Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Utopia 1x03 - Episode 3
GTVSBot
29 Ιανουαρίου 2013, 17:00
Σειρά : Utopia
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 03
Τίτλος : Episode 3
Κανάλι : Channel4
Πρώτη Προβολή : 29/01/2013
Περίληψη :
Ο Grant παγιδεύεται για ένα έγκλημα που δεν έκανε.
m0rpheas
31 Ιανουαρίου 2013, 15:16
Καταπληκτικά τα πρώτα 3 επεισόδια!
Καταρχάς:
Αγαπάμε και λατρεύουμε Jessica Hyde! Προφανέστατα θα καθαρίσει την τετράδα αν χρειαστεί, πιθανόν έχει πραγματική ατζέντα που δεν είναι και τόσο «αγαθή», αλλά ξαναλέω: Αγαπάμε και λατρεύουμε Jessica Hyde!
Κατά τα λοιπά: Μπορεί σε αρκετά σημεία να φαίνεται "λάιτ" η σειρά, αλλά υποθέτω με 11( ; ) παιδάκια νεκρά μέσα σε 3 επεισόδια, μάλλον δεν είναι και τόσο.
Καλή φάση, άντε γιατί χρειαζόταν μια καλή σειρά με όλα αυτά τα αίσχη που προβλήθηκαν φέτος...
rhenium francium
31 Ιανουαρίου 2013, 16:06
Άπαιχτο και το τρίτο!
Μ' άρεσε πολύ η σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη Jessica και τον πιτσιρικά. Στην αρχή προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Grant, αλλά τελικά την κέρδισε ο μικρός!
Επίσης, η συνάντηση της Jessica και του "Where is Jessica Hyde" (Arby- μάθαμε και πως τον λένε!) ήταν όλα τα λεφτά!
Και κάτι άσχετο/σχετικό... Τι ωραία τα χρώματα! Ειδικα στις σκηνές σε εξωτερικούς χώρους. Πολύ ουτοπικά!
savvas999
31 Ιανουαρίου 2013, 19:47
Γ*μησε και το 3ο επεισόδιο.
Έχω ψιλομπερδευτεί στην σκηνή όπου
ο Arby είχε την Jessica Hyde μπροστά του και πριν φύγει της είπε ''Where is Jessica Hyde?''...
Κάποιος ας μου εξηγήσει αν έχει καταλάβει τι εννοούσε
Μου φαίνεται πως (Μια πρόβλεψη):
η Jessica Hyde και ο Arby είναι αδέλφια... Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά μου έχει κολλήσει αυτό στο μυαλό. Για να δούμε...
m0rpheas
31 Ιανουαρίου 2013, 21:10
η Jessica Hyde και ο Arby είναι αδέλφια... Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά μου έχει κολλήσει αυτό στο μυαλό. Για να δούμε...
Ναι, αυτό συμπέρανα κι εγώ.
rhenium francium
31 Ιανουαρίου 2013, 21:56
Έχω ψιλομπερδευτεί στην σκηνή όπου
ο Arby είχε την Jessica Hyde μπροστά του και πριν φύγει της είπε ''Where is Jessica Hyde?''...
Κάποιος ας μου εξηγήσει αν έχει καταλάβει τι εννοούσε
Εγώ το κατάλαβα ως εξής
Ότι σε άλλη περίπτωση, άλλη μέρα, άλλη στιγμή θα είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει. Όμως μια και είχε περάσει μια κρίση ταυτότητας πρόσφατα και πήρε και το manuscript, της την χάρισε. Οπότε έκανε την ερώτηση που κάνει πάντα, γιατί δεν ήταν η μέρα που τη βρήκε αλλά την ψάχνει ακόμη. Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλω να πω:P
thanasislost
1 Φεβρουαρίου 2013, 08:44
Απίθανη σειρά!!!!!!!!! Μοναδική σε όλα της!!!! Όλοι οι ψυχάκιδες των άλλων σειρών είναι φυσιολογικοί μπροστά σε αυτούς τους τρελούς!!! Τα 3 πρώτα επεισόδια ήταν το κάτι άλλο!!! Μόλις είδα ότι θα ολοκληρωθεί φέτος σε 6 μόνο επεισόδια απογοητεύτηκα αρχικά αλλά μετά σκέφτηκα ότι άμα συνεχίσει έτσι στα υπόλοιπα 3 επεισόδια θα αφήσει τηλεοπτική ιστορία....
Chiras365
5 Φεβρουαρίου 2013, 01:04
Εγώ το κατάλαβα ως εξής
Ότι σε άλλη περίπτωση, άλλη μέρα, άλλη στιγμή θα είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει. Όμως μια και είχε περάσει μια κρίση ταυτότητας πρόσφατα και πήρε και το manuscript, της την χάρισε. Οπότε έκανε την ερώτηση που κάνει πάντα, γιατί δεν ήταν η μέρα που τη βρήκε αλλά την ψάχνει ακόμη. Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλω να πω:P
Μια χαρά ξεκάθαρο είναι :yes: και συμφωνώ μαζί σου
Προφανώς και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας και πιθανής ''κοινωνικοποίησης''? του Arby είναι το θρυλικό πλέον ''Where is Jessica Hyde''. Η κρίση ταυτότητας και γενικότερα η ταυτοποίηση του με την Jessica τον οδήγησαν σε αυτήν την επιλογή. Τώρα, εάν είναι αδέρφια ή ''προιόντα'' κάποιας μεγαλύτερης επιστημονικής κλίμακας, θα το δούμε στην συνέχεια.
Επίσης να πω τα μπράβο μου για τις μουσικές επιλογές και μίξεις. :respect:
blackys88b
5 Φεβρουαρίου 2013, 04:06
αψογο το τριτο επεισοδιο...η σειρα συνεχιζει σε εξαιρετικα επιπεδα..!!! η Jessica Hyde ειναι ιδιαιτερος χαρακτηρας που μεσα σε τρια επεισοδια, βασικα 2 και κατι λεπτα, μας εχει κανει να παραμιλαμε...εξαιρετικο..!! πραγματικα δεν περιμενα τοση ωμοτητα...με τη φαση στο σχολειο..!!
θα συμφωνησω και εγω για το τελευταιο where is jessica hyde με αυτο που ειπαν τα παιδια απο πανω..!!!
Utopia Rulez..!!
arwyn
5 Φεβρουαρίου 2013, 16:20
Εμ, όταν λεω οτι βλέπω βρετανικές σειρες και μετα μου φαινονται οι αμερικανικες απλες οδοντοκρεμες, με λενε ψωνιο! :P
Πραγματικά απαιχτη και "θρασύτατα" ωμη η Utopia! Απιστευτη! Δεν βασιζεται σε κανεναν κούκλο γυμνασμενο κοιλιακό (βλέπε Arrow πχ, αν και δεν θα ελεγες το σωμα του Ian ασχημο :oops: ), αλλά εχει τετοιο σεναριο, παιξιμο και σκηνοθεσια που σε στελνει αδιαβαστο! Ανυπομονω για τη συνεχεια! :dance:
greekie
21 Φεβρουαρίου 2013, 23:12
2ο και 3ο επεισόδιο.
Εντάξει το μακελειό στο σχολείο εντελώς ωμό, εντελώς to the point. Κι φαίνεται από το λόγο της Jessica που λέει ξεκάθαρα ότι μερικά νεκρά παιδιά δεν λένε και τίποτα μπροστά στο σκοπό που έχουν αυτοί οι άνθρωποι.
Κι εγώ πιστεύω ότι ο Jessica's απλά πέρασε κρίση ταυτότητας γιαυτό και δεν την σκότωσε. Και σίγουρα ή είναι συγγενείς ή μέρος του ίδιου πειράματος.
Εγώ έχω μια περιέργεια τι θα γίνει με τον υπάλληλο του υπουργείου. Και η μόνη ένσταση που έχω μέχρι τώρα είναι ότι πίστεψε πολύ εύκολα ότι όντως η Ρωσίδα ήταν έγκυος από τον ίδιο. Πολύ αφελές. Δεν ξέρω βέβαια αν ήταν ο σκοπός τους να φανεί ακριβώς έτσι, αφελής.