Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Black Mirror 1x01 - The National Anthem
GTVSBot
4 Δεκεμβρίου 2011, 07:00
Σειρά : Black Mirror
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 1
Τίτλος : The National Anthem
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 04/12/2011
Περίληψη :
Η Βρετανή πριγκίπισσα πέφτει θύμα απαγωγής. Το μόνο αίτημα για να αφεθεί ελεύθερη, σώα και αβλαβής, είναι ο πρωθυπουργός της χώρας να κάνει σεξ με ένα γουρούνι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
Psofimis
3 Σεπτεμβρίου 2016, 05:11
Δοκίμασα το πρώτο επεισόδιο της σειράς καθαρά λόγω της καλής βαθμολογίας του νομίζοντας πως είναι του στυλ των X-files και Fringe(δεν μου αρέσουν).
Μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο της πριγκίπισσας έβγαλα το συμπέρασμα πως την απήγαγαν εξωγήινοι με στόχο να τεστάρουν τις αντοχές της ανθρωπότητας μέσα απο αυτή την αδιανόητη απαίτηση ως λύτρα. :D
Ως το τέλος περίμενα να δω επιτέλους το εξωγήινο στοιχείο της σειράς χωρίς να έχω εντυπωσιαστεί απο το σόου ως σύνολο.
Όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν απλά ένας τρελός και ότι κανένα απο τα συμβάντα δεν ήταν υπερφυσικά αλλά αντιθέτως άκρως ρεαλιστικότατα έπαθα ένα μικρό mindfuck.
Αυτό πολύ σπάνια μου έχει συμβεί και ήταν ίσως η πρώτη φορά απο μια τελείως άγνωστη(για μένα) σειρά.
Το Black Mirror άρχισε ως μια απλή b-movie και κατέληξε σε κάτι ιδιοφυές που με έβαλε σε σκέψεις για το θέμα του.
Όχι για πολύ όμως καθώς έβαλα να δω αμέσως το επόμενο χωρίς να μπω στο κόπο να ψάξω περισσότερα στοιχεία για τη σειρά καθώς μου βγήκε σε καλό.
Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση και της 2ης σεζόν
8/10
ATHENA1971
15 Δεκεμβρίου 2016, 20:26
Ενώ το σιχάθηκα το επεισόδιο, πρέπει να πω ότι η δύναμή του είναι μεγάλη και σε χτυπάει αρκετά μετά το τέλος......
Πολύ καλό.