PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Quarry 1x08 - Nuoc Cha Da Mon

GTVSBot
29 Οκτωβρίου 2016, 05:00
Σειρά : Quarry
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 8
Τίτλος : Nuoc Cha Da Mon

Κανάλι : CINEMAX
Πρώτη Προβολή : 28/10/2016

Περίληψη :

O Mac αντιμετωπίζει τους δαίμονές του από τον πόλεμο και παίρνει εκδίκηση από έναν παλιό εχθρό.

t0ny3
2 Νοεμβρίου 2016, 22:50
Τα κλασικα προβληματακια με το σεναριο για σειρα του Cinemax. Εξαιρετικη παραγωγη, υπεροχη σκηνοθεσια απο τον Greg Yaitanes σε ολα τα επεισοδια και πολυ καλο το cast, αλλα η ιστορια δεν με επεισε οσο θα ηθελα. Δηλαδη για παραδειγμα θα με ενδιεφερε να εβλεπα περισσοτερο τη ζωη του Mac στον πολεμο παρα αυτο που ειδαμε.

Κι εγω παρασυρθηκα πως θα δουμε ενα νεο Banshee, αλλα η σειρα τελικα ηταν πιο δραματικη. Οχι απαραιτητα κακο, αλλα θα προτιμουσα λιγη περισσοτερη δραση και πιο προσεγμενο σεναριο.

Δεν εχουν χαθει παντως οι ελπιδες για 2η σεζον. Θα την εβλεπα αν προχωρουσε.

blackys88b
5 Νοεμβρίου 2016, 18:38
εγω το βρηκα ως ενα απο τα πιο ενδιαφερον πειραματα της φετινης σεζον...το θεμα του ειχε τεραστιο ενδιαφερον, ειχε πρωταγωνιστή που σε ενδιαφερει αλλα και δευτερους χαρακτηρες, ειχε το καταλληλο σασπενς και εκλεισε σε ενα σημειο που με κανει να θελω δευτερη σεζον επειγοντως..αφου πηρε το βαλιτσακι.!! αν δεν το επαιρνε θα ημουν οκ με κλεισιμο εδω.!!

freedoom
25 Φεβρουαρίου 2018, 13:01
Η σειρά με κέρδισε εξαρχής με τη χρονολογία, το μέρος και το υπόβαθρο εξέλιξης των γεγονότων. Η κεντρική ιδέα ήταν εξαιρετική, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα. Ίσως χρειάζονταν περισσότερα επεισόδια, μιας και τα 8, παρά την ωριαία τους διάρκεια μου φάνηκαν λίγα.

Η σειρά έκανε μια κοιλιά στα επεισόδια 3-4-5, η δράση ήταν περιορισμένη, ενώ απουσίαζε και η ένταση-ίντριγκα. Παρ' ολ' αυτά η σκηνοθεσία ήταν εκπληκτική, το ίδιο και οι μουσικές που ακούστηκαν σε όλα τα επεισόδια.

Οι ηθοποιοί μου άρεσαν, αλλά είχαν περισσότερα να μας πουν. Σίγουρα ο πρωταγωνιστής με τους δαίμονες του πολέμου μέσα του, ο Broker, ακόμα και ο ντετέκτιβ που ένωσε τα κομμάτια του παζλ.

Κρίμα που δεν ανανεώθηκε η σειρά. Άλλη μια ποιοτική παραγωγή του cinemax.