PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 2x07 - AKA I Want Your Cray Cray

GTVSBot
8 Μαρτίου 2018, 11:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 7
Τίτλος : AKA I Want Your Cray Cray

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 08/03/2018

drapetisgal7
9 Μαρτίου 2018, 15:02
Εξαιρετικό το επεισόδιο, είδα με τι έγινε με την Αλίσα μετά το ατύχημα. Ωραίο ήταν που μάθαμε πως η Τζέσσικα απέκτησε το τζάκετ της και γιατί ονόμασε έτσι το γραφείο της.

GeorgeCR7
13 Μαρτίου 2018, 19:06
Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το επεισόδιο, τη Τζέσικα με όλα αυτά που έγιναν τη συμπάθησα ακόμη περισσότερο, έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή της και πως στέκεται ακόμη στα πόδια της είναι ένα θαύμα! Κρίμα που πέθανε ο φίλος της, ο Στέρλινγκ φάνηκε να την αγαπούσε τη Τζέσικα όπως και αυτή! Είδαμε πως απέκτησε το τζάκετ της αλλά και γιατί το γραφείο ερευνών της ονομάστηκε έτσι, φοβερή και η τελευταία σκηνή, για να δούμε τι θα γίνει τώρα....

Βαθμολογία: 9/10.

Hrisa76
25 Μαρτίου 2018, 02:54
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ επεισόδιο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Τζέσικα έγινε χαρακτήρας αντί για καρικατούρα. Αναρωτιέμαι τι αντίκτυπο θα έχει πανω της η αλήθεια και για την μάνα της και για τον τύπο.
και διαφωνώ, δε νομίζω ότι την αγαπούσε ο τύπος. Του άρεσε αλλά βολεύτηκε μαζί της.

blackys88b
11 Ιουνίου 2018, 05:37
παρα πολυ καλο το backstory εεπεισοδιο...χωρισμενο στα δύο το εκανε εξαιρετικα.!!! με το επεισοδιο συμπαθησε περισσοτερο απο πριν την Τζεσικα.!!