθελα να πω για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ότι την σειρά δν την άρχισα επειδή μου άρεσε πολύ,αλλά επειδή ήδη έχω δεί το Daredevil το οποίο το βρήκα φανταστικό και θα ήθελα να δω το ερχόμενο φθινόπωρο τους Defenders,όποτε έπρεπε να γνωρίζω την ιστορία όλων των ηρώων που θα λάβουν μέρος εκεί,όποτε θα ακολουθήσει και το Luke Cage αλλά και το Iron Fist όπως καταλαβαίνετε!!

Την σειρά την βρήκα καταπληκτική,μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ,δεν το περίμενα με τίποτα και είμαι πολύ χαρούμενος που είδα κάτι τόσο δυνατό!Όπως πάντα η MARVEL και το Netflix έκαναν ξανά το θαύμα τους,κατά την γνώμη μου η σειρά είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω απο το εξίσου φανταστικό όπως προείπα Daredevil!!! :):):)
Το στυλάκι και ο χαρακτήρας της Τζέσικα ήταν πολύ καλός,όπως και Ρίττερ στον ρόλο της ήταν πάρα πολύ σοβαρή και σωστή και έδωσε μια δυνατή ερμηνεία!!!Και οι άλλοι χαρακτήρες της σειράς μου άρεσαν με πιο θετικές γνώμες να έχω για την φίλη της Τζέσικα,την Πατρίσια και για τον Λουκ ο οποίος δεν με έπεισε ιδιαίτερα αλλά θέλω να δω την σειρά του για να καταλάβω τι ακριβώς παίζει.....!!!Θετικό που είδαμε και την Κλαίρ σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο!!! :)

Ο αγαπημένος μου όμως χαρακτήρας ήταν ο κακός της σειράς!Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Κιλγκρέιβ θεωρώ πως έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας,ήταν απλά τρομερός καθ'ολη την διάρκεια της σειράς και η προφορά του ήταν απλά υπέροχη,πάρα πολύ καλή επιλογή για τον συγκεκριμένο ρόλο,καλύτερη δεν νομίζω να γινόταν!!!!

Αυτά είχα να πω περιμένουμε τώρα να δούμε την Τζέσικα στους Defenders,όπως και για την 2η δική της σεζόν!!!!

Αναμονή λοιπόν........μέχρι τότε!!!! :)

Βαθμολογία: 9/10.