PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Black Mirror 4x06 - Black Museum

GTVSBot
29 Δεκεμβρίου 2017, 07:00
Σειρά : Black Mirror
Σαιζόν : 4
Επεισόδιο : 06
Τίτλος : Black Museum

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 29/12/2017

thakoul
30 Δεκεμβρίου 2017, 21:42
Καταπληκτικό επεισόδιο με ακόμα καλύτερο τέλος. Δεν το περίμενα το twist.

patrickdrd
31 Δεκεμβρίου 2017, 01:58
όντως πάρα πολύ καλό, ολοκληρώνοντας την σεζόν θα έβαζα 3,4 & 6 στην κορυφή και μετά τα υπόλοιπα

t0ny3
31 Δεκεμβρίου 2017, 17:37
Απο τις πιο σοακριστικες ωρες που εχω παρακολουθησει στην τηλεοραση. Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω!

Θα μπορουσε να ειναι ενα εναλλακτικο κονσπετ της σειρας, οπου ο Rolo Haynes εξιστορει την ιστορια καθε εκθεματος του μουσειου.

Τρομερα εξυπνο που ειδαμε αντικειμενα απο παλια επεισοδια, τουλαχιστον απο ολα της τεταρτης σεζον, και μας υπενθυμισαν πως ολα συνδεονται και βρισκονται στο ιδιο universe.

Μου αρεσε πολυ το twist στο τελος και πιστευω το επεισοδιο ηταν οτι πιο αρμοστο σε series finale για το Black Mirror. Ακομη δεν υπαρχει καποια επισημη τοποθετηση για το μελλον της σειρας, αν και θυμολογειται οτι πιθανοτατα ειδαμε την τελευταια σεζον, τουλαχιστον για καποιο διαστημα. Οπως κια να χει η σειρα μπορει να επιστρεψει οποτεδηποτε, μολις βρεθει μια νεα ενδιαφερουσα ιδεα και ποσο μαλλον οσο εξελισσεται η τεχνολογια. Δικη μου γνωμη ειναι πως θα δουμε στο μελλον κι αλλες ιστοριες, τωρα το ποτε αγνωστο.

Ανωτερη η 4η σεζον απο την 3η. Ξεχωρισα τα επεισοδια 1, 4 και 6.

greekie
3 Ιανουαρίου 2018, 18:03
Μακράν το καλύτερα επεισόδιο της σεζόν και μπαίνει άνετα και στα καλύτερα της σειράς.

Από την αρχή ως το τέλος εξαιρετική ανάπτυξη της ιστορίας μέσω των εκθεμάτων με συνδετικό κρίκο τον αφηγητή και απόδοση δικαιοσύνης στο μαξιμούμ.
Τη μαμά δεν την περίμενα με τίποτα, απίστευτο twist.

Μου αρέσει που τα φετινά επεισόδια "συνδέονταν" μεταξύ τους καθώς και με προηγούμενους κύκλους με την σαφή αναφορά στο San Junipero και από το όνομα του νοσοκομείου αλλά και με την αναφορά ότι ήταν προγενέστερη κατασταση του mind transfer.

Κατάταξη

Black Museum
USS Callister
Metalhead
Hand the DJ
Crocodile
Arkangel

baspav
15 Ιανουαρίου 2018, 13:04
Του βάζω -8- βαθμολογία γιατί δε μου άρεσε το τέλος. Το περίμενα καλύτερο για την ακρίβεια. Κάτι πιο έξυπνο, μια καλύτερη τιμωρία και όχι το ολόγραμμα. Δυνατό πολύ παρόλα αυτά. Θα μπορούσε να γίνει και αυτόνομη σειρά!!

blackys88b
4 Απριλίου 2018, 21:08
γιατι δεν εχω σχολιασει αυτη την επεισοδιαρα...τεραστιο επεισοδιο...εξαιρετικη η νεαρη στο ρολο της...δεν περιμενα τετοια ιστορια αλλα σιγουρα αξιζε το κοπο.!!!

johny f
2 Ιουνίου 2020, 05:23
Εκπληκτικο επισοδειο το καλυτερο της 4ης σεζον και απ'τα καλυτερα της σειρας.

Μου αρεσε οτι ειδαμε μια α' συνδεση με προηγουμενα επισοδεια της σειρας και φυσικα η Δεια Δικη στο τελος της Nish στο καθαρμα τον Rolo Haynes για την σαδιστικη Υβρι που διεπραξε ειδικα στον πατερα της.

Καλυτερα επισοδεια της σεζον τα Black Museum,Hang the DJ,Arkangel και Crocodile.