PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Iron Fist 1x02 - Shadow Hawk Takes Flight

GTVSBot
17 Μαρτίου 2017, 07:00
Σειρά : Iron Fist
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 2
Τίτλος : Shadow Hawk Takes Flight

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 17/03/2017

Περίληψη :

O Danny είναι κλεισμένος σε μια ψυχιατρική κλινική και δέχεται επισκέψεις από ζωντανούς και νεκρούς.

drapetisgal7
17 Μαρτίου 2017, 16:03
Αρκετά καλό το επεισόδιο. Μάθαμε λίγα περισσότερα πράγματα για το αεροπορικό δυστήχημα του Ντάνι. Πολύ κωλόπαιδο ο Γούορντ, πρέπει να φάει ένα γερό βρωμόξυλο από τον Ντάνι. Είδαμε και την πρώτη μεταμόρφωση του Ντάνι ως Iron Fist, εντυπωσιακό το Superman punch. Νομίζω οτί η Τζόι είναι ερωτευμένη με τον Ντάνι. Jessica Stroup :inlove:

GeorgeCR7
19 Μαρτίου 2017, 08:56
Ωραίο και το 2ο επεισόδιο,συνέχισε καλά η ιστορία,απλά σε κάποιες στιγμές ήταν λιγάκι βαρετό,θα ήθελα να προχωρά λίγο πιο γρήγορα η ιστορία!
Μάθαμε κάποιες περισσότερες πληρφορίες για την ζωή του Ντάνυ και πως σώθηκε απο το ατύχημα!Όλο και περισσότερα άτομα έχουν αποδειχθεί πλέον ότι ο Ντάνυ είναι πραγματικά αυτός που λέει!Αυτή η κοπέλα που έχει την σχολή πολεμικών τεχνών που φαίνεται πολύ γλυκιά και συμπαθητική και θεωρώ πως θα τον βοηθήσει τον Ντάνυ πάρα πολύ και μαζί θα κάνουν μια δυνατή ομάδα για την αντιμετώπιση των εχθρών!!
Είχαμε και μια μικρή αναφορά στον κόσμο του Daredevil,αυτή την οργάνωση "Το Χέρι" την είχαν αναφέρει και σε αυτή την σειρά απο ότι θυμάμαι,αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος.....!:):oops::oops:
Πήραμε και μια μικρή γεύση προς το τέλος απο την πραγματική ικανότητα του Ντάνυ!!!!

Βαθμολογία: 8/10.

constadine
19 Μαρτίου 2017, 21:54
Και εμένα μου φάνηκε βαρετο το επεισόδιο , δεν είχε καθόλου δράση .Εντάξει μάθαμε κάποια πράγματα , πήγε όμως πολύ αργά το όλο σκηνικό.
Το τέλος βελτείωσε την όλη εικόνα.

greekie
20 Μαρτίου 2017, 12:35
Ούτε καν.
Δεν κάθομαι να δω άλλες 10 ώρες με τα ψυχολογικά/οικογενειακά του Fist. Δεν το πιστεύω ότι χάσαμε σεζόν της JJ φέτος για αυτόν τον ύπνο.

drapetisgal7
20 Μαρτίου 2017, 15:16
Δεν το πιστεύω ότι χάσαμε σεζόν της JJ φέτος για αυτόν τον ύπνο.

Τι εννοείς;

greekie
20 Μαρτίου 2017, 15:39
Τι εννοείς;

With a two-marvel-series-per-year production rule and an "Iron Fist" release date set for March 17 next year, it seems like there may be little room for "Jessica Jones" season 2 and "Daredevil" season 3 next year(2017). (http://christiandaily.com/article/jessica-jones-season-2-release-date-news-series-release-pushed-back-to-2018-along-with-daredevil-season-3/58432.htm)

drapetisgal7
20 Μαρτίου 2017, 16:35
With a two-marvel-series-per-year production rule and an "Iron Fist" release date set for March 17 next year, it seems like there may be little room for "Jessica Jones" season 2 and "Daredevil" season 3 next year(2017). (http://christiandaily.com/article/jessica-jones-season-2-release-date-news-series-release-pushed-back-to-2018-along-with-daredevil-season-3/58432.htm)

Και να μην υπήρχε το Iron Fist αν ίσχυαν οι φήμες περί ακύρωσης, την θέση του θα έπαιρνε το The Punisher και μετά θα είχαμε πάλι το The Defenders. Οπότε πάλι οι νέες σεζόν των Daredevil και Jessica Jones θα έβγαιναν το 2018.

blackys88b
21 Μαρτίου 2017, 05:20
αρκετα καλο το επεισοδιο αν και καπως αργο..δεν με χαλασε αφου γνωρισαμε καλυτερα τον χαρακτηρα..εχω ερωτευτει την Colleen..! το τελος με την δυναμη του πολυ ωραιο.!

maroulucky
25 Μαρτίου 2017, 16:45
Απ ότι φαίνεται η Joy δεν ξέρει για τις μηχανορραφίες μπαμπά και αδερφού, μάλλον ούτε για το ότι ζει ο πρώτος.
Λογικά θα βοηθήσει κάπως τον Danny.
Και η Colleen φαίνεται συμπαθητική...
Πήραμε και μια πρώτη γεύση από τις δυνάμεις του αν και για να είμαι ειλικρινής περιμένω κάτι παραπάνω.:innocent:

Hrisa76
4 Αυγούστου 2017, 17:10
Ειναι αργό αλλά οκ, δεν είναι και πολυ κακό.
Οι δύο αγαπημένοι μου ηθοποιοί είναι για κλωτσιές σ' αυτή τη σειρά. :(