PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 2x03 - AKA Sole Survivor

GTVSBot
8 Μαρτίου 2018, 11:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 3
Τίτλος : AKA Sole Survivor

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 08/03/2018

drapetisgal7
8 Μαρτίου 2018, 20:11
Αρκετά καλό το επεισόδιο, έχω περιέργεια να μάθω ποια είναι αυτή που παρίστανε την Χάνσεν. Πολύ αντιπαθητικός ο διαχειριστής του κτιρίου της Τζέσσικα. Κάτι κρύβει ο Γκρίβιν και πάλι η Τρις δεν βρίσκεται σε φυσιολογική σχέση.

GeorgeCR7
10 Μαρτίου 2018, 08:55
Ωραίο και αυτό το επεισόδιο, και εγώ έχω μεγάλη απορία ποια είναι αυτή που παρίστανε τη γιατρό και από ότι παρατήρησα είχε ακριβώς ίδιες δυνάμεις με τη Τζέσικα! Νομίζω πως ο νέος διαχειριστής της πολυκατοικίας της Τζέσικα είναι απλά σπαστικός και δεν πρέπει να αναζητά κάτι ύποπτο, αυτός που μου φάνηκε ύποπτος και δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι ο φίλος της Τρις, για να δούμε!

Βαθμολογία: 8/10.

Hrisa76
19 Μαρτίου 2018, 23:56
Ο φίλος της Τρις είναι ύποπτος. οπως συνεχίζω ν αναρωτιέμαι για τον διαχειριστή. πολλά τα μυστήρια. για να δούμε τι θα δούμε.

blackys88b
9 Μαΐου 2018, 02:21
μου αρεσει ο ρυθμος και το μυστηριο που δινει μεχρι στιγμης η σειρα και το απολαμβανω.!! για να δουμε πως θα το παρει απο εδω και περα.!!

domino83
23 Σεπτεμβρίου 2018, 12:39
Επεισόδιο που δίνει πολλές διαφορετικές πληροφορίες είναι ένα καλό επεισόδιο. Δεν ξέρουμε από όλους αυτούς τελικά ποιος είναι σίγουρα ο κακός και ποιος ο καλός. Ποιος προστατεύει και ποιος θέλει να σκοτώσει για να αποκρύψει τα στοιχεία. Βεβαια δεν έγινε κουβάρι η υπόθεση να κουράσει.
Ήταν κάπως περίεργο ότι η τύπου Χανσεν επέμενε ότι σώθηκε η ζωή της JJ για έναν σκοπό.. και αυτό δένει άμεσα με το ερώτημα ποιος πρέπει να προστατευθεί και από ποιους τελικά.