Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : the 100 : ο πιο αντιπαθητικός και ο πιο αγαπημένος σας χαρακτήρας !!!!
endorama
15 Μαΐου 2016, 01:08
για να δούμε ! σε ποιον θα δίνατε την αγάπη σας? και θα χαιρόσασταν αν μας αφηνε χρονους ο/η? θα απαντήσω κι εγω, δίνοντας τις δικές μου προτιμήσεις και αντιπάθειες, στα σχόλια
greekie
15 Μαΐου 2016, 01:14
Λος πούλος το συντομότερο δυνατόν για
Μπέλαμι
Τζασπερ
Μερφι
Πάικ.
endorama
15 Μαΐου 2016, 01:32
Λος πούλος το συντομότερο δυνατόν για
Μπέλαμι
Τζασπερ
Μερφι
Πάικ.
κι ο πιο αγαπημένος?
endorama
15 Μαΐου 2016, 01:36
εγω θέλω να ξεφορτωθούμε την Αλι και τον Τζαχα. όσο για αγαπημένους εχω την Ρέιβεν και την Οκτάβια-είπαμε, στηρίζουμε ελληνικά προιοντα :giggle:
johny f
15 Μαΐου 2016, 01:59
Λος πουλος απαραιτητος και επειγοντως για
Τζαχα
Αλι
Οι υπολοιποι ακομα και μερικοι με αρκετα ελλατωματα τρωγονται.;)
Αγαπη μα πολλη αγαπη λεμε για
Οκταβια :inlove:
Ρειβεν:inlove:
Brotha;)
endorama
15 Μαΐου 2016, 02:06
λυπήθηκα όταν εφυγαν ο Λίνκολν,η Λέξα αλλά και η Ανυα, η οποία στην πρωτη της εμφανιση καβάλα στο άλογο ήταν απιστευτα εντυπωσιακή !
alexandra16
15 Μαΐου 2016, 03:05
Αγαπημένη και καλύτερη όλων η Ρέιβεν!!:inlove: Από κοντά Κέιν,Οκτάβια, Κλαρκ
Περιμένω πως και πως να ψοφίσουν ΄Αλι,Τζάχα και Πάικ.
baspav
15 Μαΐου 2016, 09:19
Φυσικά στην πυρά Πάικ και Τζάχα.
Θα ήθελα και τον Κέιν παρόλο που στην 3η σαιζόν είναι πιο συμπαθής. Το παρελθόν είναι μαύρο.
Αγαπημένη όλων η Λέξα ενώ σε απόσταση αναπνοής η Κλαρκ :inlove: Πρέπει να γίνει ηγέτιδα!
Φυσικά η Οκτάβια σταθερή αξία (και ο ποιο σταθερός χαρακτήρας) και η Ρέιβεν.
Μπέλαμι, Τζάσπερ και Φιν στο ίδιο καλάθι για μένα. Όπου φυσάει ο άνεμος αν και οι 2 πρώτοι βοήθησαν πολύ στην 2η σαιζόν.
Την Άλι δε ξέρω αλλά τη συμπαθώ :p
greekie
15 Μαΐου 2016, 13:27
Μακράν πιο αγαπημένη η Λέξα κι ακολουθεί η Ρέιβεν.
Η Κλαρκ ήταν μια χαρά πριν το character assasination που υπέστη φέτος για να κάνουμε ήρωα και να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα του μαμακα τού Μπέλαμι.
Αλεξί@
13 Μαΐου 2017, 12:54
Δύο απο τους αγαπημένους χαρακτήρες μου είναι η Οκτάβια και ο Μάρκους. Νομίζω ότι η Οκτάβια είναι ο μόνος λόγος που συνεχίζω να το βλέπω. Αντιπαθώ αφάνταστα τον Τζάχα, ο τύπος δε λέει να πεθάνει πάντα βρίσκει ένα τρόπο να τη σκαπουλάρει.
greekphoebe
23 Σεπτεμβρίου 2018, 21:02
Αγαπημένη: Οκταβια
Πιο μισητή: Κλαρκ ή Άμπι
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk