PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Iron Fist 1x03 - Rolling Thunder Cannon Punch

GTVSBot
17 Μαρτίου 2017, 07:00
Σειρά : Iron Fist
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 3
Τίτλος : Rolling Thunder Cannon Punch

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 17/03/2017

Περίληψη :

Ο πόλεμος μεταξύ του Danny και των Meachum μόλις ξεκίνησε.

drapetisgal7
17 Μαρτίου 2017, 17:19
Ωραίο το επεισόδιο, το τέλος δεν το περίμενα. Λογικά το Χέρι υποχρέωσε τον Χάρολντ να είναι νεκρός για τον κόσμο. Απολαυστικό το ground and pound της Κολίν στον Ράστι. Θα ήθελα περισσότερα φλας μπακ από το παρελθόν του Ντάνι στην Καν-Λαν.

GeorgeCR7
20 Μαρτίου 2017, 21:14
Ωραίο επεισόδιο,συνέχισε όπως και τα προηγούμενα δύο στο ίδιο ακριβώς επίπεδο!!
Απλά θα ήθελα σε κάποια σημεία να προχωρά λιγάκι πιο γρήγορα η ιστορία,τουλάχιστον κατά την άποψη μου αρκετά κομμάτια των επεισοδίων είναι λιγάκι βαρετά,αλλά προς το παρόν δεν με χαλά,αλλά στην συνέχεια δν ξέρω....!Σωστή η κίνηση του Ντάνυ να προσεγγίσει για την υπεράσπιση του την Χόγκαρθ,νομίζω πως θα την κερδίσει την υπόθεση με το αποτύπωμα που βρήκαν σε εκείνο το βαζάκι!
Θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο,θεωρώ πως ο πατέρας του Γουόρντ οδηγείται απο την οργάνωση "Το Χέρι" και αυτή δεν τον αφήνει να βγεί στον έξω κόσμο!
Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί η Κόλιν πήγε να πολεμήσει σε εκείνη την παράνομη αρένα μάχης,δεν νομίζω να το έκανε μόνο για τα χρήματα,θα δούμε.....!

Βαθμολογία: 8/10.

blackys88b
21 Μαρτίου 2017, 05:22
θεωρω οτι ηταν καθαρα λογω χρηματων..!! ωραια μαχη.!! μου αρεσε που εχουμε Χογκαρθ..καλη συνδεση με τα αλλα.!! με παραξενευει που δεν ειχαμε καμια αναφορα σε αλλους χαρακτηρες του κινηματογραφικου MCU...και η λογικη λεει οτι ο Ραντ δεν θα εχει ιδεα τι παιζει με αυτους.!

constadine
21 Μαρτίου 2017, 19:14
Καλό το 3ο !
Περίμενα να έχει η σειρά περισσότερη δράση .

Hrisa76
8 Αυγούστου 2017, 03:57
Συνεχίζει καλά η σειρά αν και κάπως αργά. Το Χέρι είναι γυναίκα?