Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Iron Fist 1x09 - The Mistress of All Agonies
GTVSBot
17 Μαρτίου 2017, 07:00
Σειρά : Iron Fist
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 9
Τίτλος : The Mistress of All Agonies
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 17/03/2017
Περίληψη :
Η Madame Gao είναι αιχμάλωτη του Danny.
drapetisgal7
18 Μαρτίου 2017, 01:11
Holy Shit επεισόδιο. Ο Χάροντ αναστήθηκε για δεύτερη φορά, στην αρχή ήταν σαν ζόμπι και αναμνήσεις του επανερχόντουσαν σιγά σιγά. Έφαγε τον Κάιλ, συμπαθητικός χαρακτήρας, φοβάμαι μην κάνει το ίδιο και στην Τζόιν. Αναμενόμενη η τιμωρία του Γουόρντ. Ενδιαφέρουσα η τροπή το στόρυ με τον Σενσεί της Κολίν. Πόσο creepy είναι ο παράξενος τύπος με τα αστέρια νίτζα που έφτιαξε από αλουμινόχαρτο ( ; ) :lol:
solonlakis
21 Μαρτίου 2017, 19:48
Όταν βλέπω νεκραναστάσεις ξενερώνω τελείως. Κι ενώ τα πήγαινε μια χαρά η σειρά μέχρι τώρα παρά την αργή εξέλιξή της. Θα μου πεις βέβαια ότι το Iron Fist βασίζεται σε μεταφυσικά στοιχεία οπότε τέτοια πράγματα θεωρούνται φυσικά. Και πάλι όμως με χάλασε. Τεσπα επειδή μου αρέσει η σειρά έως τώρα και μου αρέσει πολύ και το cast της σειράς συνεχίζω ελπίζοντας ότι δεν θα ξεφύγουνε πολύ.
Ερώτηση: Υπάρχει υπερηρωική σειρά του Netflix στην οποίαν δεν εμφανίζεται η Rosario;!!! Τι παίζει με αυτήν; Έχει μπάρμπα στην Κορώνη και χώνεται σε όλες τις σειρές ο χαρακτήρας της Κλερ; Όχι ότι δεν την πάω αλλά μου φαίνεται κάπως περίεργο. Συμβαίνει και στα κόμιξ; Ξέρει κανείς;
drapetisgal7
21 Μαρτίου 2017, 20:23
Όταν βλέπω νεκραναστάσεις ξενερώνω τελείως. Κι ενώ τα πήγαινε μια χαρά η σειρά μέχρι τώρα παρά την αργή εξέλιξή της. Θα μου πεις βέβαια ότι το Iron Fist βασίζεται σε μεταφυσικά στοιχεία οπότε τέτοια πράγματα θεωρούνται φυσικά. Και πάλι όμως με χάλασε. Τεσπα επειδή μου αρέσει η σειρά έως τώρα και μου αρέσει πολύ και το cast της σειράς συνεχίζω ελπίζοντας ότι δεν θα ξεφύγουνε πολύ.
Ερώτηση: Υπάρχει υπερηρωική σειρά του Netflix στην οποίαν δεν εμφανίζεται η Rosario;!!! Τι παίζει με αυτήν; Έχει μπάρμπα στην Κορώνη και χώνεται σε όλες τις σειρές ο χαρακτήρας της Κλερ; Όχι ότι δεν την πάω αλλά μου φαίνεται κάπως περίεργο. Συμβαίνει και στα κόμιξ; Ξέρει κανείς;
Τον θάνατο στα κόμικς δεν μπορείς να τον θεωρήσεις μόνιμο :P . Την χρησιμοποιούν ανεπίσημα ως Night Nurse (https://en.wikipedia.org/wiki/Night_Nurse_(comics)) και συν όλες οι σειρές ανήκουν στο "Street Universe". Θα εμφανιστεί και στην crossover σειρά.
blackys88b
23 Μαρτίου 2017, 03:04
δυνατο επεισοδιο...ηρθε πισω ο Χαρολντ...τιμωρια για Γουορντ που παει να εγκαταλειψει.!! αν παθαινε κατι η Κολιν θα τα εκανα ολα λιμπα..:P
constadine
26 Απριλίου 2017, 00:55
Και εμένα με χάλασε η ανάσταση του Χάροντ.
Ειδικά που στην αρχή ήταν σαν ζόμπι , τα οποία δεν μου αρέσουν .Εντάξει σειρά φαντασίας είναι , θα μπορούσε να μου άρεσε η ανάσταση αν την παρουσίαζαν κάπως αλλιώς .
tonypapadovic
3 Ιουλίου 2017, 10:06
Bingαρα μέχρι το 9. Εντάξει DD δεν είναι προφανώς, ούτε JJ, αλλά δεν βρίσκω λόγο μέχρι τώρα για κείνο το 40άρι στο Metacritic που θυμάμαι ότι είχε. Δεν έχω διαβάσει τα reviews βέβαια, στο τέλος
Hrisa76
11 Αυγούστου 2017, 06:24
Χαλαστηκα κι εγώ με την ανασταση. Κι ενώ αρχικά είπα, πάλι καλά, θα είναι καλός απέναντι στον γιο του, τελικά τζίφος.
Εγώ είμαι με τον Ward. (Πως τα καταφέρνεις ρε λατρεία και σε δύο σειρές που σ΄ εχω δει, σ εχω αγαπήσει! )
Κι επειδή λέτε για την ξινή, εκεί είχε τον 10 που την ανέβαζε. Εδώ έχει πιο ισορροπημένο καστ.