Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Iron Fist 1x08 - The Blessing of Many Fractures
GTVSBot
17 Μαρτίου 2017, 07:00
Σειρά : Iron Fist
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 8
Τίτλος : The Blessing of Many Fractures
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 17/03/2017
Περίληψη :
Οι Danny, Colleen και Claire κάνουν ένα ταξίδι για να βρουν την Gao. Απο την άλλη, τα αδέρφια Meachum έχουν προβλήματα με την εταιρεία.
drapetisgal7
18 Μαρτίου 2017, 00:09
Σχεδόν άριστο το επεισόδιο. Ένα βήμα από το τρελάδικο είναι ο Γούορντ. Έχει τύψεις που δολοφονήσε τον πατέρά του και βλέπει παντού αίματα. Δεύτερο ανελέητο ground and pound που βλέπουμε στην σειρά. Όταν είδα τα συντρίμια της πόρτας στον αέρα και δεν πετάχτηκε κάποιο σώμα, κατάλαβα πως η Μαντάμ Γκάο την γλίτωσε. Επιτέλους είχαμε αναφορά για την JJ. Άργησε κάπως.
blackys88b
23 Μαρτίου 2017, 03:02
πολυ καλο..ωρααια αναφορα στην Γκαο..γαματος ο drunken fighter...ειχε φαση.!! λογικο να ζησει η Γκαο.!
constadine
26 Απριλίου 2017, 00:58
Το όλο σκηνικό με τον Γουόρντ δεν μου άρεσε .
Καλύτερα να μην υπήρχε ή να ήταν κάτι άλλο .
GeorgeCR7
25 Ιουλίου 2017, 11:04
Πολύ δυνατό το επεισόδιο, από τα καλύτερα της σεζόν μέχρι στιγμής!!!
Ο Γουόρντ έχει αποτρελαθεί εντελώς, κατά την άποψη μου η Τζόι πρέπει κάποια στιγμή να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της και τι πραγματικά συμβαίνει!
Μου άρεσαν πολύ οι μάχες του Ντάνι και της Κολιν ενάντια στους προστάτες της Μαντάμ Γκάο, επιτέλους ο Ντάνι κατάφερε και την έπιασε αλλά νομίζω πως αυτή η νυφίτσα δεν έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί ακόμη, σίγουρα έχουμε και συνέχεια!!!
Βαθμολογία: 9/10.
Hrisa76
11 Αυγούστου 2017, 05:24
Εγω θα διαφωνήσω για τον μεθύστακα. Ηταν γελοία σκηνή. πολύ όμως.
Συνεχίζει να μ' ενοχλεί ο χαρακτήρας του Danny. Δεν είχα καταλάβει γιατί. Τελικά το εντόπισα. ΜΟυ βγάζει μια παιδικότητα και αφέλεια που δεν την μπορώ. Θα μου πεις είναι λογικό, γιατί εκεί τον κράτησαν παιδί, δεν τον εξέλιξαν σαν άντρα αλλά σαν φονική μηχανή. τεσπά.
Τον λυπάμαι τον Ward. Είναι και αυτός βαθιά προβληματικός από τις βλακείες του πατέρα του. Δεν βλέπω καλό τέλος. Και όντως ας της πει για τον μπαμπάκα της, που μας έχει ζαλίσει.