PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Iron Fist 1x13 - Dragon Plays with Fire

GTVSBot
17 Μαρτίου 2017, 07:00
Σειρά : Iron Fist
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 13
Τίτλος : Dragon Plays with Fire

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 17/03/2017

Περίληψη :

O Danny προσπαθεί να βρει στοιχεία για την αθωότητά του.

drapetisgal7
18 Μαρτίου 2017, 05:00
Ικανοποιητικό το season finale. Ευτυχώς πέθανε και αποτεφρώθηκε το καθήκι ο Χάρολντ. Ενδιαφέρουσα η συζήτηση του Ντάβος με την Τζόι, νόμιζω οτι αυτός σκότωσε τους μοναχούς. Περίμενα διαφορετικό cameo του Stan Lee. Σε γενικές γραμμές η σειρά είναι πολύ καλή, άδικα πήρε κακές κριτικές.

t0ny3
22 Μαρτίου 2017, 20:40
Τα τελευταια χρονια που ακολουθω τη Marvel δε θυμαμαι ξανα να υπαρχει τοσος διχασμος και τοση γκρινια απο τους κριτικους για δουλεια της. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θαψανε και συνεχιζουν να θαβουν τη σειρα, ενω το ολο θεμα με την εθνικοτητα του πρωταγωνιστη ειναι αστεια για μια ακομη φορα.

Η σειρα ξεκινησε αρκετα νωχελικα, ετσιαζοντας κυριως στα ενδοοικογενειακα θεματα του Danny Rand μετα την επιστροφη του στην Νεα Υορκη. Μου εδωσε την αισθηση οτι θα το παει πιο light σε θεματα βιας και δρασης, αλλα απο το πεμπτο επεισοδιο και μετα εστρωσε αισθητα. Ηταν αναμενομενη η παρουσια του The Hand που περιμεναμε απο τη συνεχεια απο το Daredevil, αν και η αποκαλυψη του χαρακτηρα δεν με ενθουσιασε.

Γενικα μου αρεσε παρα πολυ η σειρα και μετα το Daredevil νομιζω παιρνει θεση το Iron Fist για μενα, αφηνοντας πισω τα Luke Cage και Jessica Jones. Εχω βεβαια μερικα παραπονακια σχετικα με τις χορογραφιες και τους stunts.

Εννοειται θελω και δευτερη σεζον, η λογικη λεει θα την παρουμε. Πιστευω στην επομενη σεζον θα μπορεσουμε να εξρευνησουμε περισσοτερο τη μυθολογια του χαρακτηρα, αφου τα flashbacks δεν μας βοηθησαν σε αυτη τη σεζον.

bravelover
22 Μαρτίου 2017, 22:08
Τα τελευταια χρονια που ακολουθω τη Marvel δε θυμαμαι ξανα να υπαρχει τοσος διχασμος και τοση γκρινια απο τους κριτικους για δουλεια της. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θαψανε και συνεχιζουν να θαβουν τη σειρα, ενω το ολο θεμα με την εθνικοτητα του πρωταγωνιστη ειναι αστεια για μια ακομη φορα.

Η σειρα ξεκινησε αρκετα νωχελικα, ετσιαζοντας κυριως στα ενδοοικογενειακα θεματα του Danny Rand μετα την επιστροφη του στην Νεα Υορκη. Μου εδωσε την αισθηση οτι θα το παει πιο light σε θεματα βιας και δρασης, αλλα απο το πεμπτο επεισοδιο και μετα εστρωσε αισθητα. Ηταν αναμενομενη η παρουσια του The Hand που περιμεναμε απο τη συνεχεια απο το Daredevil, αν και η αποκαλυψη του χαρακτηρα δεν με ενθουσιασε.

Γενικα μου αρεσε παρα πολυ η σειρα και μετα το Daredevil νομιζω παιρνει θεση το Iron Fist για μενα, αφηνοντας πισω τα Luke Cage και Jessica Jones. Εχω βεβαια μερικα παραπονακια σχετικα με τις χορογραφιες και τους stunts.

Εννοειται θελω και δευτερη σεζον, η λογικη λεει θα την παρουμε. Πιστευω στην επομενη σεζον θα μπορεσουμε να εξρευνησουμε περισσοτερο τη μυθολογια του χαρακτηρα, αφου τα flashbacks δεν μας βοηθησαν σε αυτη τη σεζον.
Η γριά τι ρόλο παίζει;

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

t0ny3
23 Μαρτίου 2017, 00:06
Η Madame Gao ειναι. Ειχε ενεργο ρολο και στο Daredevil.

bravelover
23 Μαρτίου 2017, 00:51
Η Madame Gao ειναι. Ειχε ενεργο ρολο και στο Daredevil.
Επειδή δεν έχω τελειώσει την δεύτερη σεζόν του Daredevil εδώ βλέπω ότι δεν είναι μια απλή γριά έχει δυνάμεις.

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

blackys88b
23 Μαρτίου 2017, 22:01
Ειπα και εγω να αφηνες το κοριτσι πισω.!! ο Νταβος εμεινε εκτος Κουν Λαν για να καταστρεψει τον Ντανι.!! η Μανταμ Γκαο παλι εξω να κανει το παιχνιδι της.! λογικα θα την δουμε στο Defenders?? θα δειξει...πολυ καλη η σεζον...οι κριτικες για ακομη μια φορα μου λενε οτι καποιοι απλα δεν πρεπει να ειναι κριτικοι.!! whitewashing λευκο χαρακτηρα...να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστουν.!!! αγαπω Κολιν..ελπιζω να εχει βασικο ρολο στο Defenders, το οποιο λογικα καλοκαιρακι θα το δουμε.!

constadine
14 Μαΐου 2017, 19:14
Καλό το φινάλε , περίμενα ίσως κάτι καλύτερο .
Το προηγούμενο επεισόδιο μου φάνηκε καλύτερο .

GeorgeCR7
29 Ιουλίου 2017, 15:18
Πολύ ωραίο το season finale, αρκετά καλό και ικανοποιητικό θα έλεγα με βάση τα γούστα μου και σύμφωνα με την πορεία της σεζόν, την σειρά την βρήκα αρκετά καλή δεν μπορώ να καταλάβω τις πολλές αρνητικές κριτικές που είδα στο διαδίκτυο όταν είχε κυκλοφορήσει η σεζόν, είχε ωραίους χαρακτήρες ωραίες μάχες και πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, βέβαια για να πω την αλήθεια είναι σαφώς πιο κατώτερη από τις αντίστοιχες σειρές Daredevil και JJ που έχω δει μέχρι στιγμής, η επόμενη είναι το Λουκ Κέιτζ μόνο αυτό μένει για να συμπληρωθεί η ομάδα!
Μου άρεσε πολύ σαν χαρακτήρας η Κόλιν, πολύ καλή και ωραία κοπέλα, παρέμεινε στο πλευρό του Ντάνι μέχρι και την τελευταία στιγμή, αυτόν που δεν συμπαθούσα από την αρχή ήταν ο Γουόρντ αλλά τελικά αποδείχθηκε καλός, πολύ θετικές και η γκεστ εμφανίσεις της Κλερ που είναι πάντοτε αγαπητή!!
Έμαθα ότι ανακοινώθηκε και 2η σεζόν, θα την ακολουθήσω φυσικά την σειρά, επόμενο ραντεβού με τον Ντάνι και την παρέα του στους Defenders!

Βαθμολογία: 8/10.

nwosu
31 Ιουλίου 2017, 23:07
Eίδα όλη τη σεζόν μαζεμένη.

Σίμπλυ τράτζικ. :D

Hrisa76
13 Αυγούστου 2017, 06:06
Τζο, άσε μας μανούλα μου. Ανοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια. Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.
Μωρή λατρεία Γουορντ, σ' αγαπώ.
Την ώρα που άναψε η φωτιά για να αποτεφρωθεί αυτό το υπόδειγμα πατέρα τραγουδούσα burn burn burn.
Ψωνίσανε απο σβέρκο με τον Ντάνι σαν Αιρον Φιστ, ψωνισανε απο σβέρκο και με τον άλλο τον εγγλεζο τον ζηλιάρη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι κακές κριτικές. ΟΧΙ, δεν ήταν τόσο κακή. Στο σύνολο σαν σειρά μου άρεσε περισσότερο από την ξινή που το μόνο που είχε ήταν τον αγαπουλινο της Χριστίνας.
Σαν χαρακτήρες είναι προτελευταίος στην λίστα μου. Πρώτα είναι ο Λουκ, μετά ο Χριστόφορος, μετά τούτος και τελευταία η ξινή.
Αντε να ξεκινήσει και το νέο να δούμε και λίγο Χριστόφορο που τον ξεχάσαμε.

Hrisa76
13 Αυγούστου 2017, 06:07
Τζο, άσε μας μανούλα μου. Ανοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια. Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.
Μωρή λατρεία Γουορντ, σ' αγαπώ.
Την ώρα που άναψε η φωτιά για να αποτεφρωθεί αυτό το υπόδειγμα πατέρα τραγουδούσα burn burn burn.
Ψωνίσανε απο σβέρκο με τον Ντάνι σαν Αιρον Φιστ, ψωνισανε απο σβέρκο και με τον άλλο τον εγγλεζο τον ζηλιάρη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι κακές κριτικές. ΟΧΙ, δεν ήταν τόσο κακή. Στο σύνολο σαν σειρά μου άρεσε περισσότερο από την ξινή που το μόνο που είχε ήταν τον αγαπουλινο της Χριστίνας.
Σαν χαρακτήρες είναι προτελευταίος στην λίστα μου. Πρώτα είναι ο Λουκ, μετά ο Χριστόφορος, μετά τούτος και τελευταία η ξινή.
Αντε να ξεκινήσει και το νέο να δούμε και λίγο Χριστόφορο που τον ξεχάσαμε.

domino83
7 Απριλίου 2018, 12:33
Μονορούφι κατέβηκε η σειρά. Δεν βαρέθηκα λεπτό .Μου άρεσε πιο πολύ από το Luke εννοείται γιατί είχε σαφώς πιο γρήγορους ρυθμούς ,εξελίξεις μικρές και μεγάλες σε πολλά επίπεδα και πολλά μα πολλά τουιστ. Κάποια λογικά και αναμενόμενα βέβαια αλλά καθόλου δεν με ενόχλησε αυτό. Η επιλογή του ηθοποιού μου ταιριαξε γάντι όπως και η επιλογή για τον Γουορντ. :oops:
Από όλα είχε ο μπαχτσές the hand ,γκαο ,κλαιρ κλπ
Νταβός αγόρι μου από την αρχή φαινοσουν ζηλιάρης. :p
Οπωσδήποτε θέλω 2η σεζόν, θα αργήσει το ξέρω όποτε επόμενη στάση defenders.

johny f
30 Ιουνίου 2018, 00:06
Τελικα ηταν πιο ενδιαφερουσα απ'οτι λεγοταν με γκριζους και βασανισμενους μπερδεμενους χαρακτηρες,με λυκοσυμμαχιες και δυσδιακριτα ορια που αλλαζαν καθε τρεις και λιγο κατι που σου κρατουσε το ενδιαφερον.Ειδικα ο πατερας Μιτσαμ ηταν πολυ μεγαλη μουρη με τοσες οβιδιακες μεταμορφωσεις και αναστασεις φυσικα.Εν αναμονη τωρα της 2ης σεζον που λογικα θα ειναι επισης ενδιαφερουσα μετα τη τελευταια σκηνη στο φιναλε που ειδαμε.

lapo
10 Ιουλίου 2018, 12:30
δηλαδη τωρα η τζοι σαν villain στην 2η σαιζον;