Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Black Mirror 4x03 - Crocodile
GTVSBot
29 Δεκεμβρίου 2017, 07:00
Σειρά : Black Mirror
Σαιζόν : 4
Επεισόδιο : 03
Τίτλος : Crocodile
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 29/12/2017
t0ny3
30 Δεκεμβρίου 2017, 13:43
Ποσο ειρωνικο να σε πιασουν τελικα απο τις αναμνησεις ενος κουνελιου, ενω εχεις μπε ση διαδικασια να σκοτωσεις ενα μωρο.
Αρρωστο το πως εξελιχτηκε το επεισοδιο. Μου αρεσε η ιδεα με το recaller!
patrickdrd
30 Δεκεμβρίου 2017, 21:42
φοβερή η χιονοστιβάδα γεγονότων μες στα χιόνια, Fargo μου θύμισε κι αυτό, προς στιγμή νόμιζα ότι θα τη γλιτώσει, αλλά στο black mirror το έγκλημα έχει και τη τιμωρία του
greekie
31 Δεκεμβρίου 2017, 12:45
Σκοτώνεις 4 άτομα(μαζί με ένα μωρό) για να καλύψεις κάτι το οποίο, ουσιαστικά, δεν έκανες εσύ και σε πιάνουν από ένα κουνέλι.
Ίσως το πιο Black Mirror επεισόδιο από τα 3 που είδα ως τώρα.
Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν αρχίζει και επαναλαμβάνεται πλέον και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για τη σειρά αυτό.
green lantern
3 Ιανουαρίου 2018, 13:11
Απ οτι κατάλαβα, το κουνέλι θα το ρίξει στο πιωμα για να θυμηθεί τον ένοχο. Μάλιστα.... με διαφορά απ τα πιο προχειρογραμμένα επεισόδια της σειράς κ ίσως το πιο αδιάφορο.
χάρις2106
4 Ιανουαρίου 2018, 23:43
Ωραίο το επεισόδιο... με λίγες δόσεις υπερβολής...η τεχνολογία αυτή ενδιαφέρουσα αλλά όχι και να είναι υποχρεωτικό να στο κάνουν. Η τύπισσα ξέφυγε και έφτασε να σκοτώσει και το μωρό.
Btw δεν ήταν κουνέλι... ήταν ινδικό χοιρίδιο.
blackys88b
14 Φεβρουαρίου 2018, 20:35
δυνατο επεισοδιο.!! το πως πηγαν ολα ετσι για να σε καταστρεψουν...well fuck.!! απο ινδικο χοιριδιο τα εχασε ολα.! και σκοτωσε μωρο..δικαιοσυνη.!!