Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Quarry 1x01 - You Don't Miss Your Water
GTVSBot
10 Σεπτεμβρίου 2016, 05:00
Σειρά : Quarry
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 1
Τίτλος : You Don't Miss Your Water
Κανάλι : CINEMAX
Πρώτη Προβολή : 09/09/2016
Περίληψη :
Ο βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ Mac Conway μπαίνει σε πειρασμό από τα εγκληματικά στοιχεία της περιοχής όταν επιστρέφει στο Μέμφις το 1972.
Chiras365
10 Σεπτεμβρίου 2016, 16:00
You Don't Miss Your Water - B-
http://i.imgur.com/ozelx0i.jpghttp://i.imgur.com/cQCw9KA.jpg
My man decided suicide by the toilet
Γενικά, το Cinemax έχει τα θέματά του με τις σειρές του [βλέπε λίγο με το The Knick (αν και το επίπεδο εκεί παρέμεινε ψηλό), βλέπε Banshee], και πάνω από όλα δευτεραγωνιστές περισσότερο ενδιαφέροντες από τους πρωταγωνιστές του, κι ο πιλότος του Quarry δεν ξεφεύγει από αυτές τις γραμμές. Δυστυχώς, το ενδιαφέρον μου για τον Mac του Marshall-Green, παρά το γεμάτο υγρασία μαλλί (ξεπερνάει και το τσουλούφι του Chandler στο Bloodline), παραμένει εντελώς ακαδημαϊκό, όπως το ίδιο και για τους υπόλοιπους. Μέτρια εμβάθυνση στο PTSD σύνδρομο, χλιαρή διεκπεραίωση του social turmoil παρά τις εξόφθαλμες αναφορές του σεναρίου, εμφανής στήριξη στο POV του Mac/Quarry, δυστυχώς έμεινα μόνο με τα Aesthetics values, που και πάλι, η επιρροή από το Rectify είναι εμφανής (Car scenes / religion & faith & baptism / Pool / Shades of Blue). Τα είχαμε πει, οι δημιουργοί Gordy και D. Fuller είναι απόφοιτοι της Rectify σχολής, αλλά εδώ στηρίζουν τη διασκευή του λογοτεχνικού κειμένου σε visual συμβολισμούς και διαλόγους που δεν δουλεύουν τόσο καλά στη μικρή οθόνη.
Συνεχίζουμε, με πίστη.
t0ny3
11 Σεπτεμβρίου 2016, 14:36
https://www.youtube.com/watch?v=9kC4Jum_Lv4
Hrisa76
13 Σεπτεμβρίου 2016, 21:07
Πρώτη σκέψη: Μουστάκι-βαθύ Πασόκ Ανδρεοπαπανδρεικής εποχής.
το όλο θέμα για μένα είναι το πως συμπεριφέρθηκαν στους στρατιώτες μετά τον γυρισμό τους. Κανένας σεβασμός δεν υπήρξε για τους βετεράνους του Βιετναμ. Και γι αυτό στραφήκανε σε άλλους είδους πράματα ένα μεγάλο ποσοστό, γιατί δεν τους δόθηκε καμία ευκαιρία και τους κατηγορήσανε κιολας.
ΤΟυλάχιστον που πλέον τους αντιμετωπίζουν με περισσότερο σεβασμό.
Νομίζω ότι η σειρά θα βρει το κοινό της. Δεν έχω αποφασίσει αν θα είμαι κι εγώ μέσα σ' αυτό. πρέπει να δω άλλα 2 επεισόδια, γιατί ως συνήθως, με τους πιλότους δεν τα πάω καλά.
blackys88b
19 Σεπτεμβρίου 2016, 14:55
μου αρεσε...χωρις να ειναι κατι το σπουδαιο, το ξεκινημα σιγουρα δεν με κουρασε παρα την μεγαλη διαρκεια του πιλοτου και εχει ηδη ενδιαφερον να δουμε πως θα παει απο εδω και περα.!!! η δεκαετια προσφερει ξανα την δικη της ιστορια...η σκηνοθεσια ειναι πολυ ωραια...το κλεισιμο ηρθε αναλογα...εγω θα την καθαριζα και αυτην αν ημουν στην θεση του.!!
Psofimis
25 Οκτωβρίου 2016, 01:54
Μου άρεσε πάρα πολύ!
Ο πρωταγωνιστής μπορεί να είναι αντιπαθής(σε αντίθεση με το Banshee) αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους της στάσης του και των επιλογών του.
Θα γουστάρω πολύ να ακολουθήσει η σειρά την ιστορία ενός κακού για αλλαγή γιατί μέχρι το τέλος του επεισοδίου ο Μακ ξέφυγε απο την γκρίζα ζώνη του Αντι-Ήρωα του Cinemax και πάτησε καθαρά στη μαύρη. Καμία σχέση με τον Hood που για μένα ήταν πάντοτε καλός κατα βάθος παρά την καθαρή προτίμηση προς την βίαια λύση των προβλημάτων του .
Η διπλή εμπειρία στη κόλαση του Βιετνάμ, ο χαμός του καλύτερού του φίλου και η προδοσία της γυναίκας του ηταν αρκετοί λόγοι για μένα για να πιστέψω την αλλαγή κατεύθυνσης του..
Το μόνο που με στεναχώρησε είναι η χαμός του φίλου του γιατί ο ηθοποιός μου είχε κάνει εντύπωση στο The Wire και θα ήθελα να παραμείνει στη σειρά.
Η γκόμενα κατα τα αλλα στο επίπεδο του Banshee.... :oops: :clap:
9/10
t0ny3
30 Οκτωβρίου 2016, 15:22
Εδω ειμαστε!
Οτιδηποτε κυκλοφορει απο το Cinemax με ενδιαφερει. Ειχαμε ενα μικρο ταρακουνημα με το Outcast, καθως σεναριακα δεν με δικαιωσε, αλλα εδω περα μπαινω με πολυ πιστη και γουστο. Μεγαλη αδυναμια ο Logan Marshall-Green.
Ωραιος πιλοτος, ωραια εποχη, ενδιαφερουσα ιστορια. Ελπιζω να επιφυλασσει ομορφα πραγματα και η συνεχεια.
freedoom
20 Φεβρουαρίου 2018, 12:25
Άργησα κάπως να ανακαλύψη τη σειρά! Μου άρεσε πολύ το 1ο επεισόδιο. Ο συνδυασμός εποχής και τοποθεσίας με κέρδισε από την αρχή.
Ελπίζω να ακολουθήσουν ανάλογα επεισόδια!