Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Iron Fist 1x01 - Snow Gives Way
GTVSBot
17 Μαρτίου 2017, 07:00
Σειρά : Iron Fist
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 01
Τίτλος : Snow Gives Way
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 17/03/2017
Περίληψη :
O Danny Rand θεωρείται νεκρός εδώ και 15 χρόνια μετά από ένα αεροπορικό ατύχημα. Ωστόσο ζει και γυρίζει πίσω στη Νέα Υόρκη, για ν' ανακαλύψει πως όλα έχουν αλλάξει.
drapetisgal7
17 Μαρτίου 2017, 14:42
Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο, το οποίο ήταν εισαγωγικό. Ο Ντάνι επέστρεψε στην Νέα Υόρκη και ψάχνει απαντήσεις για το αεροπορικό ατύχημα που συνέβη στην οκοιγένεια του. Έχω περιέργεια να μάθω γιατί ο Χάρολντ για τον έξω κόσμο είναι νεκρός αλλά στα αλήθεια ζει και κρύβεται. Ωραίες οι σκηνές μάχης.
constadine
18 Μαρτίου 2017, 00:23
Ωραίο το πρώτο επεισόδιο !
Πολύ καλός στο ρόλο του ο πρωταγωνιστής, ωραία τρέλα ο τύπος .
Τον άλλο τον τύπο , όλο έλεγα κάπου τον έχω δει, σε κάποια σειρά .Τελικά μπήκα στο imdb και θυμήθηκα από που τον είχα δει .
GeorgeCR7
18 Μαρτίου 2017, 07:39
Πολύ καλή η πρεμιέρα της σειράς,είχα ακούσει για κακές κριτικές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο τουλάχιστον ακόμη δεν ξέρω πως θα πάει στην συνέχεια!!!Είδα είχα "ψηθεί" πάρα πολύ απο τα τρέιλερ της σειράς πριν κάποιο διάστημα και δεν απογοητεύτηκα καθόλου για άλλη μια φορά απο σειρά της Μάρβελ!!!Βέβαια μας έδωσες πολλές πληροφορίες για πρεμιέρα και θεωρώ πως υπάρχει πολύ μεγάλη ιστορία και μυστήριο πίσω απο το αεροπορικό δυστύχημα της οικογένειας του Ντάνι και του ίδιου,κάποιον κύριο κακό δεν είδαμε ακόμη,αυτά συνεχίζουμε δυναμικά!!! :):):)
Βαθμολογία: 8/10.
greekie
18 Μαρτίου 2017, 17:14
Μεγάλη υπνηλία όλο το καστ όχι μόνο ο Ντάνι, νεύρο κι ένταση μηδέν.
Κι από storyline τίποτα ακόμα, δε νομίζω όλη η σεζόν να πάει με τα οικογενειακά τους, οπότε περιμένω τον κακό της σεζόν που ελπίζω να μην είναι ο κρυμμένος.
t0ny3
19 Μαρτίου 2017, 19:33
Χλιαρο ξεκινημα και ακρως εισαγωγικο, χωρις να αποκαλυπτει προς τα που οδευουμε. Ελπιζω να παρουμε τα flashbacks που επιθυμουμε κι εχω περιεργια να μαθω τον κακο της σεζον.
Αφηνω στην ακρη τις κακες κριτικες. Ειμαι με τον Iron Fist!
Θεωρω παντως πως θα ακολουθησει το αργο ξεκινημα των αλλων τριων σειρων της Marvel για το καναλι.
https://www.youtube.com/watch?v=wZaw__BV-VU
blackys88b
19 Μαρτίου 2017, 19:40
πιο χαλαρο ξεκινημα απο τις αλλες τρεις σειρες και με αρκετα χαλαρο τροπο απο τον χαρακτηρα αφου ακομη και οταν του εκαναν αποπειρα δεν ενιωσες κατι επικινδυνο.! το θεμα με τον πρωταγωνιστη για το οτι επρεπε να ηταν ασιατης το βρισκω πολυ απλα ηλιθιο.!! ναι ρε poster boy white boy savior και σε οποιον αρεσει..μας χεσ@νε με το diversity τα τελευταια χρονια και ειδα και τι πηρε το oscar...
maroulucky
24 Μαρτίου 2017, 03:43
Οκ ξεκίνημα με αρκετές πληροφορίες.
Για να είμαι ειλικρινής το περίμενα χειρότερο οπότε συνεχίζω με αισιοδοξία...:D
veronica1
1 Απριλίου 2017, 21:38
Συμπαθητικός ο πιλότος της σειράς, θα δούμε πως θα κυλίσει, ωραίες οι σκηνές μάχης
Hrisa76
4 Αυγούστου 2017, 15:55
Εισαγωγικό επεισόδιο. ΑΓΑΠΩ Tom Pelphrey και εδώ αλλά είναι πολύ ντυμένος. David Wenham, μου είχες λείψει.
The_Craft
20 Αυγούστου 2019, 00:47
Ωραίο το ξεκίνημα της ιστορίας αυτής 8/10. Τα όποια κλισέ υπάρχουν τα παραβλέπω προς το παρόν μέχρι να προχωρήσουν τα γεγονότα και να μας ανοιχτούν όλα τα χαρτιά που υπάρχουν.