Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Utopia 1x04 - Episode 4
GTVSBot
5 Φεβρουαρίου 2013, 16:00
Σειρά : Utopia
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 04
Τίτλος : Episode 4
Κανάλι : Channel4
Πρώτη Προβολή : 05/02/2013
Περίληψη :
Η ομάδα προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει το χειρόγραφο.
arwyn
6 Φεβρουαρίου 2013, 16:30
Τεταρτο επεισοδιο...
Πόση ψυχεδέλια ακομη μπορουνε να σκεφτουνε?? :shock: :lol:
Και το φιναλε του επεισοδιου... γουάου...
Εχουνε τον αρχινονο στα χερια τους. Ρε, λες να ναι εκεινος ο Mr.Rabbit?? Θα το καταλαβουνε;;
Α και σε ποιον τηλεφωναει η Μπεκυ;;;
Αντε να ερθει το επομενο! :dance:
rhenium francium
7 Φεβρουαρίου 2013, 12:06
Η σειρά απλά δεν υπάρχει!!!
Σε κάθε επεισόδιο ανεβάζει στροφές!
Στο 4ο είχαμε φοβερές εξελίξεις και
δεν πίστευα ότι θα χωρούσε κι άλλος παρανοϊκός χαρακτήρας αλλά η μικρή Alice ταίριαξε απόλυτα στην Wonderland/Ουτοπία:P
:respect:
Chiras365
7 Φεβρουαρίου 2013, 14:32
Δεν έχω λόγια και πάλι. Από τα πλέον έντονα τέλη που έχω δει. Το σενάριο δίνει ρεσιτάλ, παράνοια σκέτη
http://i47.tinypic.com/2inion.jpg
http://i47.tinypic.com/ejvr6s.jpg
Το Utopia είναι ένα επίπεδο μόνο του στο είδος
neon50
7 Φεβρουαρίου 2013, 15:59
4o επ..
Την στιγμή που της δίνει το όπλο ο Γκραντ, άρχιζα και φώναζα "φάτον τον φούστη." Έχουν επενδύσει πολύ στα μικρά παιδιά πάντως, είτε ως θύματα είτε ως δολοφόνους!! :P:haha:
Έχει ακουστεί τπτ για 2η σεζόν; Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον με ποιον τρόπο μπορεί να τελειώσει αυτή η σειράρα...
blackys88b
13 Φεβρουαρίου 2013, 16:37
Πολυ καλο και το τεταρτο επεισοδιο...η σειρα ειναι φοβερη, απροβλεπτη και με γαματους χαρακτηρες...
η μικρη Αλις τρελαθηκε και το καθαρισε...εβαλαν μεσα και τις εταιριες παραγωγης τροφιμων..τρελα τρελα και παλι τρελα...
για μινι σειρα ετοιμαστηκε νομιζω...! αλλα ποτε δεν ξερεις...αν εχουν υλικο μπορει να δουμε και δευτερη σεζον.!
tasoulis1980
25 Μαρτίου 2013, 15:02
Eiδα τα 4 πρωτα επεισοδια.Ενταξει θα δω και τα υπολοιπα 2.
Δεν ξερω τι μου φταιει.Ισως το οτι δεν ειμαι συμβατος με τη Βρετανικη νοοτροπια,ομιλια κτλ κτλ.
ΟΥτε καταλαβα που το παει ουτε τι θελει να πει η ιστορια.Shitttttttttt!!!
Οκ φοβερα τοπια,χρωματα,μουσικη αλλα μεχρι εκει.