PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Black Mirror 3x01 - Nosedive

GTVSBot
21 Οκτωβρίου 2016, 08:00
Σειρά : Black Mirror
Σαιζόν : 3
Επεισόδιο : 1
Τίτλος : Nosedive

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 21/10/2016

Περίληψη :

Η ανασφαλής υπάλληλος Lacie ζει σε έναν χαρούμενο και εμμονικό κόσμο. Η παλιά της φίλη Naomi είναι στην ελίτ της κοινωνίας και η Lacie ίσως βρήκε τρόπο να μπει κι αυτή σ' αυτόν τον κόσμο.

greekie
22 Οκτωβρίου 2016, 16:55
Πολύ αδύναμο επεισόδιο για πρεμιέρα.
Ήταν εντελώς προβλέψιμο το πώς θα καταλήξει και η υπόθεση μού θύμισε πολύ το fifteen million merits οπότε δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

t0ny3
23 Οκτωβρίου 2016, 01:21
Κακως ειχε διαρκεια μιας ωρας το επεισοδιο...

Δεν με ενθουσιασε για πρεμιερα.

Psofimis
24 Οκτωβρίου 2016, 03:39
Δεν ήταν κακό το επεισόδιο αλλά δεν είχε αυτό το κάτι ξεχωριστό που θα στο κάνει αξέχαστο όπως σε αρκετά απο τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Γυναικάρες και οι δυο πρωταγωνίστριες πάντως. Η Μπράις Ντάλας πήρε αρκετά κιλάκια(ίσως γι αυτόν το ρόλο) μετά το Jurassic Park αλλά κατα τη γνώμη μου έγινε ακόμη πιο όμορφη. Η Alice Eve ήταν πάντα γκομενάρα με πιασίματα. Την πρωτοείδα στο Entourage νομίζω.

Της βάζω ένα μέτριο για την ιστορία της σειράς 7/10 γιατί αν και καλή ιδέα ήταν πολύ προβλέψιμο το επεισόδιο στην εξέλιξή του...

blackys88b
25 Οκτωβρίου 2016, 02:30
χωρις να ειναι το σπουδαιο επεισοδιο που περιμενει κανεις απο το Black Mirror...δεν το λες κακο επεισοδιο με τιποτα.. η υποθεση ηταν απολυτα ενδιαφερουσα απο την λογικη οτι ειναι τοσο πολυ κοντα στο κοσμο που παν να μας πασαρου....που στο τελος σε τρομαζει..ναι...γνωριζα το τελος...αλλα και με τις συνολικες ερμηνειες...ενα 7 σιγουρα το παιρνει το επεισοδιο.!!!

HristinaB
8 Νοεμβρίου 2016, 03:06
Πρώτο επεισόδιο της σειράς που βλέπω και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Οπτικά, όλο αυτό το παλ και το επίπλαστα τέλειο μου θύμισαν τον εφιαλτικό κόσμο των προαστίων στον "Ψαλιδοχέρη".

baspav
12 Νοεμβρίου 2016, 15:13
Παρά πολύ καλό το 1ο επεισόδιο. Μπορεί το θέμα με το reputation να μην είναι καινούργιο ή να υπάρχει χρόνια στα RPG GAMES ή να ήταν προβλέψιμο όμως σε 2 κομβικά σημεία του επεισοδίου μας έδειξε τη θέλει να πει ο ποιητής. Στο σημείο με την οδηγό του φορτηγού (ωραίο guest) και στο τέλος ειδικά με τον μαυρούλη φυλακισμένο. Διπλό νόημα.
Εύχομαι να μην καταντήσουμε αριθμοί και αστεράκια.

HristinaB
12 Νοεμβρίου 2016, 19:48
Θα σου έκανα like, bas, αλλά δε θέλω να καταλήξεις αριθμοί και αστεράκια. :P

baspav
12 Νοεμβρίου 2016, 22:38
Ε τώρα. Μου χαλάς το reputation και δεν θα πιάσω το 4.5 [emoji14]

ATHENA1971
24 Δεκεμβρίου 2016, 23:24
Πολύ καλό επεισόδιο.
10άρι.