Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Black Mirror 4x01 - USS Callister
GTVSBot
29 Δεκεμβρίου 2017, 07:00
Σειρά : Black Mirror
Σαιζόν : 4
Επεισόδιο : 01
Τίτλος : USS Callister
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 29/12/2017
t0ny3
29 Δεκεμβρίου 2017, 20:49
Εξαιρετικο και διεστραμενο! Ημουν καθηλωμενος κατα τη διαρκεια ολοκληρου του επεισοδιου.
Θα μπορουσα να το χαρακτηρισω μεχρι ενα βαθμο ως το αδερφακι του "San Junipero".
Ειμαι μεγαλος φαν των space opera, οποτε η ιδεα με τους κλωνους παγιδευμενους μεσα στον φανταστικο κοσμο ενος παιχνιδιου που ειναι στημενο με βαση μια κλασικη σειρα επιστημονικης φαντασιας μου αρεσε παρα πολυ.
Πιστευω εντοπισατε τα δυο εκπληκτικα cameos που αφορουσαν τον Jesse Plemons. Το πρωτο ειναι ενα reunion απο τη δευτερη σεζον του Fargo με την Kirsten Dunst να εμφανιζεται για ενα δευτερολεπτο λιγο πριν το 10ο λεπτο του επεισοδιου. Το δευτερο ειναι πιο ευκολο με τον Aaron Paul ως Gamer691 προς το τελος του επεισοδιου να συμπληρωνει το reunion απο το Breaking Bad. Δεν μας εκανε ομως τη χαρη να πει το "bitch".
greekie
30 Δεκεμβρίου 2017, 18:41
Live sims θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του επεισοδίου.
Η ουτοπία του διεστραμμένου creeper όλη η ιστορία.
Πολύ καλό το βρήκα, και όπως πάντα πολύ κοντά στην πραγματικότητα.
green lantern
3 Ιανουαρίου 2018, 13:06
Παίζει να είμαι κ ο μόνος που ήθελα τον καπετάνιο να συνεχίζει να πηδά τα λαμόγια εις τους αιώνες των αιώνων αμήν. Δυστυχώς δεν είμαι ο σεναριογράφος οπότε.....
baspav
3 Ιανουαρίου 2018, 14:44
Η αλήθεια είναι πως του CEO του ψιλοάξιζε που έκανε μόστρα και το αφεντικό εκεί μέσα ενώ άλλος ήταν το μυαλό. Ισως και η μαυρούλα που ήταν κουτσομπόλα.
Πολύ ωραίο επεισόδιο. Δεν είχα δει την γυναίκα του ούτε γνώρισα τη φωνή του αντιπαθητικού "Τζέσι".
blackys88b
12 Φεβρουαρίου 2018, 15:32
απο την μια i feel for him..απο την αλλη.!! if he had the power he would have been an ass.!!! ηθικο διδαγμα υποθετω.!! εξαιρετικο επεισοδιο...ανετα βλεπω spinoff σειρα.!! Paul γαματος.!! :P