Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Black Mirror 2x02 - White Bear
GTVSBot
18 Φεβρουαρίου 2013, 07:00
Σειρά : Black Mirror
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 2
Τίτλος : White Bear
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 18/02/2013
Περίληψη :
H Victoria ξυπνάει αλλά δε θυμάται απολύτως τίποτα και όλοι οι άνθρωποι γύρω της αρνούνται να τη βοηθήσουν και απλά καταγράφουν με τα κινητά τους την κάθε στιγμή της.
Chiras365
20 Φεβρουαρίου 2013, 08:27
2.02
Last, but not least, enjoy yourselves. This is propably the most important rule of all.
Δεν σταματάει να με εκπλήσσει ποτέ η σειρά
neon50
20 Φεβρουαρίου 2013, 15:48
Πολύ καλύτερο από το πρώτο το 2ο!
sofakikal
20 Φεβρουαρίου 2013, 16:30
Βασανιστικό επεισόδιο 2ο.:shock:
Πραγματικά, η τεχνολική παράνοια στο μεγαλείο της!
gio25
20 Φεβρουαρίου 2013, 17:59
Διεστραμμενη διασκεδαση υπο τον μανδυα της δικαιοσυνης,λαικα δικαστηρια προς τερψιν των πιο ταπεινων εκδικητικων ενστικτων.Βαναυσο,σκληρο το θεμα του επεισοδιου με τραγικη φιγουρα την πρωταγωνιστρια να προκαλει ανατριχιλες με τον πονο και τα ουρλιαχτα της.
Στο ιδιο επιπεδο,ισως και καλυτερη απο την πρωτη μεχρι τωρα.
anthony_88
26 Φεβρουαρίου 2013, 00:50
Αρρωστη σειρα, προκαλει πολυ περιεργα συναισθηματα. Το 2χ02 απο αλλο πλανητη.
blackys88b
1 Μαρτίου 2013, 01:26
σχεδον τρομακτικο το 2x2...σε μια κατασταση που σε φερνει σε πολυ δυσκολη θεση και δεν ξερεις τι να υποστηριξεις...η πρωταγωνιστρια που ειναι και αδυναμια ηταν τρομερη... φοβερος ο δημιουργος παντως θεωρω οτι μπορει να κανει το βημα για τη μεγαλη οθονη..!!! να πω φυσικα οτι δεν καλαβα τιποτα για το twist...που ειναι παντα στα πολυ θετικα..!!
rhenium francium
2 Μαρτίου 2013, 16:05
Για ακόμη μια χρονιά...:respect:
Το 2x02 νομίζω είναι ό,τι καλύτερο έχει δώσει το Black Mirror!
Επίσης, καταπλητική η ιδέα πάνω στην οποία χτίστηκε το 2x03, αλλά νομίζω κάτι χάθηκε στην απόδοση.
greekie
9 Μαρτίου 2013, 15:31
Άρρωστο το 2x02, δεν έχω λόγια.
Τι να πεις, ποιον να υποστηρίξεις. Δεν...δεν ξέρω τι να πω.
sofakikal
9 Μαρτίου 2013, 16:58
Άρρωστο το 2x02, δεν έχω λόγια.
Τι να πεις, ποιον να υποστηρίξεις. Δεν...δεν ξέρω τι να πω.
Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν, όταν αρχίζεις να απολαμβάνεις τον πόνο του άλλου ακόμη κι αν έχει κάνει κάτι πολύ κακό τότε γίνεσαι συνένοχος. Εδώ η δικαιοσύνη έγινε θέαμα, κάτι για να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους. Αν είναι να πάρουμε το μέρος κάποιου ας πάρουμε του μικρού κοριτσιού που δεν έφταιγε σε τίποτα.
Πάντως, όπως το είπες αρρωστημένο επεισόδιο!
Chiras365
9 Μαρτίου 2013, 22:20
Ωωω ναι Sofakikal, εδώ μιλάμε για κάτι το απόλυτα εύστοχο από τον Charlie Brooker, τον δημιουργό της σειράς. Όσο δυναμικά και άρρωστα να προτάσσει αυτά που θέλει να πει, την κριτική του, πάντα ασχολείται με ιδέες και τίποτα περισσότερο.
Εκθέτει ιδέες δυνατές και εύστοχες που για μερικούς μπορεί να φαίνονται ως ένα μήνυμα ''να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις τεχνολογικές εξελίξεις'', αλλά γνώμη μου είναι πως δεν θέλει να πει κάτι τέτοιο. Ή καλύτερα, όχι απόλυτα.
Όλα τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα στο κοντινό μέλλον, άγνωστο που, 6 μήνες μετά ή 10 χρόνια ίσως, τονίζοντας έτσι πως ό,τι συμβαίνει γύρω μας, όποια ανάπτυξη και εάν έγκειται, την ζούμε αυτήν την στιγμή, κάθε στιγμή. Στο 'White Bear' εκτός αυτού, μιλάει για έννοια της δικαιοσύνης σε κυβερνητικές θέσεις, με το ηθικό δίλημμα της τιμωρίας ενός ανεπανόρθωτου ανθρώπου να περνάει υπερβολικές συναισθηματικές στύψεις. Το ''άσπρο και το μαύρο'' όπως αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος του επεισοδίου.
Last, but not least, enjoy yourselves. This is propably the most important rule of all. Η φράση αυτή στο τέλος του επεισοδίου τα λέει όλα, με έκανε να ανατριχιάσω.
sofakikal
10 Μαρτίου 2013, 22:42
Last, but not least, enjoy yourselves. This is propably the most important rule of all. Η φράση αυτή στο τέλος του επεισοδίου τα λέει όλα, με έκανε να ανατριχιάσω.[/SIZE]
Αυτή η φράση χαρακτήρισε κι όλο το επεισόδιο. Κι εμένα πραγματικά με έκανε να ανατριχιάσω.
Εκθέτει ιδέες δυνατές και εύστοχες που για μερικούς μπορεί να φαίνονται ως ένα μήνυμα ''να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις τεχνολογικές εξελίξεις'', αλλά γνώμη μου είναι πως δεν θέλει να πει κάτι τέτοιο. Ή καλύτερα, όχι απόλυτα.
Ούτε εγώ νομίζω πως αυτό θέλει να δείξει. Πάντως, αυτό που παρατήρησα στη σειρά αλλά το βλέπεις και στην πραγματικότητα, είναι πως ό,τι αλλαγές και να συμβούν, η ουσία πάντα μένει ίδια όσον αφορά τον άνθρωπο. Θέλω να πω πως αν γυρνούσε τη σειρά σε παλιά εποχή πάλι τα ίδια θα βλέπαμε απλά χωρίς την επιρροή της τεχνολογίας, άσε που δεν θα χρειαζόταν να βάλει και πολύ την φαντασία του, αρκεί να βασιζόταν σε ιστορικά γεγονότα. :P
bill667
2 Ιουνίου 2013, 10:21
Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν. Η σειρά συνεχίζει δυνατά και έχω την αίσθηση ότι φέτος βλέπουμε την γυναικεία οπτική των πραγμάτων.
Εχασε βεβαια κάτι από το αρχικό της νεύρο, αλλά παραμενει δυνατή στον χώρο των μίνι σειρών.
Μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου, δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Αλλες αρετές είχε το ένα και άλλες το άλλο.
Το τρίτο θα το δω από βδομάδα, μαζί με το πρότελευταίο του game of thrones...
Psofimis
3 Σεπτεμβρίου 2016, 16:59
Άρρωστο και τρομακτικό επεισόδιο.
Ποιος δεν έπεσε πάνω σε φρικιαστικές ειδήσεις(βιασμό/παιδοφιλία) και τα σχόλια ανώνυμων απο κάτω τύπου "αυτός θέλει κρέμασμα στην πλατεία", "θα καλοπεράσει στη φυλακή" και άλλα παρόμοια.
Το θέμα δεν είναι αν κάτι τέτοιο θα ήταν δίκαιο ή όχι αλλά ότι σίγουρα θα ευχαριστούσε τη πλειοψηφία αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ακόμη και μπροστά στα μάτια τους.
Αυτό το επεισόδιο μας έδειξε την σκληρή αλήθεια...
9.5/10