Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 2x09 - AKA Shark in the Bathtub, Monster in the Bed
GTVSBot
8 Μαρτίου 2018, 11:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 9
Τίτλος : AKA Shark in the Bathtub, Monster in the Bed
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 08/03/2018
drapetisgal7
9 Μαρτίου 2018, 19:40
Ωραίο το επεισόδιο, δεν συμφωνώ που η Τζέσσικα κάλεσε την αστυνομία για την Αλίσα αφού και σε ειδική φυλακή να πάει θα το σκάσει. Μου άρεσε το team-up μητέρας και κόρης για να σταματήσουν τον λεωφορείο που ήταν ο Βίντο. Στα θετικά τελείωσε το ενισχυτικό του εισπνευστήρα ενώ δεν κατάλαβα αν θεραπεύτηκε η Τζέρι.
GeorgeCR7
14 Μαρτίου 2018, 22:09
Ωραίο επεισόδιο, μου άρεσε που συνδύασαν τις δυνάμεις τους μάνα και κόρη για να σταματήσουν το λεωφορείο με το γιο του Όσκαρ, τελικά άρχισα να το συμπαθώ αυτό τον Όσκαρ, αγαπά και τη Τζέσικα αρκετά! Εγώ αντίθετα συμφωνώ με αυτό που έκανε η Τζέσικα να καλέσει την αστυνομία η μητέρα της είναι πραγματικά τρελή και αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο για όλους! Τελείωσε και το φάρμακο της Τρις, για να δούμε τι θα κάνει τώρα και με την νέα δουλειά που της προέκυψε, θέλω πολύ να δω πως θα το αντιμετωπίσει.
Βαθμολογία: 8/10.
Hrisa76
26 Μαρτίου 2018, 02:06
είναι όντως δημόσιος κίνδυνος η μάνα. Ωραίο επεισοδιο κι αυτό αλλά στεναχωριέμαι για την Τρις.
blackys88b
16 Ιουνίου 2018, 02:44
ειχε το ενδιαφερον του το επεισοδιο...μου αρεσε η σκηνη που σταματησαν το λεοφωρειο.!!!