Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 2x02 - AKA Freak Accident
GTVSBot
8 Μαρτίου 2018, 11:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 2
Τίτλος : AKA Freak Accident
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 08/03/2018
drapetisgal7
8 Μαρτίου 2018, 16:48
Πάρα πολύ καλό το επεισόδιο. Ποιος να είναι αυτός που κυνηγάει την Τρις και τους υπόλοιπους που έχουν δυνάμεις. Είχε πλάκα που η μητέρα της Τρις έκανε την δύσκολη στην Τζέσσικα και μόλις έφτασε προς το τέλος της διορίας τα ξέρασε όλα.
GeorgeCR7
9 Μαρτίου 2018, 22:07
Πολύ καλό και το δεύτερο, ένα "σκαλοπάτι" βέβαια κάτω από το αντίστοιχο επεισόδιο της πρεμιέρας! Μου αρέσει πολύ που σε αυτή τη σεζόν η Τρις και ο Μάλκομ έχουν πιο ενεργό ρόλο, μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για το Κόζλοφ και το Βολίδα. Ενδιαφέρουσα η τελευταία συνάντηση των Τζέσικα και Τρις με τον Σίμσον και αυτά που μάθαμε ήταν ακόμη πιο ενδιαφέροντα, δεν περίμενα όμως να του συμβεί αυτό προς το τέλος, θέλω πολύ να μάθω ποιος είναι ο βασικός εχθρός αυτή της υπόθεσης!
Αναμένω τη συνέχεια..... :)
Βαθμολογία: 8/10.
Hrisa76
19 Μαρτίου 2018, 17:26
Ποιος να είναι άραγε ο κακός της φετινής ιστορίας? Ο γείτονας? ή κάποιος άλλος?
blackys88b
8 Μαΐου 2018, 04:03
δυνατο επεισοδιο ακομη δεν εχουμε απαντησεις.!!! αλλα μας εδωσαν ωραιες σκηνες...!! δεν περιμενα το θανατο του Σαμπσον.!
domino83
23 Σεπτεμβρίου 2018, 11:58
Μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο ,ίσως γιατί άρχισαν να ξετυλίγονται κάποια πράγματα από το παρελθόν όχι μόνο της JJ και ξεκίνησε η δράση και το ψάξιμο. Και εδώ χάσαμε χαρακτήρα που θα μπορούσε να είχε μείνει λίγο Παραπάνω.