Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Black Mirror 1x02 - Fifteen Million Merits
GTVSBot
11 Δεκεμβρίου 2011, 07:00
Σειρά : Black Mirror
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 2
Τίτλος : Fifteen Million Merits
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 11/12/2011
Περίληψη :
Μια ματιά σε ένα πιθανό μέλλον όπου όλοι οι άνθρωποι είναι φυλακισμένοι με μόνη ελπίδα διαφυγής να εντυπωσιάσουν τους κριτές ενός δημοφιλούς ριάλιτι σόου.
Psofimis
3 Σεπτεμβρίου 2016, 05:36
Στο πρώτο επεισόδιο το mindfuck το έπαθα στο τέλος γιατί περίμενα λανθασμένα εξωγήινους για να μου εξηγήσουν την τρέλα του σεναρίου αλλά οι δημιουργοί προτίμησαν να αρκεστούν αποκλειστικά στο ανθρώπινο στοιχείο και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας κάτι το οποίο με σόκαρε απο το πόσο ρεαλιστικό είναι.
Στο δεύτερο επεισόδιο το mindfuck το έπαθα στην αρχή. Μπορεί το περιβάλλον του πρωταγωνιστή να είναι βγαλμένο απο ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά η ζωή του οι κινήσεις και οι ενέργειές του δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά με τη ζωή ενός σύγχρονου πολίτη εθισμένου στα smartphone, PC games, reality, celebrities κλπ. Αν κλείσεις απλά τα μάτια σου θα βρεθείς στο ίδιο ακριβώς δωμάτιο τις πιο πολλές στιγμές της καθημερινότητάς σου.
Ακόμη μια άκρως ρεαλιστική τρελή ιστορία απο το Black Mirror.
9,5/10 (Ίσως γιατί αυτή τη φορά ήμουν άκρως προσηλωμένος απο την αρχή του επεισοδίου σε αντίθεση με το πρώτο)
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ κι έβαλα και το τρίτο καπάκι.
ATHENA1971
15 Δεκεμβρίου 2016, 20:25
Είδα και το δεύτερο, το βρήκα καλό. Δυστοπικό. Κατώτερο από το πρώτο.
Το γνωστό θέμα.... Έχουμε συνδεθεί απόλυτα με το διαδίκτυο, με τα σόσιαλ μίντια, κάποιοι είναι σαν να μην έχουν ζήσει κάτι αν δεν το ανεβάσουν....
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτή τη σειρά, αλλά προς το παρόν, όμως, δεν δικαιολογείται από αυτό που έχω δει έως τώρα.