Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 2x11 - AKA Three Lives and Counting
GTVSBot
8 Μαρτίου 2018, 11:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 11
Τίτλος : AKA Three Lives and Counting
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 08/03/2018
drapetisgal7
9 Μαρτίου 2018, 21:45
Holy shit, τρομερή επεισοδιάρα ήταν. Λογικά η Τρις θα γίνει καλά και θα αποκτήσει τις πολυπόθητες δυνάμεις που ήθελε. Φυσιολογικά ενεργοποιηθήκε το beast mode της Αλίσα όταν έμαθε τον θάνατο του Δρ. Μάλους. Απολαυστικό το γκεστ του David Tennant.
patrickdrd
14 Μαρτίου 2018, 17:01
προσωπικα θα προτιμουσα να μην παρει (δυναμεις) γιατι δεν τις "δικαιουται" και
πιστευω θα ειναι fail για την σειρα να παρει,
αντιθετα ενα προβλημα υγειας αντιστοιχο με της δικηγορινας θα της αξιζε νομιζω,
μιας και οπως ειδαμε ο εισπνευστηρας δημιουργει προβληματα λογω της τοξικοτητας των συστατικων του
GeorgeCR7
16 Μαρτίου 2018, 22:09
Ωραίο επεισόδιο, δεν νομίζω και εγώ πως πέτυχε το πείραμα για να αποκτήσει δυνάμεις η Τρις αφού μπήκε μέσα η Τζέσικα και την έσωσε, γιατί μπορεί να πέθαινε κατά την διαδικασία, φοβάμαι όμως τώρα μην συνδέσουν τη Τρις με το θάνατο του Καρλ! Είχαμε και την εμφάνιση του μικρού θεούλη Κίλγκρειβ, ως οράματα της Τζέσικα πράγμα που δείχνει ότι ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει ολοκληρωτικά, η Αλίσα βγήκε από τη φυλακή και τώρα όποιον πάρει ο χάρος!
Δύο επεισόδια για το τέλος της σεζόν........χμμμ για να δούμε!
Βαθμολογία: 8/10.
Hrisa76
26 Μαρτίου 2018, 14:34
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ γκεστ απο τον γλυκούλη.
Δεν νοιάζομαι πια καθολου για την Τρις. Ούτε για την μάνα.
blackys88b
21 Ιουνίου 2018, 04:20
εξαιρετικο γκεστ που εκανε απολαυστικο το επεισοδιο..λατρεια ο Τεναντ..!!! δυντο επεισοδιο γενικα... η αληθεια και εγω θα προτιμουσα να μην της παρει...δεν διορθωνεται ενας χαρακτηρας απλα με δυναμεις.!!
The_Craft
10 Αυγούστου 2019, 01:31
Το χειρότερο filler επεισόδιο που θα μπορούσαν να μας παρουσιάσουν λίγο πριν το τέλος της 2ης χρονιάς. 1/10 και πάλι πολύ είναι.