PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 2x10 - AKA Pork Chop

GTVSBot
8 Μαρτίου 2018, 11:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 10
Τίτλος : AKA Pork Chop

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 08/03/2018

drapetisgal7
9 Μαρτίου 2018, 20:55
Φοβερο επεισόδιο, ο επικεφαλής ασφαλείας της Αλίσα έπαιζε με την φωτιά και ήταν θέμα χρόνου να πεθάνει. Η Τρις έχει γίνει σπαστική από τότε που πήρε τον εισπνευστήρα του Σίμσον και θέλει οπωσδήποτε να αποκτήσει δυνάμεις. Ήταν αναμενόμενο πως θα σήκωναν το σπίτι της Τζέρι η Ινέζ και ο Σέιν, πρέπει να είναι συνεργάτες ή ζευγάρι.

patrickdrd
14 Μαρτίου 2018, 16:59
φοβερα σπαστικη οντως, εγω θα ελεγα πως μας δειχνει την χαρη/μαλαγανια του γυναικειου φυλου που
πουλωντας ερωτα (τρις/ινεζ) μπορει να καταφερει να κανει τον αλλον οτι θελει

GeorgeCR7
15 Μαρτίου 2018, 22:14
Ωραίο επεισόδιο, τρομερά ενδιαφέρουσα η τελευταία εξέλιξη, θέλω να δω πραγματικά πως θα ξεμπλέξει η Τζέσικα από το φόνο που έκανε και είναι και αστυνομικός κιόλας! Θα συμφωνήσω και εγώ με τα παραπάνω σχόλια, η Τρις έχει καταντήσει αρκετά σπαστική, στη προηγούμενη σεζόν μου ήταν πολύ συμπαθητική αλλά τώρα έχει αλλάξει εντελώς, όπως και τη μητέρα της Τζέσικα στο λαιμό μου κάθεται, δεν μπορώ με τίποτε να τη συμπαθήσω! Δεν περίμενα με τίποτα ο Σέιν να είναι απάτη, έφυγαν μαζί με την Ινέζ από το σπίτι της Χόγκαρθ και λογικά έκλεψαν και ότι βρήκαν!

Βαθμολογία: 8/10.

Hrisa76
26 Μαρτίου 2018, 03:06
Τρις δεν είναι μόνο ότι κουράζεις. Έχεις γίνει και απαίσια.

Κρίμα για την Τζερι.

Για τον μπάτσο, καθόλου κρίμα.

blackys88b
21 Ιουνίου 2018, 02:30
καλα να παθει ο φυλακας.!! η Τζερι κριμα...την επαθε κανονικα.!! η Τρις συνεχιζει να κανει σκατα ότι αγγιζει.!!!